Четвер, 02-05-2024, 22:34
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Листопад » 21 » Товариський матч
22:30
Товариський матч

ТОВАРИСЬКИЙ МАТЧ

Неділя, 24 листопада, 14:00, стадіон «Арена Воля»

АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ – БУНІВ – 3:2

Невеличка розминка для Чемпіонів Мостищини в домашньому матчі товариського характеру з однією з кращих команд Яворівщини. День футболу в нашому селі, останній матч сезону для команди і перемога, до яких вже звикли в Арламівській Волі. Команда провела цей матч в напів резервному складі, з основних гравців зіграло лише 5 футболістів. Ставку було зроблено на молодих гравців, які вже в наступному сезоні повинні підсилити ряди нашої команди в районних виступах. Колектив показав досить непогану гру, яку ми змогли виграти, програючи по ходу матчу. Тут свою роль зіграв досвід команди та фізична витривалість.

Забили наші хлопці першими, відзначився Маїк, потім віддавши ініціативу в руки суперникам, ми пропустили ще в першому таймі. Друга половина гри розпочалась з того, що ми пропустили вдруге, і рахунок 1:2 тримався на табло досить довгий час. Все ж, Арламівська Воля продемонструвавши справжній Чемпіонський характер гри, зуміла не те щоб зрівняти рахунок, а й забити переможний м‘яч. Голи на рахунку нападників нашої Ниви – Сорокового та Бабина. Після закінчення матчу, команди пробили 11-метрові удари, це так символічно, підтверджуючи статус товариського матчу. І тут, наші хлопці були сильнішими, зумівши виграти з рахунком 5:2. Матч обслуговував досвідчений арбітр районного рівня – Альфред Гано.

Таким чином, наша команда провела останній можливий матч в сезоні 2013 року – дуже успішному та рекордному сезоні, в якому ми виграли все! Далі на сайті стартує цикл підведення підсумків цього грандіозного сезону, буде багато цікавих аналізів, коментарів та звичних статей по кожному з турнірів, в якому брала участь наша «Нива»! Отож, запрошуємо всіх на сайт у грудні, тут буде цікаво, а найцікавішою подією – буде урочиста Церемонія підведення підсумків футбольного сезону, в якій наша команда буде «сяяти нагородами». Ще раз вітання з неймовірним сезоном!

 

Анонс

Цими вихідними, наші Чемпіони зіграють ще один домашній матч. Це буде товариська гра проти команди з сусіднього, Яворівського району – села Бунів.

Враховуючи хорошу футбольну погоду, яку нам дарує листопад цього року, команда вирішила порадувати своїх уболівальників домашнім матчем товариського характеру. Вже й не надіялись побачити нашу команду на футбольному полі цього року, оскільки всі турніри завершились, ми тріумфували у кожному з них, тому планували йти на заслужений відпочинок. Тому в якості подяки нашим гравцям, за надану можливість ще раз переглянути улюблений футбол за участю рідної команди, яка радує нас своєю красивою грою протягом всього сезону, приходьмо в неділю на стадіон і вболіваймо за своїх. Матч з новим, незнайомим суперником – це буде цікавий поєдинок, хочемо подивитись, чи впораються наші Чемпіони з командою сусіднього району.

Отож запрошуємо всіх любителів футболу в Арламівську Волю, вболіваємо разом за футбол в нашому селі.

Переглядів: 544 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz