Четвер, 02-05-2024, 12:37
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Червень » 5 » Прем‘єр-ліга. 5 ТУР
20:58
Прем‘єр-ліга. 5 ТУР

Premier League 2012. 5 TYP

Неділя, 3 червня 2012, 14:00, Стадіон «АРЕНА ВОЛЯ»

Арламівська Воля – Крисовичі – 4:1

(Смола Іван 19’, 43’, 45’; Смола Володя 31’)

Післяматчевий звіт:

            Наша улюблена команда з рідного села Арламівської Волі здобуває вольову  перемогу в над принциповому матчі проти лідера турнірної таблиці Прем'єр-ліги – команди «Шанс» села Крисовичі.

            По-справжньому волю до перемоги демонструють наші хлопці в цьому матчі. Програючи на старті матчу, ми зуміли кардинально переломити хід гри і забити у відповідь чотири м’ячі в першому таймі, та відповідно не забити ще як мінімум чотири у таймі другому, здобувши таким чином заслужену звитягу.

            Події на полі розгортались аналогічно як минулої неділі: пропустили швидкий гол, у зуміли переломити хід гри і забити у відповідь потрібні м’ячі для впевненої перемоги.

            Вже на 6-ій хвилині матчу рахунок було відкрито. Після подачі з кутового, нападник команди суперників першим був на м’ячі у зумів вдало пробити під ближню стійку воріт, м’яч безперешкодно влетів у ворота.

            Пропустивши гол, гравці нашої команди почали діяти значно рішуче, в деяких епізодах це призводило до грубої гри і відповідно порушень правил, за що арбітр карав попередженнями у вигляді жовтих карток. Так, вже на 13-ій хвилині Груник Василь отримав попередження за сумарні порушення до того, а через дві хвилини жовте світло перед собою побачив і Смола Володя за відверто грубу гру проти суперника. Події на полі загострювались, гра тільки ставала видовищною.

            Провівши стрімку атаку, команді Нива вдалось відновити паритет в зустрічі, зрівнявши рахунок на 19-ій хвилині гри. Все розпочалось з відмінної передачі Плювака на правий фланг, де знаходився Смола Іван, який прекрасним ударом сильно відправив м’яч в дальній верхній кут воріт, воротар без шансів на успіх – ГОЛ!

            Після цього гра стала ще цікавішою. Не пройшло й дві хвилини після того, як ми зрівняли рахунок, як Смола В. мав виводити нашу команду вперед в рахунку, після  подачі в штрафну зону, він пробив головою, та м’яч влучив у перекладину воріт. Та автор попереднього епізоду виправився та зумів забити.

            Атаку знову розпочинає Плювак, віддає передачу на Озимка, той віддавав далі вперед, захисник невдало підставив плече і переправив м’яч на вільного Смолу В., який вийшовши на побачення з голкіпером, не зумів з першої спроби його переграти, та на добиванні влучно пробив у ворота, зробивши рахунок в матчі 2:1 на користь господарів.

            Потім суперники провели декілька атак біля наших воріт, та нічого серйозного в них не вийшло.

            За дві хвилини до кінця першого тайму, Смола Іван робить дубль в матчі, забиває ще один гол. Зробив він це після виходу віч-на-віч з воротарем, та вдало обігравши його.

            Минуло дві хвилини і Нива забиває ще раз. Після призначеного штрафного удару, який на відмінно виконав автор заробленого удару – Смола Іван, поклавши м’яч з дальню дев’ятку воріт. Кращому голкіперу Мостищини не вдалось витягнути цей потужний удар в верхній кут воріт – 4:1 на 45-ій хвилині першого тайму.

            В другому таймі голів ми більше не побачили, але крім того було на що подивитись. Перша половина другого тайму пройшла у дуже спокійній обстановці на футбольному полі. Команди не створили з цей час по-справжньому гольових моментів біля воріт одна одної. Починаючи з 69-ої хвилини, коли Бабин змарнував вихід сам на сам, не зумівши переграти голкіпера Крисович, гра набула стрімкішого вигляду. Через чотири хвилини аналогічним виходом на побачення з голкіпером, після чудового пасу Смоли І., не скористався Груник Андрій, поціливши у воротаря. Через декілька хвилини Смола просто познущався над воротарем суперників, повеселивши глядачів на стадіоні, коли обігравав його тричі, в кількох метрах від воріт, та забити не зміг.

            Під кінець матчу на полі розгорнулась справжня драматургія. Арбітр матчу показав другу жовту картку гравцеві Крисович за розмови в його бік. Це й спричинило бурхливі емоції серед гравців Крисович, ще одному з них арбітр показав червону карточку за неетичне висловлювання в сторону арбітра. Після невеличкої затримки гра відновилась, та не на довго. Буквально через 3 хвилини в одному з епізодів гри гравець команди «Шанс» грубо висловився в сторону судді матчу, за що той вилучив його з поля. Відразу інший гравець команди підбіг до судді і почав теж грубо висловлювати своє бачення тієї події, за що теж отримав червону карточку. Гра відновилась і за дві хвилини, що залишилось до кінця матчу, команди спокійно відіграли в центрі поля. Матч завершився з рахунком 4:1.

            Вітаємо команду з важливою перемогою. Наша «Нива» завдає першої поразки Крисовичам в цьогорічній Прем'єр-лізі. Ми ж набираємо 9 очок і потроху піднімаємось по турнірній таблиці вверх. Команда продемонструвала хороший футбол в цьому матчі, незважаючи на пропущений гол, хлопці зуміли настроїтись на боротьбу за кожен м’яч і переграти своїх суперників практично на всій половині поля.

            Аналогічна гра була й минулої неділі, та тоді нам не вистачило везіння, аби пробити воротаря суперників і забити ще один м’яч, який би подарував нам вихід до наступної стадії Кубка. Та зараз боротьбу за цей трофей припинено, ми налаштовані на Прем'єр-лігу, і будемо в кожному матчі боротись за необхідні нам очки, після двох поразок на старті чемпіонату.

            Дякуємо вболівальникам за підтримку, та бажаємо команді й надалі демонструвати такий видовищний футбол, та найголовніше – дарувати своїм вболівальникам лише приємні перемоги. Успіхів, воляни!

 

Прев’ю:

            Цієї неділі, вже втретє поспіль, наша команда зіграє з Крисовичами в рамках 5-ого туру Прем'єр-ліги району. Попередні дві зустрічі з загальним програшним результатом для Ниви є не дуже втішними. Незважаючи на впевнену перемогу у матчі-відповіді, ми все ж не змогли пройти до наступного етапу Кубка, що є провальним для нашої команди. Виходячи з цього, розуміємо, що найближча гра – це хороший  момент по-футбольному відімстити своїм суперникам за поразку в Кубку, і здобути важливу перемогу в Прем'єр-лізі.

            Після чотирьох турів, наша команда посідає не дуже вигідне 5-е місце у турнірній таблиці, маючи в активі дві перемоги, та відповідно дві поразки. Та це лише п’ята гра, тому розриви між командами в турнірці не дуже великі, і кожен зароблений пункт є досить важливим.

            Крисовичі – єдина команда цьогорічної Прем'єр-ліги, яка на даний момент не втратила жодного очка, тобто здобула по три пункти в кожному з чотирьох матчів. Відповідно, наш недільний суперник впевнено посідає першу сходинку в чемпіонаті району.

            Футбольна команда «НИВА» на сьогодні продовжує змагання лише в Прем'єр-лізі, тому всі сили кидаємо на цей турнір, будемо боротись за перемогу в кожному матчі. В неділю на нас чекає центральний матч п’ятого туру Прем'єр-ліги району. З цієї нагоди запрошуємо всіх на свято футболу в Арламівську Волю.

            Команді зичимо вдалої гри та переможного результату.

Андрій Горбатий,

Для ФК «НИВА» с. Арламівська Воля,

4 червня 2012 року.

 

Переглядів: 575 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz