Четвер, 02-05-2024, 22:33
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Червень » 21 » Прем'єр-ліга 2013. 6 ТУР
18:01
Прем'єр-ліга 2013. 6 ТУР

Неділя, 23 червня, 14:00,

стадіон «АРЕНА ВОЛЯ» с. Арл. Воля

Арламівська Воля – Судова Вишня – 6:1

(Маїк 3'(Р), Баличик 27', Груник 45+3',

Бабин 54', Сороковий 64', Конюховський 73')

Важлива перемога здобута, матч гідний для перегляду. Команда показала гарний футбол високого рівня, команда вкотре підтвердила статус головного претендента на чемпіонський титул, за який ми ведемо напружену боротьбу. Красиві м’ячі були забиті футболістами Ниви, футбол дійсно радував усіх присутніх, господарі грали в своє задоволення, результат матчу це підтверджує.

Дуже цікавим вийшов старт матчу, вже в першій атаці ми заробили право на штрафний удар практично з лінії карної зони. Виконував його Сороковий, м'яч влучив захиснику в руку, після чого арбітр призначив пенальті, яке відмінно реалізував Маїк, пробивши сильно під перекладину.

Пригадуємо стиль гри команди. Якщо забиваємо за стартові 10-15 хвилин, то далі гра йде за нашими правилами. Тут трохи по-іншому все відбувалось, Нива занадто розслабилась, віддала ініціативу супернику, за 20 хвилин не створила жодного серйозного моменту, а гості використали свій наполовину момент і, зрівняли рахунок. Далі ми впізнали свою команду, цей пропущений гол так розізлив наших футболістів, що не пройшло й 5 хвилин як ми забили знову. Пас з центру на правий фланг, де грає Баличик, і його потужний удар в дальній кут , і це 2:1.

Воляни не зупинились і після цього, й далі продовжували атакувати ворота суперників, і під кінець тайму забили й третій м'яч. Отож порушення правил в центрі поля, подача від Квика, м'яч за неймовірною траєкторією закручується в сторону воріт, де його класно головою підправляє у сітку Груник – 3:1 і перший тайм завершено.

Безперечно 95% завдання було виконано в першому таймі. Забито важливі м’ячі, суперник морально зламаний. З початком другої половини гри, як і очікувалось, домінування наших зросло ще більше. Забиваємо і четвертий м'яч, Сороковий віддає класний пас на Бабина, яким виводить його на побачення з голкіпером, Ваня без проблем перекидає воротаря, і м'яч летить в сітку воріт. Через 10 хвилин забиваємо п’ятий, влучний удар у виконанні Сорокового. Все під контролем господарів, рахунок нас влаштовує, гру ведемо на половині поля суперників. Проводимо ряд замін в середині тайму. На 73-ій хвилині забили останній м'яч в поєдинку, простріл від Баличика на лівий фланг, де гарно зіграв Конюховський, пробив сильно в дальній кут – гол, 6:1.

Звичайно, могли забити і більше, та це вже не так важливо, було багато моментів в Сорокового, Квика, одним словом, команда продемонструвала справжній футбол – команду гру в пас, що й дозволило нам фізично і тактично переграти суперників, а голи – це результат цієї гри.

Вітаємо гравців, уболівальників, з цією перемогою, маємо серію перемог у три матчі, будемо й надалі старатись її збільшувати. Бажаємо й надалі таких перемог на шляху до головної мети сезону.

Звіт підготував

Андрій Горбатий,

Для ФК «Нива» с. Арл. Воля,

24 червня 2013р.

 

 AHOHC

Черговий матч чемпіонату наша команда проведе в домашній стінах. Команди за двосторонньою згодою вирішили провести цей матч не в Судовій Вишні, як було заплановано календарем, а на домашньому стадіоні «Ниви». Відповідно, матч у другому колі між цими командами, відбудеться в Судовій Вишні.

Відтак Нива проведе цілих 4 матчі підряд на своїй улюбленій «Арені Воля» - домашньому стадіоні нашої команди.

Про Судову Вишню знаємо багато, зіграли вже в цьому сезоні двічі між собою команди, результати матчів пам’ятаємо. Фаворитом цієї гри є, звичайно ж, наша команда, яка зараз ділить першу-другу сходинки в турнірці. Перемога в таких матчах дуже необхідна. Налаштовуємось на позитивну гру і чекаємо від команди гарного футболу та тільки перемоги.

Отож для усіх уболівальників є хороша нагода відвідати ще один домашній матч за участю своєї команди, тому запрошуємо всіх на футбол. Команді зичимо хорошої гри та головне, перемоги.

Адміністрація сайту

Переглядів: 541 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz