Понеділок, 29-04-2024, 12:19
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Жовтень » 15 » Турнір пам‘яті Ігоря Стецини. 1/8 фіналу
13:59
Турнір пам‘яті Ігоря Стецини. 1/8 фіналу

ТУРНІР ПАМЯТІ ІГОРЯ СТЕЦИНИ. 1/8 ФІНАЛУ

Неділя, 19 жовтня 2014р., 16:00, стадіон "АРЕНА ВОЛЯ"

АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ – БОРАТИЧІ – 2:2 (пен. 1:2)

(Конюховський Л., Груник А.)

Арламівська Воля припиняє боротьбу за Осінній Кубок сезону 2014 року, поступаючись у серії післяматчевих пенальті команді села Боратичі з рахунком 1:2. Цього сезону ми вперше за останні 4 роки залишаємось без трофеїв.

Матч, в якому розраховували здобути перемогу та пробитись до наступного етапу, став фатальним для нас. Нива продемонструвала гідну гру, заслужила на прохід далі, та в основний час вирвати перемогу не змогли, в результаті поступились в серії післяматчевих пенальті.

На цю гру наша команди вийшла досить сильним складом, та не відразу нам вдалось налагодити гру на свою користь, що й призвело до пропущеного м‘яча ще до середини першого тайму. Помилка в центрі захисту, спричинена непорозумінням гравців, як результат – вихід віч-на-віч з Карпою і влучний удар по наших воротах – 0:1 на 18-ій хвилині гри. Щоб зрівняти рахунок ще в першому таймі в нас було декілька гарних моментів, запам‘ятались удари головою Бабина, після яких м’яч відверто не йшов у ворота, удар Гуля з лету.

Подій, вартих уваги, у другому таймі було значно більше. Спочатку наша команда пропустила другий м’яч, і здавалось, що шансів у нас практично немає, проте Воляни змогли зібрати волю в кулак і відновити паритет в зустрічі, забивши два м’ячі в ворота суперників. Спочатку відзначився Конюховський, після нього м’яч у ворота потрапив після удару Груника Андрія. Коли рахунок став рівним, наша команда могла спокійно забивати ще і здобувати перемогу ще в основний час, та футбольна фортуна в цей день була далеко не на нашому боці, про це свідчить і серія пенальті, яку ми з тріском провалили.

Отож, дев’яносто хвилин матчу переможця не виявили, ми старались як могли, хотіли здобути перемогу в основний час, але не вийшло в нас це зробити. Серія пенальті, як завжди, футбольна лотерея.

Першим пробивав Груник А., технічний удар в лівий кут, воротар без проблем зафіксував цей м’яч. Суперники відповіли сильним ударом в цей же кут – 0:1. Другий удар виконував Колодій, який відправив м’яч технічно по центру воріт у сітку. Суперники пробили також влучно, шкода, оскільки Карпа майже дістав цей удар. Третім йшов бити Квик, який влучив у перекладину. Удар суперників наш голкіпер цього разу впевнено відбив. Наступний удар від Смоли Івана – легко, низом, воротар відбив. Суперники пробили також невлучно – повз ворота. Вирішальні п’яті удари, нам потрібно забивати і не пропускати. Гуль виконував цей удар, пробив сильно у правий кут, проте воротар вгадав напрямок польоту м‘яча і зумів його відбити. От така вийшла серія пенальті, 4 з 5 ударів не забито, це фатально.

От так закінчився цей турнір для нашої команди. Великі надії покладали на Осінній Кубок, проте не змогли пройти стадії 1/8 фіналу через серію пенальті. Історія повторюється, будемо знову вчитись бити 11-и метрові удари.

Цим матчем Футбольна команда «Нива» завершує для себе футбольний сезон 2014 року. Яким він був для нас ми традиційно проаналізуємо і підведемо підсумки трохи згодом. Як би там не було, залишайтесь з командою «Нива» села Арламівська Воля і відвідуйте її офіційний сайт. Будьте вірними уболівальники, всім нам подальших перемог.

Андрій Горбатий

Для команди «Нива» с. Арл. Воля

22 жовтня 2014 року.

Переглядів: 460 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz