Четвер, 02-05-2024, 05:26
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Червень » 28 » Прем'єр-ліга. 9 ТУР
17:08
Прем'єр-ліга. 9 ТУР

Premier League 2012. 9 TYP

Неділя, 1 липня 2012, 14:00, Стадіон с. Гусаків

Золотковичі/Гусаків - Арламівська Воля – 0:2

(Баличик 5', Сороковий 15')

            Красивою перемогою завершила перше коло чемпіонату району команда «Нива». Здобуті три очки в останньому турі забезпечили нашій команді другу сходинку на екваторі чемпіонату.

            За неймовірної спеки футболісти з Арламівської Волі забили два швидких м’ячі у ворота суперників, і до кінця матчу впевнено зберегли цю гольову перевагу.

            Вже в одній з перших атак команди, Бабин віддав передачу Баличику на правий фланг, той пройшовши до штрафного майданчика, пробив сильно у верхній лівий кут воріт, воротар нічого не зміг зробити в цьому моменті – 1:0 на 5-ій хвилині.

            Суперники відразу ж кинулись відіграватись, та серйозних моментів забити вони не створили, а в цей час, гості з Арламівської Волі провели ще одну стрімку атаку, яка на відмінно завершилась забитим голом.

            Гарно завершив цю атаку Сороковий, який першим дотягнувся до м’яча, і перекинув воротаря, м’яч залетів під перекладину воріт – 2:0.

            На деякий час в середині тайму ініціатива на футбольному полі перейшла до господарів поля, декілька загострень біля наших воріт, та захист команди впевнено виконував свої обов’язки. Ще одну красиву атаку провели нападаючі Ниви. Сороковий перемістившись на правий фланг, зміг пройти до карного майданчика, і зробити простріл в зону воротарського, де на добиванні був Бабин, але йому не хватило кілька десятків сантиметрів аби дотягнутись до м’яча і замкнути цю передачу, захисник першим встиг на м’яч і вибив його на кутовий.

            В кінці першого тайму гарну нагоду скоротити відставання в рахунку до мінімального втратили суперники, після гарного удару здалеку, м’яч на себе прийняла перекладина, рятуючи нашу команду.

            Другий тайм запам’ятався кількома гострими атаками Ниви, та відмінною грою воротаря команди. Вже на 5-ій хвилині 2-го тайму ми створили гарний момент біля воріт суперників. Подачу з кутового замикав Сороковий, та м’яч влучив в захисника, який стояв біля ближньої стійки, і відбився прямо на голову Харатіну, який пробивав вже в інший кут воріт, але і там на шляху м’яча опинився гравець команди господарів, який виніс м’яч на ще один кутовий.

            Досить довгий час суперники контролювали м’яч у центрі поля, створюючи раз по разу непогані моменти забити, та в більшості таких моментів на висоті був воротар нашої команди, або ж м’яч просто пролітав повз ворота. Господарі провели ще одну атаку, в штрафний майданчик нашої команди увірвався нападаючий суперників, та м’яч йому з під ніг у підкаті вибив Карпа, після чого гравець впав на землю і провокував арбітра на 11-иметровий удар, та той у відповідь показав йому жовту карточку за симуляцію.

            Матч завершився з таким же рахунком 2:0 в нашу користь. Золотковичі не змогли створити по-справжньому серйозний момент, аби забити м’яч у наші ворота. Ми ж в свою чергу спокійно контролювали м’яч на своїй половині поля, зберігаючи рахунок, який цілком влаштував нашу команду. Тепер враховуючи результати інших матчів цього туру, Нива виходить на друге місце в турнірній таблиці, маючи в своєму активі 18 очок, після першого кола чемпіонату.

            Вітаємо команду з черговою перемогою, та хочемо відмітити, що серія перемог команди сягає вже 3 матчі. Рухаємось далі у тому ж напрямку по золоті нагороди Прем'єр-ліги району 2012 року. Успіхів і великих перемог, воляни!

Андрій Горбатий,

Для ФК «НИВА» с. Арламівська Воля,

3 липня 2012 року.

             

 

 

Прев’ю

            У неділю в Прем'єр-лізі району будуть розіграні матчі заключного туру першого кола змагань. Особливою інтригою будуть прикуті два матчі цього туру. В  першому з них зустрічаються між собою команди, які посідають 1 та 2 місце в турнірній таблиці, тобто Крисовичі та команда з Мостиськ2 і Черняви. В другому такому матчі зіграють команди з Арламівської Волі та Золоткович, тобто команди, які займають 3-тю та 4-у сходинку в турнірці. Відповідно після цього туру становище команд в таблиці може суттєво змінитись, оскільки різниця в очках між командою першого та п’ятого місця складає лише 5 очок.

            Команда «Нива» отримала хороший шанс реваншуватись за минулорічну поразку від наших наступних суперників. Минулого сезону ми здобули в матчах з Золотковичами лише одне очко, зігравши вдома в нічию 3:3, а виїзний матч завершився мінімальною перемогою господарів з рахунком 1:0. Тому мотивація наших гравцям не потрібна, ми розуміємо, що зараз в нас з’явився хороший шанс для перемоги в чемпіонаті району. Тому всі зусилля спрямовуємо саме на досягнення цієї мети.

            Неділя, день фіналу Євро – 2012, домашнього для нашої країни, тому це безперечно свято футболу для всіх нас. Фінал буде ввечері, а гарний настрій під час перегляду цього захоплюючого матчу, ми повинні забезпечити собі перемогою над Золотковичами, тому в такий футбольний день не маємо права втрачати очки.

            Запрошуємо всіх на футбол та бажаємо команді лише перемоги!

Переглядів: 594 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz