Понеділок, 29-04-2024, 13:54
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Серпень » 12 » Прем‘єр-ліга 2014. 12 ТУР
17:21
Прем‘єр-ліга 2014. 12 ТУР

Неділя, 17 серпня 2014, 14:00, стадіон «АРЕНА ВОЛЯ»

АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ   0:1    СУДОВА ВИШНЯ

За останні 4 роки, вперше, наша команда програє 5 разів поспіль! Програємо вдруге поспіль на домашньому стадіоні, за останніх 4 роки – це також вперше! Програємо всі 3 матчі в сезоні одному й тому ж супернику, за останні 4 роки – це вперше! Серія анти рекордів від команди «Нива».

Мінус цього всього – це психологічні настрої та байдужість по відношенні до футболу деяких гравців та уболівальників. Тому що всі люблять вигравати, і коли команда на висоті, то нас багато, всі нас люблять і підтримують, а коли програємо – з‘являються хвилі критики серед уболівальників, і пасивність в грі в деяких гравців. Та все це не так критично, як буває в інших командах нашого району. Можна з десяток прикладів навести, коли команда перебуваючи в кризі, то припиняла своє існування, то бігала по району, просячи про підсилення, то розсварювалась і знімалась з чемпіонату. В нас кризи немає, є період спаду, який ми всі разом, дружнім колективом гравців та уболівальників, повинні пережити і дочекатись підйому. Чим нижче впадемо зараз, тим простіше буде підійматись. Такий період рано чи пізно мав настати, тому що планку підняли дуже високо, і вона мусить опуститись, щоб з часом знову зійти на вершину.

В нас дійсно є кадрові проблеми, але команда намагається їх вирішувати у внутрішньому колі села. Ми залучаємо лише своїх вихованців, не бігаємо по району і не просимо когось бігати за гроші. Це величезний плюс і повага до колективу команди «Нива». Та молоді гравці команди повинні усвідомлювати, що вони мають велику честь виступати в основі команди «Нива» - справжнього гранда Мостиського футболу, викладатись і старатись на 100% в кожному матчі, бо в іншому випадку, буде проводитись ротація, і слабші гравці, будуть заслужено перебувати на заміні. В нас все попереду, ми піднімемось згодом, а поки що терпимо чергову неприємну поразку.

Від цього матчу ми чекали перемоги, хлопці обіцяли віддати Судовій за програш в півфіналі – не виконали обіцянки, дуже шкода. Єдиний гол в матчі забив Смола Іван, це той гравець, без якого не існувала б ця команда, - найкращий футболіст нашого району!

«Нива» зіграла красиво, мали забивати і зрівнювати рахунок, а то й виходити вперед. Не вийшло, не дотиснули і програли. Зичимо команді не падати духом, зібратись з останніх сил і повернути собі перемоги. Ми ж будемо підтримувати і вболівати за Вас, Воляни!

Для команди «Нива»

Андрій ГОРБАТИЙ

18 серпня 2014 року


 

ПРЕВ‘Ю

Обслуговувати матч буде арбітр – Курант Михайло. І незважаючи на те, що наша команда посідає тільки 7 місце в турнірній таблиці, матч за участю «Ниви» є центральним матчем туру, такою є офіційна думка ФФМР. Тому запрошуємо на центральну гру в Арламівську Волю всіх любителів футболу!

Після чотирьох поспіль поразок нашій команді вкрай необхідна перемога. Для підняття психологічного настрою та віри у власні сили, команда зробить все можливе, аби виграти над принциповий недільний матч проти Судової Вишні – наших кривдників по Кубку Незалежності. Маємо віддати за прикру поразку у півфіналі!

7 турів до кінця, якщо зібратись і з достойним результатом виступити в усіх наступних матчах чемпіонату, то спокійно можна виборювати бронзові медалі Прем‘єр-ліги. Арламівська Воля не здається, не на тих попали. Ми вміємо програвати, для того, щоб потім знову піднятись та перемогти.

Очікуємо підсилення складу команди гравцями, які не були заявлені на Кубок району. В нас з‘явиться заміна, а тому й в команді виросте конкуренція за місце в стартовому складі. В першу чергу будуть дисципліновані наймолодші футболісти команди, стануть серйозніше відноситись до гри, якщо звісно ж прагнутимуть грати в основі команди.

Нива довела що може на рівні грати з командою, яка ще минулого сезону виступала в одній з престижних ліг області. Ми зіграли краще в півфіналі, а тепер нам треба перемогти. Віримо в перемогу, не маємо права програти, тільки виграш і три очки. Хлопці, та подаруйте нам перемогу!

Приходьте на стадіон підтримати свою команду в черговому турі чемпіонату. Футболісти «Ниви» обіцяють зробити все можливе для перемоги, кажуть, що виграють цей матч. Ми всі дуже надіємось на це і будемо тільки уболівати за такий результат.

Адміністрація сайту

 

Переглядів: 454 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
avatar
маємо 3:1 виграти, як програли в півфіналі, тому такий мій прогноз!
avatar
3 Василь Груник • 12:22, 15-08-2014
моя думка 2:0 ...на користь НИВИ.... tongue
avatar
1
2 gorbatuy_29 • 22:26, 13-08-2014
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ:
2. СУДОВА ВИШНЯ -  25 очок (10 матчів)
...
7. АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ - 13 очок (11 матчів)
avatar
Треба виграти вже нарешті, хлопці! Вже 4 матчі підряд програли, так далі не можна  sad
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz