Четвер, 02-05-2024, 05:02
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Червень » 19 » Прем'єр-ліга. 8 ТУР
19:07
Прем'єр-ліга. 8 ТУР

Premier League 2012. 8 TYP

Неділя, 24 червня 2012, 14:00, Стадіон «АРЕНА ВОЛЯ»

Арламівська Воля – Соколя – 1:0

(Смола Іван 56’(Р))

            Команда Нива продовжує перемагати вдома, і це вже п’ята поспіль перемога на домашньому стадіоні нашої команди. Цікавим є наступний факт: з восьми зіграних матчів цьогорічної Прем'єр-ліги, Арламівська Воля здобула п’ять з п’яти перемог вдома, і в усіх трьох матчах виїзних поступилась. Тобто в нас сто відсотків перемог на домашньому стадіоні, і 100% поразок на виїзді. Надіємось, що в наступному матчі ми зможемо перервати цю тенденцію програвати на виїзді, і здобудемо перемогу.

            В цьому матчі ми побачили багато гарних епізодів, створених обома командами, після яких м’яч не опинявся у воротах, але гравці подарували сьогодні справжнє свято футболу своїм уболівальникам, яких, незважаючи на сильну спеку, було на стадіоні доволі багато. Приємно відмітити той факт, що наша команда цей матч провела в повному складі гравців, був присутній практично весь основний склад футболістів Ниви, та злагоджені дії футболістів Соколі додавали роботи нашим хлопцям на полі.

            Вже на 7-ій хвилині гри арбітр матчу вказує на 11-иметровий удар в наші ворота за гру рукою в штрафному майданчику. Епізод був досить спірним, і достеменно невідомо чи була там насправді рука в гравця нашої Ниви. Суперники виконали цей стандарт дуже незграбно, пробивши повз ворота, м’яч пролетів поруч зі стійкою.

            Після цього епізоду, команда з Арламівської Волі почала стрімко атакувати ворота суперників, створювала численні загрози біля штрафного майданчика Соколі, але в багатьох епізодах справа до удару не доходила, або ж відмінно виручав команду її голкіпер. В другій половині тайму гра загострилась ще більше. Одного разу ми все ж забили, та арбітр вказав на порушення і в цьому епізоді, зафіксувавши напад на воротаря.

            За десять хвилин до кінця першої половини гри, відмінну нагоду забити мав Бабин, який спочатку поборовся за м’яч, і вийшовши на ударну позицію з флангу, поцілив просто у воротаря, який відчайдушно рятуючи команду, кинувся на м’яч, загрозу воротам Соколі було ліквідовано. Відразу в наступній атаці Смола Іван, накрутивши навколо себе кількох захисників, змарнував хорошу нагоду забити, коли не відпасував в потрібний момент на колег по команді, але заробив право виконати кутовий удар. До слова, кутових ударів в цьому матчі було досить багато зі сторони господарів, та значна більшість цих стандартів була виконана на оцінку задовільно. Хоча в наступній атаці, саме подача з кутового ледь не призвела до взяття воріт. Сороковий виконав подачу а штрафний майданчик, ногою з лету пробивав Груник Василь, м’яч влучив у перекладину воріт.

            Другий тайм у виконанні наших гравців був традиційно гострішим та цікавішим на гольові моменти біля воріт суперників. Дуже класну атаку розіграли господарі на 51-ій хвилині матчу. Розпочалось все з передачі Груника А. на хід Сороковому, той подає в карну зону на Смолу І., який грудьми скидає на Плювака, Ваня з лету пробиває по воротах, але м’яч летить мимо.

            В одній з наступних атак, після удару по воротах, рукою в штрафній зіграв захисник Соколі, боковий арбітр підняв прапорець, вказуючи на пенальті, головний суддя матчу підтвердив таке рішення. Іван Смола пробив холоднокровно сильно, по центру воріт, і таким чином рахунок відкрито на 56-ій хвилині поєдинку.

            Після забитого голу гра дещо змінилась. Суперники почали більше відкриватись, причиною цьому є бажання зрівняти рахунок, а тому й більший ризик при діях в атаці. Надійна та впевнена гра захисту нашої команди не дозволила гостям зрівняти рахунок. Подеколи контратаки нашої команди зривались порушенням правил з боку гостей матчу, штрафні удари були неточними у виконанні Смоли І., м’яч летів вище воріт. В одному з таких ударів, після того, як воротар Соколі відбив м’яч перед собою, на добиванні першим встиг Смола Володимир, та голкіпер Соколі знову перевів м’яч на кутовий.

            До основного часу гри арбітр компенсував затримки чотирма хвилинами, для нас в цей час важливо було не пропустити. Та на 93-ій хвилині матчу після подачі з кутового суперниками, дуже пощастило саме нашій команді, коли нападник Соколі пробив прямо в руки нашому воротарю. Після цього ще одну атаку провели наші футболісти, і арбітр матчу дав свисток, який сповістив, що у «сусідському дербі» перемогу святкує команда «Нива» села Арламівська Воля.

            Вітаємо усіх з черговою перемогою в районній першості, після якої ми вперше в цьому сезоні ввірвались у зону призових місць, посідаючи 3-ю сходинку. Та, на мою думку, це не є максимальною межею можливостей нашої команди у цьому сезоні. Ми можемо боротись за золоті нагороди Прем'єр-ліги. Тому потрібно максимально сконцентруватись перед наступними матчами, і серйозно віднестись у підготовці до матчів подальших турів змагань.

Андрій Горбатий,

Для ФК «НИВА» Арламівська Воля,

25.06.2012 року.

           

Прев’ю

            Цієї неділі наша Нива зіграє останній домашній поєдинок в першому колі Прем'єр-ліги. Нашим суперником буде дуже незручна команда, сусіднє село Соколя, фіналісти минулорічного Кубка, команда, яка минулого року здобула перемогу на виїзді в Арламівській Волі в другому колі чемпіонату. Пригадуємо, як минулого сезону з двох матчів, зіграних між цими командами, Нива здобула лише 1 очко, зігравши в нічию на виїзді.

            Перед 8-им туром змагань ми посідаємо четверте місце в турнірній таблиці. На сьогодні ситуація є дуже слизькою. Кожна перемога може пересунути нашу команду на декілька позицій вверх, тому зараз важливо не втрачати очок в таких матчах.

            Недільний поєдинок – це так зване «сусідське дербі», тому футболісти налаштовуються тільки на перемогу та реванш за минулорічну домашню поразку.

            Запрошуємо усіх прийти на стадіон і по вболівати за свою улюблену команду з Арламівської Волі.

            Попереду на нас чекають великі перемоги!

Переглядів: 497 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz