Четвер, 02-05-2024, 05:17
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Травень » 29 » Прем‘єр-ліга 2014. 5 ТУР
16:47
Прем‘єр-ліга 2014. 5 ТУР

Неділя, 1 червня 2014, 14:00, стадіон с. Мишлятичі

 МИШЛЯТИЧІ   3:2   АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ

(Озимко 21', Бабин 59')

На футбольному полі такого розміру, футбол треба грати не 11 на 11 а 7 на 7, тоді місцям всім вистачить, щоб можна було в пас зіграти, і головне, грати у футбол, а не в «болотний мікро-футбол», ну і заодно суддя буде поза межами поля стояти, щоб не заважав і карточками не махав за часто, а потім ще й записував їх по 30 секунд! Так можна охарактеризувати футбольний матч цього дня на мікро футбольному полі у Мишлятичах. Арламівська Воля програла, ми не змогли впоратись з тими випробуваннями, які підготували нам господарі на своєму стадіоні – не пристосовані грати в таких умовах, тому й програли. З боку, на такий футбол не хочеться дивитись, кожної хвилини аут чи удар від воріт – це жахливо, про видовищність гри не скажу ні слова, бо її не було.

Забили наші хлопці першими, на 21-ій хвилині в одній з атак, сильним ударом з-за меж штрафної зони, м‘яч у ворота суперників відправив Озимко Назар. До кінця тайму першого ми мали ще моменти, щоб забити і подвоїти свою перевагу, але ними не скористались. Почався другий тайм, дощ не вщухав, суперники провели таку собі атаку, в якій змогли зрівняти рахунок, вже на 2-ій хвилині другого тайму. Атаки в цьому матчі не можливо розрізнити, бо таке скупчення футболістів, що тут не ясно чи вони атакують чи захищаються – поле ж маленьке. Минуло ще 6 хвилин, і Мишлятичі скориставшись помилкою нашого воротаря, зуміли вийти вперед в матчі. Далі ми кинулись відіграватись, і зрівняли рахунок на 59-ій хвилині, ударом здалеку в дальній верхній кут воріт поцілив Бабин Іван. Тут здавалось гра зміниться в нашу сторону, і ми зможемо вирвати перемогу, та трошки налажав арбітр, який витягував гірчичник чи не в кожному епізоді з порушенням правил.

Цікавий момент з Квиком, який нібито зірвав атаку суперників, гравець Мишлятич падаючи, вдарив рукою нашого гравця по обличчю, чи випадково, чи спеціально – не ясно, арбітр показав жовту карточку нашому гравцю, якому це не сподобалось, епізод дуже спірний, не варто тут попередження показувати, сплеск емоцій і друга жовта. Не розібрався арбітр тут до кінця, погарячкував і нагнітив досить неспокійну атмосферу на стадіоні до кінця матчу.

Останні хвилини команди по черзі атакували одна одну, моменти нечіткі, бо на такому стадіоні не можна створити повноцінний видовищний момент з взяттям воріт, тому й голи були такими ж корявими. На 82-ій хвилині після рекошету, м‘яч влетів в наші ворота – 3:2, такий рахунок цього нудного і дощовитого матчу. Суперники граючи весь матч на відбій, зуміли його виграти. Виносили м‘яч куди тільки могли, аутів десь біля 50-и нарахував, це було не цікаво, але і з такими суперниками треба грати, тому будемо робити висновки, і не опускаючи голову, боротись далі, ми своє слово ще скажемо. Чемпіони ще зіграють в цьому сезоні, це стовідсотково!

Звіт підготував

Андрій ГОРБАТИЙ

3 червня 2014р.

Прев‘ю

Минулої неділі в Україні проходили Позачергові Президентські вибори, багато матчів в районі були перенесені через це. Зокрема, наша команда не зіграла домашню гру з Раденичами, яку було перенесено. Вже цієї неділі, 1 червня, в рамках 5 туру чемпіонату району Арламівська Воля зіграє матч на виїзді проти Мишлятич.

Пригадуємо зустріч команд минулого року в Кубку «Золота осінь», де тільки в серії післяматчевих пенальті нам вдалось пройти своїх суперників. Всі добре пам‘ятають проблематичні розміри футбольного поля в Мишлятичах, де по воротах можна бити з меж власного штрафного майданчику. Це й стало головною причиною важкої та незручної гри для наших футболістів у кубковому матчі минулого сезону. Тепер же, хлопці знають що їх чекаю, тому, думаю, налаштуються на гру відповідно. Що ж до результатів виступів Мишлятич у цьому сезоні, то за підсумками 4-ох турів команда посідає передостанню сходинку в турнірній таблиці, маючи в своєму активі нуль очок. Та це не говорить про те, що матч вийде прогулянкою для нашої команди. Ми зараз знаходимось в такій ситуації, що втрачати очки – не маємо найменшого права. Тому не можемо допустити помилки в цьому матчі, натомість повинні здобути переконливу перемог, привезти три очки з Мишлятич і виправити скрутну ситуацію в турнірній таблиці.

Запрошуємо уболівальників підтримати свою команду, ми це робимо найкраще в районі. Жодна команда району не дозволила собі офіційно заявити про неадекватність уболівальників Арламівської Волі. Якщо це така офіційна позиція Федерації, то приписуйте її собі, а не усім колективам футбольного району, і це далеко не прикрашає на офіційному сайті ФФМР обзивати уболівальників «неадекватними»!

Адміністрація сайту

 

 

Переглядів: 501 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
avatar
2 ... • 23:18, 29-05-2014
0-3
avatar
1 gorbatuy_29 • 16:49, 29-05-2014
Прогнозуйте результат матчу тут!
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz