Четвер, 02-05-2024, 14:54
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Травень » 7 » Прем‘єр-ліга 2014. 2 ТУР
17:12
Прем‘єр-ліга 2014. 2 ТУР

Неділя, 11 травня 2014, 14:00, стадіон «АРЕНА ВОЛЯ»

 АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ   3:1   ЧИШКИ

(Маїк 55', 68'; Квик 73')

Нива радує першою звитягою в Чемпіонаті. Класична домашня перемога над, як виявилось, далеко непростим суперником. Сухий перший тайм і 3 м‘ячі протягом шести хвилин у таймі другому від команд цьому поєдинку. Матч вийшов видовищним, Чемпіони підтверджують високий стиль гри.

Прийшовши на стадіон, подивився на суперників, і якби не знав, з ким грає сьогодні наша Нива, сказав би, що «Скала» змінила кольори футбольної форми. Ну, як мінімум, половину складу цієї команди, язик не повернеться сказати Чишки, - це гравці колишньої Мостиської «Скали». Тому настрій на гру в гравців і уболівальників відразу ж змінився. Всі добре знаємо цих футболістів, один з кращих захистів в районі, але немає такого захисту, який би не підкорився нашим нападникам.

Гра розпочалась, і класика гри від «Ниви», яка полягає в повному контролі м‘яча протягом перших 15-и хвилин, не більше, за цей час ми створюємо 2-3 реальні моменти, якщо забиваємо – добре, якщо ж ні, - відбувається наступне: до кінця першого тайму забити нам, як правило, не вдається, цим може скористатись суперник, що більш ймовірно за ці півгодини. В обох випадках, виходячи на другий тайм, Нива додає: у швидкості – раз, у гостроті – два, у агресивності дій в атаці – три. За рахунок цього, протягом 10-15 хвилин, ми забиваємо, далі все залежить від настрою і бажання забити ще, тоді суперник зламаний, як правило, ми можемо забити і більше. І класичний стиль гри від Ниви завершується «градом» моментів, кількістю у 10-15 штук, таких 100% моментів, де забити може ледь не півкоманди, буває і забиваємо, але трохи марнуємо. Ось таку тактику гри від команди «Нива», спостерігаю вже давно, спрацьовує в багатьох матчах, та не у всіх. Недільний матч був одним з таких.

На перших хвилинах моменти у Маїка, його удари в руки голкіперу. Потім стався неприємний епізод, коли травму отримав Сороковий, і його замінив Бабин, перед тим Павло мав хороший момент відкрити рахунок, та пробив вище воріт з хорошої можливості забити.

Друга половина гри, Нива понеслась вперед, і перший м‘яч у ворота суперників переправив Маїк на 55-ій хвилині. Через 13 хвилин, Тарасу вдалось оформити дубль, індивідуальна майстерність допомогла йому розібратись в епізоді і він влучно пробив під перекладину, без шансів на успіх для голкіпера. Відразу, через 2 хвилин, арбітр поставив пенальті у ворота нашої Ниви, яке було реалізоване. Наших хлопців це так рознервувало, що вони забили третій гол через 3 хвилини після цього. Штрафний удар майже з центру поля відмінно виконав Квик Іван, потужним ударом відправивши м‘яч у дальній кут воріт – 3:1, прекрасний гол.

До кінця гри маса моментів у наших, але забити більше не вийшло. Ми здобули бажану перемогу. Взяли важливі три очки у домашньому матчі, трохи піднялись у турнірній таблиці. Вітаю хлопців з перемогою. Це була красива гра, якщо такий рівень гри ми протримаємо і надалі, і хоча б трохи його покращуватимемо, то я думаю, наступні трофеї не заставлять себе довго чекати. Так тримати, не розслабляємось, а готуємось до наступного матчу, який обіцяє бути непростим.

Андрій ГОРБАТИЙ

для команди «Нива»

12 травня 2014 року


Перед другим туром Прем‘єр-ліги, команда Нива, програвши перший матч, посідає незвичну для себе сьому сходинку у турнірній таблиці. Та всі ми розуміємо, що успішний виступ команди в недільному матчі може все кардинально змінити.

Прев‘ю

Наш суперник – Чишки, стартували вдало, вигравши в першому турі від команди з Мишлятич з рахунком 4:1. Команда – дебютант Прем‘єр-ліги, тобто виступає тут вперше. Минулого року команда виступала в Другій Лізі, де посіла 7-е місце. Проте, цього року дана команда успішно почала виступи в Кубку Незалежності, де вже зараз пробилась до чвертьфіналу. Суперник новий для нас, востаннє зустрічались команди десь 3-4 роки тому. Зараз сказати щось більше про цю команду не можемо. $CUT$

Арламівська Воля ставить перед собою мету на цей матч, потрібно перемогти, і зробити це впевнено. Зараз перемога нам дуже необхідна, оскільки чемпіонат розпочався, а ми «пасемо задніх».


Прогноз від адміністрації на цей матч – 3:0.

Адміністрація сайту

 

Переглядів: 568 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
1 Павло • 10:21, 08-05-2014
Треба обов"язково вигравати і починати переможну серію!!! Всі мають бути готові до бою....
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz