П`ятниця, 03-05-2024, 08:54
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Липень » 22 » Прем‘єр-ліга 2014. 10 ТУР
18:34
Прем‘єр-ліга 2014. 10 ТУР

Неділя, 27 липня 2014, 14:00, стадіон «АРЕНА ВОЛЯ»

АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ   1:2   МОСТИСЬКА

(Конюховський 8‘)

Арламівська Воля терпить поразку. Як і перше коло, наша команда розпочинає другу частину чемпіонату з програшу. Ми знову програємо Мостиськам. Це одна з таких поразок, коли ти заслуговував виграти, чи бодай в нічию зіграти, а натомість поступився і не зміг взяти три пункти, обідно.

Стисль гри нашої Ниви зараз непередбачуваний. Якщо раніше ми точно знали, що в 2 таймі команда виглядала сильніше завжди, то тепер все залежить від настрою на гру чи бажання грати сильніше, або ж просто не клеїться гра і все.

Чому ми програли в матчі, де перші 15 хвилин показали найкращу гру з усіх матчів зіграних в сезоні, чому не дотисли суперників, а навпаки, розслабились і пропустили двічі?! Спробуємо знайти відповіді на ці запитання та розібрати вчорашній матч по деталях у нашому традиційному звіті.

Отож розпочали матч дійсно по-чемпіонськи. З перших хвилин розігрували прекрасні комбінації, гра в дрібний пас на половині поля суперників тільки додавала матчу видовищності. А які класні удари по воротах, шкода що не влетів м‘яч у дальню дев‘ятку після блискучого удару з гострого кута у виконанні Груника Андрія на 12 хвилині, м‘яч поцілив у стійку. Та перед тим ми забили.

Прекрасна комбінація в пас за участю Гуля, Груника А. та Конюховського. Останній замкнув м‘яч у ворота. Дрібним точним пасом розвели третину складу суперників і забили класний м‘яч, 1:0 – як все класно починалось.

Ще одна комбінація розіграна правим флангом. Баличик відпасовує на Груника А., той віддає в центральну зону на Маїка, і Тарас в дотик переправляє м‘яч в сторону воріт. В лічених сантиметрах він проходить біля стійки, воротар був би без шансів на успіх, якби цей м‘яч влітав в ствір воріт. От такі класні моменти були в наших протягом перших 15-и хвилин матчу. Потім Нива зупинилась, чомусь.

Гра вирівнялась, суперники почали іноді контролювати м‘яч. Все ж Нива тримала гру під своїм контролем, граючи у пас на власній половині поля. Така гра й призвела до грубої помилки Карпи Степана, обрізка на правому фланзі нашої команди і швидкий прохід гравця команди суперників, точний сильний удар у ближню дев‘ятку воріт, тут без шансів для Мартинця. Рахунок зрівняно на 30-ій хвилині.

Через дев‘ять хвилин ми пропустили і другий м‘яч. Нападник команди суперників отримав пас в штрафний майданчик і прикриваючи м‘яч корпусом зміг з розвороту пробити під ближню стійку. Удар наш воротар бачив, але він зрекошетив від ноги Квика, який намагався його заблокувати, в результаті м‘яч влетів у сітку воріт. Суперники більше нічого не створили біля наших воріт, такі собі напівмоменти.

Після перерви всі покладали великі надії на те, що Нива зможе показати такий же початок цього тайму, як і першому, та на жаль все вийшло не так. За всі 45 хвилин другого тайму ми мали лише один реальний момент, щоб забити і зрівняти рахунок в матчі. Суперники грали весь тайм за розкладкою 6 захисників і 4 півзахисники, одни словом – «на відбій». Їм це добре виходило, затягували час як тільки могли. Дехто з гравців Мостиськ дозволяв собі грубі апеляції до арбітра, на що той мовчав, провокували наших уболівальників з метою дискредитувати команду Нива та її уболівальників. Загалом дії головного арбітра матчу можна назвати нечіткими, некомпетентними і такими, які практично не контролюють ситуації на футбольному полі, оскільки гравці в багатьох епізодах поводили себе грубо по відношенні, і до суперників, і до арбітра.

Суперникам дуже добре вдавалось «сушити гру», ми так і не змогли створити хороших моментів, за винятком одного, коли Квик на 75-ій хвилині пробив вище з 5-и метрів, а міг знову стати рятівником Ниви. Ще раз повертаюсь до арбітра матчу. Не хочеться щоб думали, що програли, значить відразу претензії до арбітра. Це не так, оскільки попередній матч, який обслуговував цей суддя за участю нашої Ниви ми виграли 3:1 впевнено, проте багато негативних вражень після себе арбітр тоді залишив. Так само і цього разу. Такою є думка колективу футбольної команди «Нива».

Є надія, що команда досягне того високого рівня гри, який ми звикли бачити у минулому сезоні. Нові гравці повинні підсилити один з наймолодших складів футбольного району. В команди з Арламівської Волі є майбутнє, наші перемоги прийдуть. Після цієї поразки ми, скоріш за все, ще більше погіршимо своє становище у турнірній таблиці, але не втрачаємо оптимізму і будемо й далі боротись за найвищі місця чемпіонату.

Команда з Мостиськ перервала нашу безпрограшну серію на домашньому стадіоні «Арена Воля». Ми не поступались вдома від 1 вересня минулого року, майже 11 місяців. Тоді програли теж від команди з Мостиськ – «Скали», і тут поразка. В футболі іноді виграють ті, хто показав скоромнішу гру, а натомість, реалізував напівмомент.

Арламівська Воля продовжує грати у футбол. Вже наступної неділі запрошуємо уболівальників на виїзну гру проти команди села Чишки, а через неділю на нас чекає півфінал матчу за Кубок району. Як бачите, сезон набирає темпів, далі стає все цікавіше. Залишайтесь з нами за традиційним посиланням на офіційний сайт команди «Нива» села Арламівська Воля за адресою: www.fcnuva.at.ua, ми стараємось для Вас.

Підготував

Андрій ГОРБАТИЙ

Для ФК «Нива» Арл. Воля

28 липня 2014 року


Статистика матчу

АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ

ПРЕМ‘ЄР-ЛІГА. 10 ТУР

МОСТИСЬКА

11 (7)

УДАРИ

10 (6)

4 (4)

В ПЛОЩИНУ

5 (4)

4 (2)

КУТОВІ

5 (3)

12 (5)

ФОЛИ

12 (7)

5 (2)

ОФСАЙДИ

3 (0)

-

КАРТОЧКИ

-


Прев‘ю

До нас знову повертається Прем‘єр-ліга району. Початком другого кола змагань для нашої «Ниви» стане домашній поєдинок з командою «Мостиська». Всі добре пам‘ятаємо перший матч чемпіонату цього сезону, де ми мінімально поступились саме Мостиськам – 2:3. Тоді нам арбітр завадив вирвати, як мінімум, заслужену нічию, чи навіть здобути перемогу. Зараз же маємо хорошу нагоду довести собі насамперед, хто в цій парі команд сильніший і хто дійсно заслуговує здобути три очки у недільному матчі 10 туру чемпіонату.

Знаємо про не дуже сприятливе становище нашої Ниви в турнірній таблиці. Сьогодні ми ділимо 5-6 сходинку з Соколею. Багато хто говорить про те, чи є в нас взагалі шанси на перше чи бодай друге місце. Відповідь однозначна: вигравши всі 9 наступних поєдинків, можу на 99% заявити, що ми станемо Чемпіонами району знову. Та ми не заглядаємо наперед, не рахуємо в кого скільки пунктів і так далі, наша команда ставить завдання перед кожним матчем, тверезо та мудро оцінюючи свої шанси, переваги та не доопрацювання напередодні кожної гри, ми ставимо завдання на цю гру: - Арламівська Воля повинна перемогти.

Наша перевага – це домашній стадіон, це форма в якій перебуває значна більшість гравців команди, це нові гравці з нашого села, які потрапили до заявки команди у перерві між колами, це наше бажання відімстити суперникам за поразку у першому колі, і це воля до перемоги, підтримка рідних уболівальників та майстерність і досвід футболістів Ниви.

Є в команди і втрати. Порівнюючи з попереднім матчем між цими командами, у неділю не зіграють Сороковий та Ізьо, які продовжують перебувати в лазареті команди, травми не дозволяють хлопцям підсилити гру нашої Ниви. Команда покладає надію на братів Груників, які все ж зможуть гідно зіграти в неділю після суботнього весільного дня їхнього брата. Багато в цьому матчі буде залежати і від захисту нашої Ниви, швидкі хлопці з Мостиськ будуть тривожити захисну лінію команди, тому «Квик з компанією» повинен тримати оборону весь матч, а не так як у Крисовичах, коли в певний період посипались хлопці і пропустили тричі. Тут суперники помилок не простять, тому максимальна координація дій в захисті має бути в неділю!

Нас чекає цікавий матч. Голи в цьому матчі будуть, нам треба забити на один більше суперників і тоді все буде добре. Тільки за перемогою Воляни, і пам‘ятаємо: «Наш стадіон – наша фортеця, тут ми непереможні!» Використаймо цю перевагу і здобудьмо перемогу разом!

Адміністрація сайту

Переглядів: 534 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 4
avatar
0
4 gorbatuy_29 • 17:06, 25-07-2014
Інші матчі ігрового дня Прем‘єр-ліга (27 липня):

Крисовичі - Старява (14:00)          
Чишки - Мишлятичі (17:00)       
Раденичі - Суд. Вишня (14:00) 
Зав‘язанці - Соколя (14:00)
avatar
0
3 gorbatuy_29 • 17:03, 25-07-2014
Арбітром матчу буде Ярина В.
Обслуговував у цьому сезоні лише один матч за участю нашої команди. Це була гра 1/8 фіналу Кубка Незалежності проти Черняви, тоді ми перемогли з рахунком 3:1.
avatar
2 mayik-94//// • 22:59, 22-07-2014
Будем все робити,щоб перемогли в цьому матчі.....2-1 на користь Фк.Ниви....
avatar
0
1 gorbatuy_29 • 18:37, 22-07-2014
ТУРНІРНЕ РОЗТАШУВАННЯ УЧАСНИКІВ МАТЧУ:

3. МОСТИСЬКА  17 очок
...
6. АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ 13 очок
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz