Четвер, 02-05-2024, 17:39
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Червень » 6 » Прем'єр-ліга 2013. 4 ТУР
13:46
Прем'єр-ліга 2013. 4 ТУР

Неділя, 9 червня, 14:00,

стадіон «КАРПАТИ» м. Мостиська

ФСК «СКАЛА» – ФК «НИВА» - 1:2

(Баличик 6', Гуль 76')

Один з центральних матчів четвертого туру Прем'єр-ліги завершився мінімальною перемогою нашої команди з Арламівської Волі. Справедлива перемога, яка відповідає подіям, що відбувались на футбольному полі впродовж 90-а хвилин гри.

Цей матч, як і кожен з попередніх  цьогорічного сезону, Нива розпочинає гру агресивніше, тобто бере під свій контроль володіння м’ячем і за стартові 15-20 хвилин створює декілька серйозних моментів, щоб забити. Нам нарешті вдалось відкрити рахунок в таких ранніх атаках, забити швидкий гол, і тим самим контролювати гру впродовж першого тайму.

Безперечно красива атака, яка розпочалась з верхової передачі Маїка на Сорокового, той потужно прострілив в центр, де на м'яч набігав Баличик, якому вдалось випередити захисників і воротаря суперників, та влучно пробити по воротах. Отож 1:0, вже на 6-ій хвилині матчу Нива лідирувала.

Після забитого голу Скала намагалась переломити гру та зрівняти рахунок, але лише в середині тайму, на 25-ій хвилині, їм вдалось загострити гру біля наших воріт серією ударів, які були заблоковані нашими захисниками. Після цього відмінну кінцівку видала наша Нива, яка створила ще декілька хороших моментів біля воріт Скали.

Красиво було виконано штрафний удар, коли воротар суперників ледве зміг переправити м'яч від сторони воріт, та на добиванні грав Смола, який після удару головою поцілив у поперечину. Також непоганий шанс забити втратив Озимко, який після відмінного пасу з правого флангу пробив вище воріт. Під кінець першого тайму Скалі вдалось зрівняти рахунок. Після удару по воротах, м'яч зрізав у верхній кут захисник нашої команди, вийшло невеличке непорозуміння, і таким чином на перерву команди пішли при рівному рахунку.

Після відмінного першого тайму у виконанні нашої Ниви, прагнули здобути перемогу, оскільки суперник дозволяв нам грати у свій футбол, і створювали потрібні для цього моменти. Через 4 хвилини після початку другої половини гри, в цьому нам допоміг головний арбітр матчу, який показав другу жовту карточку центральному захиснику Скали за грубу гру і зрив атаки.

Команда продовжувала атакувати, та забити було непросто. Провівши дві заміни, ми змогли підсилити атакуючу лінію, і все частіше тривожити воротаря суперників. Уболівальники гнали команду вперед, і за 15 хвилин до закінчення основного часу гри ми зуміли забити переможний м'яч.

Атака розпочалась через центр поля, потім пас на Баличика, який і віддав красиву передачу на Гуля, той пробив влучно у дальній кут воріт. Ще один красивий гол у виконанні нашої команди.

При рахунку 2:1 очікувався наплив атак з боку Скали, та суперник, був настільки виснаженим, що провів ці хвилини в захисті, граючи на відбій. Лише за 5 кінцевих хвилин, ми могли забити ще двічі, удари завдавали Груник, Сороковий, та вони були неточними. Якщо взяти до уваги весь матч загалом, то можемо з впевненістю сказати, що вперше за останні роки, ми змогли переграти Мостиську «Скалу» на їхньому полі. Тому ця перемога для нас є дуже важливою.

Отож, з врахуванням результатів інших матчів Прем'єр-ліги, наша команда разом з іншими трьома командами посідає першу сходинку, і кожна з команд має в активі по 7 очок. Тому чемпіонат тільки набирає обертів, і боротьба стає ще цікавішою.

Вітаємо нашу «Ниву» з важливою перемогою. Рахунок матчу повністю відповідає подіям на футбольному полі, тому сьогодні ми радіємо цій перемозі, та наполегливо готуємось до наступних турів Прем'єр-ліги, де на нас ще чекають непрості суперники. Дякуємо уболівальникам за чудову підтримку, вона в певній мірі відіграла свою роль на кінцевий результат матчу.

Вперед воляни, вперед до нових перемог!

Звіт підготував

Андрій Горбатий

Для ФК «Нива» с. Арл. Воля,

10 червня 2013 р.

 AHOHC

В цю неділю на всіх нас чекає один з найяскравіших та найсерйозніших матчів чемпіонату. Адже в 4 турі Прем'єр-ліги зустрічаються дві чи не найсильніші команди району останніх років, дві футбольні легенди Мостищини, два принципових суперники – Скала і Нива. І тут назвами команд все сказано.

Після не досить вдалого старту чемпіонату, Нива після трьох турів посідає не дуже вигідну сьому позицію, але враховуючи результати інших команд в цих турах, все може кардинально змінитись після цього туру. Ситуація дуже хитка, оскільки сезон тільки почався, і жодна з команд не виглядає настільки яскравою, оскільки ніхто з 10 команд Прем'єр-ліги не здобув максимальних 9 очок після трьох матчів. Тому все дуже напружено та цікаво, і кожне очко буде відігравати важливу роль в кінці чемпіонату.

Історія зустрічей цих команд досить серйозна. За останніх, як мінімум 5 сезонів, команди зустрічались між собою в кожному, де проводили два, а то й більше поєдинків за сезон. Статистика така, що значну перевагу за виграшами в очних зустрічах мають Мостищани, та матчі минулого чемпіонату між цими командами виглядали надзвичайно рівними та яскравими за своєю грою.

Пригадуємо, як в першому колі минулорічної Прем'єр-ліги ми поступились, пропустивши єдиний гол в матчі, забитий на 93-ій хвилині, при чому гра виглядала дуже рівною. А в матчі другого кола, який проходив в Арламівській Волі, Нива ледь не вирвала перемоги, програючи з рахунком 0:3, ми змогли переломити хід гри та зрівняти рахунок за 12 хвилин. Цей матч був одним з най видовищнішим в минулому сезоні. Також пригадується цікавий та захоплюючий півфінал Кубка Незалежності 2011 року, в якому Нива вирвала перемогу в екстра-таймах. Як бачимо, кожен матч між цими командами є цікавим та непередбачуваним. Саме такі матчі збирають найбільшу увагу з боку любителів футболу Мостищини. У неділю на нас чекає ще одна дуель між Нивою та Скалою, і не важливо, ще цей матч ми граємо на виїзді, оскільки точно впевнені, що підтримка з боку вболівальників Арламівської Волі буде далеко не гіршою, ніж у господарів цього матчу.

Отож, запрошуємо всіх небайдужих до футболу, та зокрема, до команди «Нива», підтримати своїх у вкрай важливому та принциповому матчі. Крім того, на нас чекає один з найяскравіших матчів сезону.

Зичимо команді вдалої гри та тільки переможного результату. Разом до перемоги!

Адміністрація сайту

Переглядів: 418 | Додав: gorbatuy_29 | Теги: Прем'єр-ліга 2013, скала | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz