Четвер, 02-05-2024, 08:52
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Червень » 19 » Прем'єр-ліга. 7 ТУР
19:02
Прем'єр-ліга. 7 ТУР

Premier League 2012. 7 TYP

Неділя, 17 червня 2012, 14:00, Стадіон «АРЕНА ВОЛЯ»

Арламівська Воля – Волиця – 3:1

(Груник А. 18’, Смола В. 50’, Сороковий 90’)

Післяматчевий звіт

            Команда впевнено здобуває чергову домашню перемогу, і здобуті очки піднімають нашу Ниву вверх по турнірній таблиці Прем'єр-ліги району.

            Гра проводилась у неймовірну спеку, арбітр матчу був змушений в середині кожного з таймів робити невеличку перерву для того, аби футболісти змогли попити води і трохи охолонути. Та наша команда довела статус фаворита в цьому матчі і спокійно та переконливо перемогла своїх суперників.

            Перший тайм ми створили декілька гострих моментів біля воріт Волиці, один з яких перетворився в забитий гол на 18-ій хвилині.

            Озимко пройшовши лівим флангом віддав на Сорокового, той скинув у воротарській майданчик де знаходився Груник Андрій, який влучно розстріляв голкіпера з кількох метрів до воріт – 1:0.

            Хорошу нагоду забити мали й суперники, та після їхніх ударів відмінно зіграв воротар нашої команди Маїк Степан. Варто також відмітити удари здалеку і наших футболістів. Зокрема Плювака, коли м’яч пролетів вище, Груника А. – над хрестовиною, і Маїка Т. – низом в кут, та воротар переправив м’яч на кутовий.

            Друга половина матчу була традиційно цікавішою та гострішою на моменти біля обох воріт. Вже на першій хвилині тайму, сильно низом пробивав Баличик, та його удар відбив воротар.

            Гостру передачу з кутового у виконанні Маїка замкнув Смола Володимир на 50-ій хвилині гри.

            Потім наші футболісти дещо розслабились, тому ініціатива на полі протягом нетривалого часу перебувала на боці гостей. Вони втратили декілька хороших нагод забити, або навіть і зрівняти рахунок в матчі, та більшість атак цієї команди завершувалась ударом вище воріт.

            Нагоду забити втратив Маїк, коли Сороковий прострілював з правого флангу, м’яч полетів над перекладиною. Пізніше Груник з Квиком розіграли м’яч в стінку, і перший виконав простріл в центр карного майданчика, де Смола з двох метрів поцілив вище воріт. Як бачимо нагод було чимало, команда провела досить хороший матч, тому перемога є безперечно заслуженою.

            Останні п’ять хвилин матчу були насичені на гарні моменти та забиті голи у ворота обох команд. Спочатку на 87-ій хвилині суперники провели хорошу атаку, в штрафному майданчику нашої команди відбулось невеличке замішання, та Волиця не зуміла дотиснути цей момент до кінця і забити м’яч. Та компенсувало таку невдачу взяття воріт у наступному епізоді.

            Помилка в центрі захисту нашої Ниви, і суперники розстрілюють воротаря з кількох метрів – 2:1 на 88-ій хвилині матчу.

            На дві хвилини після пропущеного м’яча під загрозою перебувала перемога в цьому матчі, коли суперники ніби на куражі неслись на наші ворота.

            Таким запалом до атаки гості забули про оборону власних воріт, це забув навіть сам воротар, який вийшов з воріт задалеко і помилився з передачею, м’яч перехопив Сороковий і метрів з 40 до воріт перекинув воротаря – 3:1 кінцевий результат матчу.

            Отож вітаємо команду з перемогою. Зичимо з аналогічною впевненістю в грі здобути по три очки в наступних двох матчах першого кола чемпіонату.

 

 

Прев’ю

            За три тури до кінця першого кола чемпіонату наша команда ділить з Мокрянами п’яту сходинку в турнірній таблиці, маючи в активі 9 очок. Та все не так страшно, оскільки від першого місця нас відділяє лише 5 очок.

            Наш наступний суперник – команда села Волиця. Минулого року виступали в першій лізі, цього річ станом на сьогодні посідають останню сходинку в турнірці, з активом у три пункти.

            Приємним є той факт, що на домашньому стадіоні в цьогорічній Прем'єр-лізі наша команда не втратила жодного очка, здобувши три перемоги. Надіємось, що ця тенденція буде збережена й після цього матчу. Треба вигравати, всі розуміємо це, тому налаштовуємось на боротьбу та лише на перемогу.

            Приходимо на футбол і підтримуймо команду в матчах чемпіонату району. Бажаємо лише перемоги!

Переглядів: 398 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz