П`ятниця, 03-05-2024, 05:52
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Липень » 8 » Стаття для тижневика «Футбол Простір» за 13 травня 2014 р.
14:00
Стаття для тижневика «Футбол Простір» за 13 травня 2014 р.

«ЗОЛОТИЙ ПОКЕР» КОМАНДИ «НИВА» АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ

Арламівська Воля – перша команда в історії футболу Мостиського району, яка виграла всі трофеї сезону, ставши абсолютним Чемпіоном району, оформила «Золотий покер» 2013.

Цими днями в районі відбулась церемонія підведення підсумків футбольного сезону 2013 року, яка декілька разів переносилась через події, що відбувались в нашій країні. На церемонії були нагороджені переможці та призери району в кожній з трьох ліг, а також відзначено кращих гравців Мостищини за різними номінаціями.

Головними учасниками цього свята були футболісти та представники команди з Арламівської Волі, яка встановила абсолютний рекорд виступів в районі, вигравши всі можливі трофеї сезону. Першим успіхом була перемога в Кубку Незалежності, який команда виграла вже вдруге за останні 3 роки. Потім у вкрай напруженій боротьбі Нива посіла перше місце в Прем‘єр-лізі, ставши Чемпіоном Мостиського району. Там боротьба велась до останнього туру, відразу 4 команди претендували на золото напередодні останнього матчу. Після цього, команда другий рік поспіль виграла третій за престижністю трофей району, тріумфувала в Кубку «Золота осінь».

І окрасою усіх перемог стала феєрична звитяга в матчі за Суперкубок Мостищини, де Арламівська Воля впевнено здолала Мостиську «Скалу». Таким чином, ці чотири перемоги є складовою Чемпіонського «Золотого покеру» команди «Нива» Арламівська Воля.  Це тепер нове історичне досягнення в футболі Мостиського району, абсолютний рекорд виступів, тріумф, якого було досягнуто вперше. Саме Арламівська Воля вписала своє ім‘я в історію футболу Мостищини, як перша команда, якій вдалось виграти 4 найпрестижніші нагороди футбольного сезону, Воляни виграли все!

Команду було нагороджено медалями та чемпіонським Кубком. Окрім цього, свої нагороди заслужили й деякі гравці команди. Зокрема, кращим нападником Прем‘єр-ліги було визнано гравця команди - Груника Андрія. Також нагороду кращого молодого гравця, або ж номінація: «Відкриття сезону», отримав Гуль Назар. Весь колектив команди «Нива» вітає хлопців з цими особистими досягненнями.

Варто зазначити, що такий успіх команди є заслугою гравців лише з Арламівської Волі. Команда виступає виключно власними силами вже понад 10 років, і за цей час виросла до рівня чемпіонів. Цьогорічні змагання в Прем‘єр-лізі району були найбільш інтригуючими та найцікавішими за всю історію проведення чемпіонату району. Відразу 6 команд до останнього боролись за чемпіонство, яке розігралось в останньому турі. Сезон вийшов по-справжньому чемпіонський для нашої Ниви. В кінці грудня минулого року, гравці команди успішно виступили в турнірі з футзалу, посівши і там першу сходинку.

Сьогодні ж в районі розпочався 15-ий за ліком Чемпіонат, команди знову вийшли на футбольні поля, і розпочалась нова боротьба за трофеї Мостищини. Арламівська Воля, як найсильніша команда району на сьогодні, буде гордо відстоювати здобуті минулорічні перемоги. Команда, яка назавжди вписала своє ім‘я в історію футболу Мостищини.

Запрошую усіх любителів футболу на стадіони Мостиського району, де завжди демонструють видовищний, цікавий та забивний футбол, і де команда «Нива» села Арламівська Воля буде відстоювати Чемпіонський «Золотий покер» 2013!

Андрій Горбатий

Для футбольного тижневика «Футбол Простір»

за 13 травня 2014 року

 

Переглядів: 484 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz