П`ятниця, 03-05-2024, 09:55
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Липень » 3 » Прем‘єр-ліга 2014. 4 ТУР (пропущений матч)
17:01
Прем‘єр-ліга 2014. 4 ТУР (пропущений матч)

Неділя, 6 липня 2014, 14:10, стадіон «АРЕНА ВОЛЯ»

 АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ   2:1   РАДЕНИЧІ

(Груник А. 13′, Конюховський 45+5′)

Арламівська Воля здобуває чергову для себе перемогу в Чемпіонаті, завершуючи перше коло змагань з активом у 13 очок, що дозволяє нам розділити з Соколею 5-6 сходинку у турнірній таблиці Прем‘єр-ліги 2014.

Вольова перемога  у цьому матчі, як у традиційному минулорічному стилі: спочатку пропускаємо м‘яч, а потім відіграємо його і забиваючи ще один – здобуваємо перемогу. Матч, який мав розпочатись о 16:00, так повідомляв офіційний сайт ФФМР, в останній момент перенесли на 14 годину, ніхто з представників чи гравців нашої команди про це не був повідомлений, за 15 хвилин до початку матчу команда про це дізналась і в досить швидкий час змогли підготуватись до старту цього матчу. Такий розклад погано впливає на настрій футболістів на гру, але наші хлопці зуміли правильно налаштуватись на гру і здобути бажану перемогу.

Раденичі забили гол на 5-ій хвилині матчу зі стандарту. Штрафний удар далеко з-за меж штрафного майданчика, м‘яч зрикошетив і влетів у сітку воріт Ниви. Такий собі несподіваний початок гри. Треба було відіграватись, що й Воляни дуже швидко зробили. В одній з атак гру на себе взяв Груник Андрій, який пройшов з м‘ячем метрів з 20, обвівши кількох захисників команди суперників і завдав удару в ближній кут воріт, м‘яч дещо змінив напрямок після рикошету, і влетів у ворота – 1:1 на 13-ій хвилині зустрічі.

Після цього Нива продовжила тривожити захист суперників, створюючи моменти один за одним. Під кінець тайму ми могли збільшити нашу перевагу в рахунку у декілька разів, натомість забили один м‘яч, який, як виявилось, став вирішальним у цьому матчі. Прекрасні моменти були у Бабина, але м‘яч відверто не йшов у ворота. Гол забив Конюховський Любомир. На 5-ій доданій хвилині до першого тайму, було багато пауз в матчі, Квик виконав блискучу подачу зі штрафного на голову Конюховського, той ідеальний ударом відправив круглого у дальній верхній кут воріт. Прекрасний гол, неймовірне порозуміння між собою авторів цього голу, молодці – 2:1.

Другий тайм цього матчу був копією другої половини гри попереднього матчу Ниви проти Зав‘язанець. Нива відверто здає по рівню гри у другому таймі. Минулого сезону ми завжди були сильнішими саме в другій половині гри, порівнюючи з першим таймом. Тут же, щось йде не так. З‘являлись поодинокі моменти, але і їх реалізувати нам не вдалось. З іншого боку, команда грає на класі, це вже такий собі досвід: забили скільки треба, і можна відпочивати, контролюючи гру в центрі поля. Це все дуже добре, але необхідно забезпечити собі гандикап з різницею у 2 м‘ячі, от тоді можна і «покатати м‘яч». Епізод, який вартий уваги, це свідомий фол останньої надії проти Бабина, який виходив на побачення з голкіпером на 92-ій хвилині гри. Вилучення з гри і штрафний удар з 17-и метрів, який нічого серйозного не приніс біля воріт Раденич.

Матч закінчився з мінімальним переможним рахунком для нашої Ниви. Ми здобули чергову для себе перемогу, зуміли виконати завдання на кінець першого кола змагань – здобути три останні перемоги, які повернули нас у гонку за золоті медалі Чемпіонату. Нива не зупиниться – це команда, яка ніколи не здається, ми повернулись і йдемо в бій з новими завданнями тільки на перемогу. Чемпіон району йде по нові досягнення!

Андрій ГОРБАТИЙ

для ФК «НИВА»

8 липня 2014 р.


 

ПРЕВ‘Ю

І так, дорогі відвідувачі нашого сайту, перед нами пропущений матч 4 туру чемпіонату, остання гра першого кола для Ниви, матч проти команди з Раденич. Перед цією грою, за підсумками восьми зіграних матчів наша команда має в своєму активі 10 пунктів, посідаючи 6 сходинку в турнірній таблиці. Звичайно це не той показник, на який заслуговує Нива за рівнем своєї гри. Тому в цьому матчі ми постараємось зробити все можливе, аби здобути перемогу і покращити своє розташування в гонці кращих команд Мостищини сезону 2014.

Раденичі знаходяться зараз на 7 місці, з активом у 3 перемоги. Домашня гра – це завжди перевага, особливо для Арламівської Волі, але тут розслаблятись не варто, оскільки суперник так просто перемоги не віддасть. Нас чекає видовищний футбол, справжня футбольна боротьба та емоційні сплески. Раденичі перемогли у попередньому матчі команду з Соколі, тому, як бачимо, команда в них не така вже й слабка, як здається на перший погляд.

Зичимо нашим Чемпіонам вдалої гри і тільки перемоги. Приходьте на стадіон та уболівайте з найкращими фанатами своєї команди в районі, спостерігаючи за грою Абсолютних Чемпіонів району. Вперед Воляни – до перемоги!

Адміністрація сайту

Переглядів: 443 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz