Понеділок, 29-04-2024, 14:54
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Січень » 12 » Товариські матчі
22:27
Товариські матчі

НОВОРІЧНІ ТОВАРИСЬКІ МАТЧІ

На календарі у нас Новорічні та Різдвяні свята, сприятлива погода дозволяє команді проводити товариські матчі улюбленої всіма нами гри – футболу. Більшість команд відразу після завершення офіційних виступів сезону 2013 року, так би мовити «впали у сплячку», проводять матчі з міні-футболу в закритих приміщеннях, винятком є абсолютний Чемпіон району – команда «Нива», яка продовжує радувати улюбленою грою своїх уболівальників, проводячи перші матчі у Новому 2014 році.

І так, в першу неділю Нового року, 5 січня, Арламівська Воля зустрілась з командою сусіднього Яворівського району – селом Любині. Гру провели на домашньому стадіоні «Арена Воля», гості відгукнулись на запрошення нашої команди приїхати та провести цей товариський матч, за що їм дякуємо. Гра була багатою на голи, а ще багатшою на красиві та курйозні моменти біля воріт обох команд. В Новому році ми пропустили першими, суперникам вдалось провести контратаку і відкрити рахунок в матчі. Хто б тоді подумав, що це так сильно розізлить наших Чемпіонів, і ті у відповідь заб‘ють 9 м‘ячів в ворота команди суперників. Забивали по-різному, забивали різні гравці. Більше того, після першої половини гри, склад команди змінився на 90%, на поле вийшло 10-ро нових гравців. Гра виглядала яскравою у виконанні нашої команди, ми довели статус фаворита цього матчу та впевнено перемогли. Суперники змогли забити ще один м‘яч під кінець матчу, встановивши таким чином, загальний рахунок матчу – 9:2. Гру обслуговував досвідчений арбітр Мостищини – Альфред Гано. Після завершення основного часу гри, команди пробили 11-и метрові удари. Незалежно від результату гри, усі були задоволені проведенням такого матчу.

Рівно через тиждень, 12 січня у неділю, наша команда проводить ще один товариський матч, надзвичайно цікава зустріч з обласною командою «Вишня» смт. Судова Вишня. За проханням гравців Ниви, гості зібрали весь основний склад своєї команди і приїхали до нас на гру. Наша команда перебувала не в повній бойовій готовності, та все ж зуміла продемонструвати цікаву гру зі своєї сторони. Арбітром матчу був Смола Володимир, гравець, який колись виступав за команду з Судової Вишні, зараз є гравцем і тренером команди Нива.

Гра була дійсно цікавою, обидві сильні та рівні за класом команди розігрували цікаві комбінації біля воріт одна одної. Першими забили гості в середині тайму. По перерві Судова Вишня подвоїла свою перевагу, м‘ячем у відповідь відповіла наша команда, та через декілька хвилин, суперники нашої Ниви встановили кінцевий рахунок в матчі – 3:1. Отож, наша команда терпить поразку в цьому матчі. Та це не головне, важливо для нас те, що ми змогли спробувати свої сили з командою вищого рівня, і досить гідно протистояли їй. Дякуємо нашим друзям з Судової Вишні за те, що вони відгукнулись на нашу пропозицію зіграти такий святковий товариський матч. Традиційно завершили такі матчі пробиттям 11-и метрових ударів.

Отже, наші Чемпіони проводять перші матчі в Новому році. Награємо нових молодих гравців, починаємо підготовку до нового сезону. Футбол в Арламівській Волі завжди буде, команда в нас досить хороша, будемо й далі готуватись та ставити нові завдання перед колективом на новий сезон 2014 року. А поки що, дякуємо гравцям за гру в такий зимовий період.

Андрій Горбатий

12 січня 2014 р.

Переглядів: 499 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz