Четвер, 02-05-2024, 18:08
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Листопад » 6 » СУПЕРКУБОК 2013
01:00
СУПЕРКУБОК 2013

Субота, 9 ЛИСТОПАДА 2013р., 14:00,

стадіон м. «МОСТИСЬКА»

АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ – МОСТИСЬКА – 2:0

(Маїк Тарас 40′, 56′)

Абсолютний Чемпіон району 2013 року – 

Футбольна команда «НИВА», 

ВИГРАЄ матч за 

СУПЕРКУБОК МОСТИСЬКОГО РАЙОНУ!

Володарі Суперкубка Мостиського району 2013

Важко й почати описувати той успіх, якого досягла наша команда в сезоні 2013 року. Тут відразу й не придумаєш, яким словом повністю окреслити нашу звитягу. Все ж, абсолютне чемпіонство Ниви – це «Золотий покер», чотири найпрестижніші трофеї футбольного району в руках футболістів з Арламівської Волі. Ми виграли все, ми досягли вершини футбольного олімпу, встановили найвищу планку на цій вершині, яку побити вже неможливо, її можна тільки досягнути, тобто повторити такий успіх. Та на сьогодні – це неймовірний прорив, Арламівська Воля вписала своє ім‘я в історію футболу Мостиського району як команда, яка вперше виграла всі трофеї в сезоні ставши абсолютним Чемпіоном району!

Наша команда ще жодного разу в своїй історії не вигравала Суперкубок Мостиського району. Цьогоріч ми тільки вдруге брали участь в матчі за цей трофей, і зуміли його вибороти. Заслуговували на перемогу до початку матчу, оскільки виграли, і чемпіонат, і кубок, так само і по грі – були на голову сильніші суперника та цілком заслужено виграли цей матч, а разом і з ним – Суперкубок Мостиського району 2013.

Це напевне перший матч між Нивою та Скалою, коли фаворитом гри була наша команда. Перед хлопцями з Мостиськ лягала відповідальність перед цим матчем, оскільки сезон був, відверто кажучи, провальним, тому залишався шанс на єдину перемогу. Щодо нашої команди, то ми виграти три попередні трофеї сезону, тому «неслись на всіх парах» по Суперкубок, спокійно та впевнено переграючи Скалу. Команду з Мостиськ поважаємо та знаємо дуже добре, та в цей день ми довели ще раз всьому району свою перевагу над Мостиськами, здобувши вже третю перемогу на їх домашньому стадіоні в цьому році.

Матч розпочався, традиційна чимала підтримка в наших Чемпіонів, багато уболівальників приїхало підтримати свою Ниву в історичному матчі за Суперкубок. З перших хвилин обидві команди почали грати у відкритий футбол, впевнено йшли в атаку, намагаючись забити швидкий гол. Відразу на 3-ій хвилині був момент у Скали, коли з кількох метрів гравець не зміг влучити в площину воріт. Вже у наступній атаці перше загострення було від наших чемпіонів: Баличик зробив подачу на ближню стійку, де знаходився Бабин, який не зміг переправити м‘яч у ворота, коли захисник помилився і неграмотно залишив м‘яч воротарю. Після стартових хвилин більш-менш рівної гри, далі ми побачили від нашої команди гру, на яку всі чекали: впевнений контроль м‘яча на половині поля суперників і велика кількість гострих моментів. Така гра заслуговувала на забитий гол, але до того ми встигли змарнувати свої моменти. Варто відзначити, як по м‘ячу змазав Баличик з вигідної позиції, прохід Сорокового і удар повз ворота – в нас були всі передумови для того, аби відкрити рахунок в матчі, що ми й зробили.

Гол було забито зі стандарту, подачу з кутового виконав Сороковий, в боротьбі м‘яч виграв Смола і скинув його на Маїка, який влучним ударом від перекладини, з зони воротарського майданчика, відправив м‘яч у ворота. Рахунок було відкрито на 40-ій хвилині. Відразу ж після цього суперники мали відмінну нагоду відігратись. Коли пробиваючи зі штрафного, м‘яч поцілив у стійку воріт.

 Важко пригадати такий матч в сезоні, коли б наша команда вела в рахунку, а потім втратила перемогу. Друга половина гри була просто блискучою у виконанні наших чемпіонів. Ми «розкололи Скалу», перегравши суперників на кожній позиції, зуміли нав‘язати гідну боротьбу одній з кращих ліній захисту нашого району, переграли їх і там, створили численну кількість моментів і зуміли подвоїти свою перевагу в рахунку, що й дозволило нам впевнено почуватись впродовж всього матчу, довести гру до логічного переможного кінця.

Нива атакувала й далі, Смола скинув м‘яч на Маїка, який класним ударом з лету поцілив у стійку біля дев‘ятки, а був би шикарний гол – не пощастило. Та через 3 хвилини Тарас зумів виправитись, пробивши влучно практично з тієї ж позиції, м‘яч влетів у дальній верхній кут воріт – 2:0, Воляни ведуть в рахунку.

Потім почалось щось неймовірне, виграючи з рахунком 2:0, ми й далі атакували, і могли забити ще як мінімум 5 голів. Відмінну гру в цьому матчі продемонструвала в центральній зоні нашої команди, чого не скажеш про попередній матч. Тут злагоджені дії гравців, які весь час закидали класними передачами атакуючу силу команди. Окрема «подяка» останньому захиснику нашої команди – Квику, який в цьому матчі чітко стояв на своїй позиції, відігравши там відмінно, а разом з ним і весь захист нашої Ниви.

Пригадуємо моменти в Сорокового, після пасу Плювака головою, далі Маїк вийшовши на побачення з голкіпером не зумів влучити у ворота, удар Бабина головою в перекладину після подачі Конюховського. Таких моментів було чимало. Команда провела ряд замін, на поле вийшли молоді гравці, які непогано підсилили гру нашої Ниви. Єдиний гострий момент у суперників був на 83-ій хвилині, коли відмінним сейвом Карпи, м‘яч було відбито практично на лінії воріт, після чого черговий удар і м‘яч влучає в перекладину.

Спливав час гри, останні хвилини, а Воляни й далі атакують, можна було б зіграти ще один тайм, за який, я думаю, ми б забили ще як мінімум двічі. Це була блискуча гра, гра у виконанні справжніх чемпіонів. Давно нікому не вдавалось так переграти Мостиську «Скалу» на домашньому полі.

От таким вийшов матч – більш ніж впевнена перемога в грі за Суперкубок Мостиського району. Пролунав фінальний свисток, і наша рідна команда виборола ще один трофей сезону, ставши абсолютним Чемпіоном району 2013 року.

Суперкубок Мостиського району в руках Арламівської Волі

Чемпіонський «Золотий покер» команди «Нива» Арламівська Воля – це тепер нове історичне досягнення в футболі Мостиського району, абсолютний рекорд виступів, тріумф, якого було досягнуто вперше. Саме Арламівська Воля вписала своє ім‘я в історію футболу нашого району, як перша команда, якій вдалось виграти 4 найпрестижніші нагороди футбольного сезону, ми виграли все!

Неймовірна радість гравців команди, її уболівальників і всіх причетних до цієї перемоги. Чергова церемонія нагородження учасників Супер кубкового матчу. Свої нагороди отримують арбітри матчу: головний суддя – Андрусевич А., та бокові судді – Гано А. і Тлумак І.. Відразу хочеться відзначити гарне суддівство цієї бригади, без жодних претензій з боку обох команд. Свою нагороду отримує Маїк Тарас, як кращий гравець матчу за Суперкубок. Це вже друга поспіль нагорода кращого гравця вирішальних матчів для нього, з чим його і вітаємо.

Далі нагородження фіналістів – команди «Скала» Мостиська, кубок отримує капітан – Швець Микола. І нарешті, нагородження Переможців Суперкубка Мостиського району 2013 – ФК «Нива» Арламівська Воля, трофей отримує капітан – Бабин Іван, і піднімає його над головою, радість всіх уболівальників, адже Суперкубок вперше в Арламівській Волі.

Футболісти роблять пам‘ятні фото і відправляються додому. Знову колона автомобілів, на чолі з Кубком виручає в Арламівську Волю. Вже в четверте за останні 3 роки, об‘їжджаємо навколо рідного села, звук сирен автомобілів повідомляє всім, що чергову перемогу здобуто, ще один трофей їде на Волю. Традиційне коло по стадіону і починаємо святкувати наш успіх. Тільки недавно, тиждень тому відзначали перемогу в Кубку «Золота осінь», а вже тепер тріумф у Суперкубку району.

Команда святкує разом з її уболівальниками, це, зокрема, завжди вірний «13 сектор», внесок якого у перемогу є чималим. Про це говорять самі футболісти, і розуміють, що без такої підтримки, не було б наших перемог. Слова вітання керівництва команди, її тренерів, гостей. Суперкубок вдома, а разом з ним стоять наші цьогорічні трофеї: Кубок Незалежності та Кубок «Золота осінь». Четвертий трофей за Чемпіонство буде вручений нам трохи пізніше, на урочистій церемонії підведення підсумків футбольного сезону.

Чемпіонські трофеї "Ниви" у 2013 році

Святкування усіх перемог команди проходить дуже гарно, всі радіємо, вітаємо одні одних, і традиційно виконуємо гімн нашого села, який вже став гімном команди «Нива», всім відома пісня «Мені наснилась рідна хата…». Емоції переповнюють, важко й повірити в такий успіх. Потрохи усвідомлюєш, що ти виграв все, став абсолютним Чемпіоном, і згадуєш попередні роки важкої дороги до цієї вершини, поразки та невдачі, період формування команди, різні суперечки та невезіння. І вже тепер, вигравши все, кожен просто зобов‘язаний подякувати Богу за це, подякувати найперше за здоров‘я на футбольному полі і за ті перемоги, які нам вдалось здобути.

Наша команда з переможними трофеями

Сезон завершено, найуспішніший сезон в історії команди «Нива» Арламівська Воля. Ми могли тільки мріяти про такий успіх, але спільними зусиллями, крок за кроком, йшли до своєї мети, здобули першу перемогу, зібрались і виграли наступний трофей, а далі демонструючи найкращу гру з-поміж усіх інших команд, заслужено виграли все.

Вітаю Вас хлопці, уболівальників, весь наш дружній та гарний колектив футбольної команди «Нива» з такою прекрасною та великою перемогою. Це ще не кінець нашої роботи в сезоні. Найцікавіше тільки починається, плануємо й далі згадувати наші перемоги, знову і знову описувати це неймовірне досягнення нашої команди. На Вас чекає багато приємних сюрпризів, прес-конференцій з гравцями команди, їхні думки та враження від перемог. Прийде час, і будемо підводити підсумки сезону, а тут нам є що підводити. Всі рекорди і досягнення, а їх чимало. Також чекаємо на церемонію нагородження Чемпіонів району, урочисте підведення підсумків футбольного сезону, де нам буде вручений чемпіонський трофей, і ще раз згадано всі ті перемоги сезону 2013 року. Буде цікаво, залишайтесь на нашому сайті, єдиному в своєму роді на теренах Мостищини, сайті абсолютних Чемпіонів Мостиського району, команди, яка оформила історичний Чемпіонський «Золотий покер» 2013! Всім дякуємо за підтримку та ще раз вітаємо нашу команду, яка у цьому сезоні виграла все. Ми: Чемпіони району, Володарі Кубка району, Володарі Кубка «Золота осінь», Володарі Суперкубка Мостиського району.

Слава Арламівській Волі! Слава команді «Нива»!

Звіт підготував

Андрій Горбатий

Для ФК «Нива» с. Арл. Воля

11 листопада 2013 року.

 

ПРЕВ‘Ю

Переможець Кубка району – Арламівська Воля та Чемпіон району – Арламівська Воля, за допомогою регламенту дізнаємось свого суперника в матчі за Суперкубок району 2013. Ним стає фіналіст Кубка району – ФК «Скала» м. Мостиська. Черговий матч футбольних грандів Мостиського району в матчі за ще один трофей, який жодного разу не підкорювався нинішньому Чемпіону. Команда «Нива» вдруге в своїй історії зіграє у матчі за Суперкубок району, і вдруге проти Мостиської «Скали».

Супер кубкова гра – це футбол найвищого рівня. Найтитулованіша команда цьогорічного сезону – «Нива», зіграє проти найтитулованішої команди в історії футболу Мостищини – «Скали». Битва грандів за Суперкубок 2013!

АНОНС

На футбольний район Мостищини чекає надзвичайно видовищний та по-справжньому цікавий матч між командами найвищого рівня в районі.

Говорячи про Суперкубок, ми відразу згадуємо сезон 2011 року, в якому наша команда зіграла вперше в своїй історії в матчі за Суперкубок району. Тоді ми поступились в серії післяматчевих пенальті Мостиськам. Показавши рівну та доволі цікаву гру, за 90 хвилин основного часу гри команди голів не забили. А в післяматчевій лотереї сильнішими були хлопці з Мостиськ, а це означало, що дебютний виступ в Суперкубку, наша Нива програла. Сьогодні ж, ми маємо відмінну нагоду відімстити за ту поразку, та вперше в історії команди з Арламівської Волі, виграти Суперкубок району.

Цієї суботи на нас чекає дійсно важка гра з доволі сильним суперником. Незважаючи на те, що Мостиська провалили цьогорічну Прем‘єр-лігу, та ця команда залишається досить грізним суперником та однією найскладніших команд нашого району.

Що ж до нашої команди, то вона на сьогодні є найсильнішою в районі за результатами сезону, але це не додає нам переваги в матчі. Ми повинні розуміти, що цей матч буде надскладним, одним з найважчих в сезоні, тому готуємось до нього з особливим настроєм. Адже здобути четвертий трофей сезону – це для нас шанс один в історії, тому битимемось до кінця за Суперкубок району 2013.

Гра за Суперкубок – остання в сезоні, до неї прикута увага всього футбольного бомонду нашого району, без сумніву, цей матч відвідає чимала кількість уболівальників, тому така гра є дуже особливою та унікальною, оскільки це трофей тривалістю в один матч.

Запрошуємо вболівальників нашої Ниви на цей матч, підтримати свою команду так, як ми це робили в фіналі Кубка Незалежності, що й допомогло нашим здобути перемогу. Всі разом на матч за Суперкубок або іншими словами – це Супер фінал сезону, і четверта за престижністю футбольна нагорода нашого району.

Аналізувати попередні зустрічі цих команд немає потреби, бо ми вже це робили перед фіналом Кубка Незалежності. Після нього змінилось те, що у самому фіналі перемогла наша «Нива», а в матчі другого кола цьогорічного чемпіонату, перемогу святкували хлопці з Мостиськ, які зуміли завдати нам єдиної поразки в сезоні на домашньому полі нашої команди. Тепер хоча б за це, мусимо відімстити нашим кривдниками і забрати Суперкубок району 2013 в Арламівську Волю, бо саме там йому і місце, разом з усіма іншими Кубками сезону 2013 року. Саме ми заслуговуємо на перемогу в цьому матчі бо вже довели всім, що є найсильнішими в сезоні. Можна було б просто віддати цей трофей нашій команді, яка по праву заслужила на цей трофей, і ми будемо боротись за нього до кінця, бо ми Воляни – найсильніші на сьогодні, доведемо це ще раз всьому району. Чемпіони живуть в Арламівській Волі – вперед по Суперкубок 2013!

Анонс підготував

Андрій Горбатий

6 листопада 2013 року

 


Переглядів: 880 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 8
avatar
8 voskalo • 15:54, 10-11-2013
Ви навіть мене здивували!!! Молодці, вітаю!!!! happy happy happy happy happy
avatar
7 Лідія • 21:21, 09-11-2013
Вітаю з ПЕРЕМОГОЮ! Молодці! Ви - НАЙКРАЩІ! applause applause applause
avatar
6 Марічка • 11:55, 08-11-2013
Нива- найкраща))))Молодці Ви наші)))Вперед за четвертим трофеєм))))Я вірю у Вас
good
avatar
5 Назар • 15:03, 07-11-2013
Арламова заслуговує на перемогу в Суперкубку більше ніж Мостиська, тому вболіватиму за вас Волєни!
avatar
4 maik-94//// • 22:57, 06-11-2013
натянем їх....
avatar
3 Ванька) • 21:53, 06-11-2013
angry angry angry буду рвати і метати !!!
avatar
2 Павло • 10:59, 06-11-2013
Це буде найважчий і найважливіший матч сезону!!! Треба викластись на всі 200 % і постаратись забрати останній титул!!!!
avatar
1 gorbatuy_29 • 01:22, 06-11-2013
Чи підкориться нашим Чемпіонам ЧЕТВЕРТИЙ трофей сезону??)
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz