Четвер, 02-05-2024, 12:07
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Червень » 5 » Прем‘єр-ліга. 6 ТУР
21:03
Прем‘єр-ліга. 6 ТУР

Premier League 2012. 6 TYP

Неділя, 10 червня 2012, 14:00, Стадіон с. Мокряни

Мокряни - Арламівська Воля – 2:0 (11’, 61’)

Звіт

            Команда терпить поразку, яка знижує шанси нашої команди на успішний виступ в цьогорічній Прем'єр-лізі. Пропустивши м’яч зі штрафного, Нива кинулась відіграватись, та нападу команди в цей день чогось явно не вистачало, відчувався брак в діях півзахисників та нападаючих. Другий гол ми пропустили після входу сам на сам, коли в центрі захисту провалили оборону. І як підсумок не зуміли забити у відповідь.

            А все починалось дуже добре. Традиційно штанги, перекладини, велика кількість нагод забити, і невезіння в нашу сторону в кінцевому результаті. На початку матчу Баличик подавав в штрафний майданчик, і м’яч закручувався  в дальню дев’ятку, та влучив у стійку, відразу на добиванні грає Ваня Смола, м’яч знову попадає в штангу. Потім як кажуть: не забиваєш ти, забивають тобі.

            Суперники заробляють право виконати штрафний удар, відмінно зробив це гравець Мокрян, пробивши влучно під праву штангу – гол на 11-хвилиині.

            Потім декілька разів нашу команду виручав воротар, сьогодні це був Маїк Тарас. Знаємо проблему команди з воротарем, та поки що нічого не можемо зробити до кінця першого кола чемпіонату.

            На 28-ій хвилині гри варто відзначити один з найсерйозніших моментів нашої команди біля воріт Мокрян, коли по воротам пробивав Груник А., після відмінного пасу Смоли І., та м’яч воротар суперників зумів вдало переправити над воротами на кутовий удар. І за десять хвилин до кінця тайму, гарну нагоду втратили Мокряни, після проходу правим флангом, удар вийшов непоганим та м’яч пролетів в сантиметрах від дальньої стійки воріт.

            Друга половина гри була не менш цікавішою. Та ближче до середини тайму, наші футболісти здали позиції і суперники володіли ініціативою на футбольному полі.

            На 61-ій хвилині наші гравці вимагали призначити 11-и метровий удар після порушень правил проти Смоли в штрафній зоні, та арбітр не зупинив гри, і суперники швидко організували контратаку, помилка нашого захисника призвела до виходу віч-на-віч з воротарем, чим на відмінно скористався автор першого голу в матчі – 2:0.

            До кінця матчу ще був час, аби зрівняти рахунок, та хороших моментів наші хлопці більше не мали, гра так і завершилась з рахунком 2:0.

            В основному ніби переграли суперників, створили загалом набагато більше моментів, та не змогли використати тих шансів забити, які в нас були. Тому ще одна поразка відкидає нашу команду що раз нижче по турнірній таблиці Прем'єр-ліги.

            Наступні два матчі ми проведемо на домашньому стадіоні, тому маємо хорошу нагоду довести вболівальникам, що можемо перемогти і здобути важливі очки. А ситуація в таблиці команд зараз дуже слизька, 6 команд мають практично рівну кількість очок, тому кожна перемога може бути важливою в наступним матчах.

 

Прев’ю

            Після п’яти турів наша команда посідає четверту сходинку у турнірній таблиці чемпіонату, маючи в своєму активі три перемоги та дві поразки. Наш наступний суперник – команда села Мокряни. Добре знайома нам команда,  якою минулого сезону Нива зустрічалась 4 рази: двічі у Прем'єр-лізі, та два матчі було зіграно у Кубку Незалежності. В трьох матчах перемогу святкували наші гравці, і лише один поєдинок завершився нульовою нічиєю.

            Цього року Мокряни продовжують посідати високе становище в районному футболі. Незважаючи на те, що вони зараз посідають п’яте місце, ми повинні розуміти, що суперник доволі непростий. Команда, в якій основу складають молоді хлопці, без сумніву дасть непростий бій на своєму полі, і так просто перемоги не віддасть. Ми ж зараз повинні максимально налаштуватись на гру і продемонструвати такий ж футбол, як у двох своїх попередніх матчах.

            Отже, у неділю всі разом їдемо в Мокряни підтримати команду і разом з нею здобути важливі 3 очки, на це ми всі надіємось. Разом до перемоги, воляни!

Андрій Горбатий,

Для ФК «НИВА» с. Арламівська Воля,

11 червня 2012 року.

 

Переглядів: 447 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz