П`ятниця, 03-05-2024, 08:11
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Липень » 29 » Прем‘єр-ліга 2014. 11 ТУР
16:23
Прем‘єр-ліга 2014. 11 ТУР

Неділя, 3 серпня 2014 року, 17:00, стадіон села Чишки

ЧИШКИ   4:1   АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ

(Колодій 32')

Терпимо поразку, знову, втретє поспіль, як так піде далі, то наступної неділі закінчимо боротьбу в цьому сезоні за все, за що тільки можна боротись! Суперники знову були сильнішими, а ми недооцінили досвічених футболістів з Чишок, за що й отримали 4 м‘ячі у власні ворота. З таким розривом ми цього сезону ще не програвали. Справи в команди дуже кепські, ми, відверто, не готові до півфінального матчу Кубка, команда перебуває в жахливій формі, схоже на те, що цього року нам у фіналі не грати. 

Пропонуємо переглянути статистику цього матчу. Як бачимо кількість ударів у команд практично рівна, як і всі інші параметри. Суттєво відрізняється кількість фолів чи порушень правил за матч. У Чишок їх майже втричі більше, це говорить про далеко не чистий футбол у виконанні цієї команди.

СОКІЛ

Статистика матчу

НИВА

15 (11)

УДАРИ

15 (7)

8 (4)

В ПЛОЩИНУ

6 (4)

5 (1)

КУТОВІ

6 (5)

13 (7)

ФОЛИ

5 (3)

2 (2)

ОФСАЙДИ

3 (2)

1 (0)

ЖОВТІ КАРТКИ

2 (0)

0

ЧЕРВОНІ КАРТКИ

0

* в душках наведено показники першого тайму 

Ця поразка вже тепер остаточно забрала у нас будь-які шанси на повторення Чемпіонства у цьому сезону. Відрив між лідируючими командами занадто великий, щоб скоротити його за 7 матчів, які залишились. Тому будемо боротись за Кубок.

Приємно було знову бачити у воротах Карпу Івана, який певний час був відсутнім, перебуваючи на сході України, ми всі вітаємо його з поверненням додому.

Як класно почали цей матч. За перших 5 хвилин матчу Маїк міг двічі забивати головою, а потім пропустили атаку, обрізались в центрі поля і прохід по правому флангу призвів до точного удару по воротах Карпи, гол на 6 хвилині – 1:0.

Наступні 20 хвилин наша команда не створила абсолютно нічого біля воріт суперників, ті натомість не використали декілька відмінних нагод подвоїти свою перевагу. Не один раз нашу команду рятував воротар. Потім нам вдалось зрівняти рахунок в матчі.

Атака лівим флангом нашої Ниви, Маїк відпасовує на Конюховського, той віддає розрізний пас на Колодія, який з-за меж штрафного майданчику відправляє м‘яч влучним ударом низом у дальній кут воріт, - 1:1 на 32-ій хвилині гри.

Наступним неприємним епізодом матчу, який вартує нашої уваги стала травма воротаря Карпи, вимушена заміна, у воротах стає Мартинець. В наступній атаці гол у ворота суперників забив Маїк, але головний суддя десь тут побачив гру рукою і не зарахував цього чистого взяття воріт. Останні хвилини першого тайму ми провели в атаці і мали забивати, але не пощастило нам.

Друга половина гри вийшла просто фатальною для нас. Знову шоста хвилина і ми знову пропускаємо. Подача з кутового і відмінна гра головою – 2:1. Через хвилину груба помилка захисту команди і вихід віч-на-віч. Перший удар наш воротар відбив, а на добиванні у пусті ворота ми були безсилі – 3:1 на 52-ій хвилині. О так то, пропустили дві атаки і суперники нас покарали. Суперники забили й четвертий м‘яч на 65-ій хвилині, тут груба помилка захисників, які незграбно розводять м‘яч, віддаючи непотрібні поперечні паси, як наслідок, перехоплення у вихід сам на сам – 4:1!

Та все могло бути по-іншому. Перед пропущеним другим голом забий Квик головою, і все, результат зовсім інший, інша гра і була б перемога. Чи зарахуй пане Курант чистий гол Маїка, і результат був би іншим. Де ви там побачили гру рукою?! – це питання відкрите для всіх, навіть гравці Чишок заявляли в перериві, що ніякої руки й близько не було, чистенький гол. От такий футбол виходить, але окрім цього в нас є багато проблем в команді.

Останні два матчі ми не можемо нормально організовувати свої атаки. Багато м‘ячів втрачаємо в зародженні атаки, точніше кажучи, в центрі поля через помилки в дрібний пас. Гарно зіграли в Старяві через пас на близькі відстані, там поле дозволяло, останні матчі – не то виходить, втрачаємо багато, помиляємось, обрізуємось, скільки м‘ячів пропустили через ті дитячі помилки, тут треба щось змінювати. З такою грою ми від Судової Вишні не виграємо, це однозначно! Яка може бути недооцінка суперника в Прем‘єр-лізі, та ми не зелена команда, створена рік тому. Досвідчені футболісти, які програвали з командою, а потім виграли все, набрались терпіння і гіркого досвіду. Тоді виходить справа в молодих гравцях, які зараз виглядають не так яскраво, як на початку сезону, чи ще минулого року. Підтягнулись до рівня команди і зупинились – так не можна, хлопці. Ми всі єдина команда, і кожен повинен викладатись на максимум за себе і за свого друга по команді, підтримувати один одного. Невже дозволяє совість стояти і пасивно грати коли ваш партнер викладає всі сили. Якщо всі разом будемо грати на максимум з перших і до останніх хвилин, тоді ми зможемо відновити той надзвичайно високий рівень гри, який був минулого сезону. Серйозне відношення до гри. Не можна дозволити собі перед наступним матчем спати декілька годин, а потім досипати коли суперник забиватиме тобі гол у ворота. Давайте, виграємо від Судової, а тоді погуляємо всі разом. Підтримуємо Вас, Воляни! Покажіть Чемпіонську гру, поверніть собі любов і повагу всього футбольного району.

Я вірю в команду, та щось підказує, що шансів у нас мало. Все ж готуймось серйозно до цього матчу і разом до перемоги та до фіналу. Продовження у наступному пості, присвяченому півфіналу Кубка 2014.

Андрій ГОРБАТИЙ

для команди «Нива»

5 серпня 2014 р.


Прев‘ю

В наступному турі Прем‘єр-ліги району наша команда зіграє на виїзді у Чишках. Перший матч між нашою Нивою та Чишками завершився перемогою Арламівської Волі з рахунком 3:1, зараз же ми спробуємо повторити успіх та виграти і на виїзді проти цієї команди.

Суперника знаємо добре. Пригадуємо, як в перші грі ми здобули перемогу, хоча було не так вже й просто. Зараз наші суперники в турнірній таблиці знаходяться під нами, посідаючи 7 сходинку, але мають в активі таку ж саму кількість очок. Важливо відмітити, що Чишки є півфіналістами Кубка району і склад футболістів тієї команди нам відомий, тому будемо грати на максимум своїх можливостей, бо тільки так зможемо виграти. 

Недільна поразка від Мостиськ сильно вдарила по психологічному настрою футболістів. Після хорошої серії із трьох поспіль перемог в чемпіонаті, всі чекали від нашої Ниви і наступної звитяги, ще й домашня гра, та результат вийшов протилежним до нашх сподівань. Зараз же хлопцям важливо відновити переможний настрій. Сильно прагнемо виграти наступний матч, оскільки далі в нас півфінал Кубка, а до нього треба підійди в оптимальній формі з позитивним налаштуванням.

Багато в цьому матчі залежатиме від арбітра, надіємось суддівство буде чітким та переконливим, а головне справедливим. Підтримуємо нашу Ниву та віримо в її перемоги.

Адміністрація сайту команди

 

Переглядів: 450 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz