Субота, 27-04-2024, 11:40
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Березень » 9 » Товариський матч
16:27
Товариський матч

Шановні уболівальники,

Представляємо до Вашої уваги перший матч команди

у новому сезоні 2013 року!

 0:3 (17' ,21' ,38')

ПІСЛЯМАТЧЕВИЙ ЗВІТ

Якщо аналізувати цю гру лише виходячи з результату матчу, то команда терпить принизливу поразку, а якщо розглянути перебіг подій на футбольному полі, рівень гри, який продемонструвала команда, то її футболістів можна навіть похвалити.

  Три м’ячі у власні ворота і жодного у відповідь – трохи незвична картина для уболівальників команди, яка з таким рахунком вже давно не програвала, та ніхто з цього проблеми робити не буде. Так, ми пропустили гол за голом на протязі всієї першої половини гри, не змогли організувати контроль м’яча в першому таймі, та за це була просто подвійна реабілітація у другій половині гри, де не просто було створено багато моментів, а й продемонстровано в багатьох випадках злагоджену гру як в обороні так і в нападі.

  Тепер розберемо причини такого результату. По-перше: проблема з воротарем команди. Сьогодні ми знову грали без основного голкіпера, місце в воротах займав польовий гравець, тому й стільки,  м’ячів пропустили. По-друге: команда виступала напів резервним складом, пробували свої сили молоді гравці Ниви, ну і по-третє: дуже багато моментів було змарновано через відмінну майстерність кращого воротаря Мостищини, який захищає ворота команди з Крисович. В багатьох епізодах саме він виручав команду від, здавалось би, стовідсоткового взяття воріт.

  Можна порівнювати гру команди у двох таймах. Зокрема, в першому, гра була схожа на індивідуальну майстерність окремих гравців, які постійно виступають в основі, а вже тайм другий був схожим на командний футбол досить високого рівня. Позитивно оцінили гру команди і уболівальники, незважаючи на результат. Задоволені грою були і гравці команди.

  Отож, провели невеличку підготовку до початку офіційних матчів, продемонстрували досить непоганий футбол з однією з сильніших команд району, яка, до речі, виступала основним складом. Далі робимо висновки, працюємо над помилками, і посилено готуємось до старту нового сезону, де на нас чекають нові перемоги.

Андрій ГОРБАТИЙ

AHOHC

  Підготовка до початку офіційних матчів сезону у команди стартує цієї неділі товариським матчем з командою-чемпіоном Мостиського району минулого сезону.

  Після тривалої перерви, пов’язаної міжсезонням, футболісти Ниви готові вийти на поле та розпочати активну підготовку до офіційних матчів сезону. Цього року сезон розпочнеться дещо незвичним матчем, точніше кажучи, вже менш як через місяць, будуть зіграні перші матчі Кубка Незалежності 2013. Саме цим турніром буде відкрито новий футбольний сезон на Мостищині.

  Запрошуємо любителів футболу на цей матч, який стане окрасою початку нового сезону на домашньому стадіоні. Хороша можливість побачити рівень гри команди після міжсезоння, отримати задоволення від улюбленої гри при участі рідної команди.

  Отож, ми розпочинаємо новий сезон, сітка на воротах, м'яч в центрі поля, о 14:00 зробимо разом першу передачу в бік воріт суперників, тільки вперед, по нові перемоги та досягнення. Хай щастить в новому сезоні 2013 року!

Адміністрація сайту

 

Переглядів: 473 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
avatar
2 Нива • 18:46, 11-03-2013
Награємо склад за участю молодих гравців, які вже в цьому сезоні будуть виступати за команду. Таким чином дбаємо і про майбутнє команди.
avatar
1 *** • 14:51, 11-03-2013
де основні гравці, чому грали таким складом????
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz