Неділя, 28-04-2024, 17:36
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Березень » 20 » CHAMPIONS LEGUE LVIV REGION 2011/2012
21:17
CHAMPIONS LEGUE LVIV REGION 2011/2012

CHAMPIONS LEGUE LVIV REGION 2011/2012

25 березня 2012р., 14:00, стадіон  «APEHA BOЛЯ»

420 глядачів, 15˚С

Матч-відповідь 1/8 фіналу

ФК «НИВА» - ФК «Тершів» - 3:2  (6:4)

(Смола І. 10’, Смола В. 14’, авто гол 56’)

Арбітр матчу:              Юрій Голубець 

Асистент арбітра 1:    Віталій Семенів 

Асистент арбітра 2:    Ігор Савка

Четвертий арбітр:       Анатолій Гринкевич

Вигравши домашній матч-відповідь 1/8 фіналу з аналогічним рахунком – 3:2, наша футбольна команда «НИВА» зробила ще один крок до перемоги в Кубку Чемпіонів Львівщини. Продемонструвавши впевнену гру на своєму полі, відчуваючи підтримку рідних вболівальників, команда добилась визначного успіху, перемогла і здобула путівку до чвертьфіналу Кубка Чемпіонів.

                                           Статистика матчу

20 (11)

УДАРИ

14 (3)

8 (5)

УДАРИ В ПЛОЩИНУ ВОРІТ

9 (2)

4 (2)

КУТОВІ

3 (2)

4 (2)

ОФСАЙДИ

0

10 (7)

ФОЛИ

8 (6)

2

Попередження

1

0

Вилучення

1

* В дужках вказано показник після першого тайму.

Команда провела цей матч у новому комплекті футбольної форми, як і планувала. Як бачимо, форма виявилась фартовою, надіємось на подальший успіх. Перед початком гри в нас виникли невеличкі проблеми зі стартовим складом, але матч розпочався вчасно, практично всі встигли вийти на поле. Відразу хочеться відзначити дебют ще двох гравців за нашу команду. В центрі поля зіграв Плювак Іван, який виступає за команду з Судової Вишні, і в воротах в цьому матчі стояв Дуда Юрій. Крім них, на вістрі атаки зіграв ще один гравець з Судової Вишні, та вже добре знайомий нашим вболівальникам – Смола Іван, це теж його дебют за команду в обласному Кубку Чемпіонів.

Гра розпочалась, і господарі поля відразу почали атакувати ворота суперників. Вже на 3-ій хвилині здалеку красиво пробивав Володя Смола, воротар відправив м’яч на кутовий.  Через чотири хвилини Ваня Смола виходив на побачення з голкіпером суперників, та воротар був першим на м’ячі. З перших хвилин Нива загострювала ситуацію біля воріт суперника, що й дозволило відкрити рахунок в матчі. Смола В. віддає просто блискучий пас на свого брата – Івана, той виходить віч-на-віч з голкіпером, вривається в штрафний майданчик, обіграє воротаря, і вже намагався пробивати в пусті ворота, та його руками стримує воротар, який вже лежав на газоні, і це без сумніву пенальті. Пробивати пішов сам винуватець заробленого удару, пробивши сильно в верхній правий кут, Смола Іван відкриває рахунок в матчі вже на десятій хвилині.

Забивши один м’яч, наша команда й далі продовжувала тримати гру під своїм контролем. Гарну передачу здалеку робить Плювак в штрафний майданчик, де відмінно головою грає Володя Смола, відправляючи м’яч сильним ударом у верхній кут воріт, і це 2:0 на 14-ій хвилині. Вболівальники вітають гравців з прекрасним початком матчу. Далі до середини тайму події розвиваються аналогічним чином, наша команда атакує, раз за разом пробиваючи по воротах. Не завжди м’яч влучав в площину воріт, оскільки на хід гри впливав сильний вітер. Зокрема, в першому таймі перевагу мали наші гравці, а після перерви, вже суперники змогли забити двічі, використовуючи фактор погоди. На 24-ій хвилині гри суперники проводять заміну, та це їм поки що не допомагає, адже наша команда й далі впевнено контролює гру. Статистика показує, що весь перший тайм гравці Тершова лише двічі влучали в площину воріт , на що Нива відповіла 5-ма влучними ударами.

В середині тайму першого гірчичник отримує гравець Тершова за грубу гру проти нашого голкіпера у воротарській зоні. На 28-ій хвилині класну атаку розіграли наші футболісти. Груник А. віддає шикарну передачу на Смолу І. поміж весь захист Тершова, той заробляє кутовий для команди. Через дві хвилини атака вже лівим флангом. Плювак пройшовши центром, розіграв м’яч в стінку з Смолою В., та суперники в останній момент зуміли винести м’яч з меж своєї штрафної. Після цієї атаки, Тершів заробив право на виконання небезпечного штрафного удару, метрів з 25 до воріт, та удар вийшов невдалим. До кінця першого тайму гравці Ниви ще декілька разів били по воротах суперників, зокрема Плювак сильно над перекладиною, потім Смола зі штрафного теж не точно.

Другий тайм, і суперники з вітром активізуються. 48-а хвилина, Смола Володя пробиває повз, через чотири хвилини, він скидає на Івана Смолу, той пробиває з льоту, але також вище воріт. Потім настала черга Тершова. Спочатку непоганий удар зі штрафного, а через хвилину забитий гол. Не грубою помилкою нашого голкіпера, скористались суперники, і рахунок став 2:1. Та відразу в наступній атаці, Арламова знову забиває. Атака правим флангом, Баличик робить простріл в штрафний майданчик, і м’яч від ноги захисника Тершова влітає у ворота. Якби не захисник суперників, то забивати мав Ваня Смола, який знаходився трохи далі, йому й адресувалась ця передача. А так 3:1 на 56 хвилині гри. Гра продовжується, і Нива прагне забити ще. Класний момент був у Плювака Івана, який пробив несподівано для всіх зі штрафного, не дочекавшись свистка арбітра. Суперників виручив воротар, який в останній момент кинувся в кут і переправив цей удар на кутовий. На 66-ій хвилині матчу, нашу команду теж виручив голкіпер, який переправив м’яч на кутовий після непоганого удару суперників. 

            Попередження у складі нашої команди заробив Груник А., який програвши боротьбу, груба зіграв проти гравця Тершова. Не пройшло й хвилини після цього, як Тершів скоротив відставання в рахунку до мінімального. Після удару по воротах, Дуда відбив м’яч перед собою, добиванням вдало скористались суперники. Все це сталось на 69-ій хвилині. Потім гра трохи вирівнялась, наші гравці не ризикували йти вперед, все ж контролювали м’яч у центрі поля. Провели декілька замін. Замість Сакалоша на поле вийшов Озимко (77хв.), а Смолу В. поміняв Маїк (82хв.). За п’ять хвилин до кінця гри суперники залишились у меншості. Перед тим як кинути м’яч з-за бокової лінії, гравець Тершова спеціально поцілив у Маїка, за що й побачив перед собою «червоне світло». На останні 3 хвилини гри, на поле вийшов Груник Василь, який замінив Смолу І. Арбітр компенсував дві хвилини до основного часу, та за цей час нічого цікавого не відбулось. Сталось одне: арбітр дав фінальний свисток, і ми забрали путівку до чвертьфіналу обласного Кубка Чемпіонів сезону 2011-2012 років.

            Вітаємо всіх з цим успіхом, та бажаємо й далі перемагати на шляху до Кубка Чемпіонів. Хочеться сказати велике дякую наступним футболістам, які грають за нашу команду в цьому турнірі і допомагають нам здобувати важливі перемоги. Насамперед це Галабуд Володя, Саколош Юра, Швець Микола, Котович Володя, Дуда Юра, а також гравцям з Судової Вишні: Плюваку Івану та Смолові Івану, які підсилили нашу команду в цьому матчі. Від імені гравців команди Нива, усіх її вболівальників, представників, дякуємо за вашу участь в перемогах команди в цьому обласному турнірі, адже без вашої підтримки, в чвертьфіналі ми напевне б не були.  

Окреме спасибі вболівальникам команди, Вас було дуже багато на матчі-відповіді, футболісти дякують і Вам за підтримку, особливо «13-сектору» команди.

Адміністрація сайту в свою чергу щиро вітає команду з перемогою. Приємно описувати перемоги та такі красиві матчі, як сьогодні. Віримо, що ця перемога є тільки початком подальших успіхів команди в новому сезоні. Вже традиційно зичимо успіхів та красивих перемог!

Андрій Горбатий,

Для команди «Нива», 25 березня 2012р.

 

Стартовий склад команди «НИВА» на цей матч: Дуда Юрій, Галабуд Володя, Квик Іван, Ізьо Микола, Швець Микола, Сакалош Юрій, Баличик Михайло, Груник Андрій, Плювак Іван, Смола Володя, Смола Іван.

Заміни: Озимко Назар 77хв., Маїк Тарас 82хв., Груник Василь 89хв.

 

ПРЕВ’Ю

Вперше в своїй історії Арламівська «НИВА» виступає в обласних турнірах і вже пробивається до ¼ фіналу, лише три кроки до перемоги, та для нас перемога вже здобута, ми досягли успіху і будемо продовжувати боротьбу й далі, аби пробитись якомога ближче до перемоги в цьому турнірі.  

Вже цієї неділі футбол знову повертається в Арламівську Волю. Після кількох місяців міжсезоння, футболісти нашої «НИВИ» знову відкриють футбольний сезон в рідному селі.

Початком нового сезону стане матч-відповідь 1/8 фіналу обласного Кубка Чемпіонів 2011/2012 проти команди села Тершова. Як відомо, минулої неділі ми зіграли перший матч цієї стадії, де здобули перемогу. У неділю, наша команда буде боротись за путівку в чвертьфінал цього обласного турніру, і гравці запрошують всіх бажаючих прийти на це свято футболу. Окрім надзвичайно цікавого та захоплюючого матчу, де буде вирішуватись доля команд в турнірі, на всіх присутніх чекає ще багато приємних сюрпризів.

Зокрема, перед початком матчу відбудеться невеличка символічна церемонія відкриття сезону, щось подібне було й минулого року. Відбудеться презентація нового комплекту форми, яка буде вручена кожному гравцеві команди, в якій Нива дебютує в цьому матчі. Всі ці події будуть відбуватись безпосередньо перед початком матчу, тому запрошуємо прийти на стадіон трохи швидше, щоб не пропустити чогось цікавого.

Ще однією новинкою перед початком нового сезону є від реконструйований стадіон в нашому селі. Відтепер офіційною назвою стадіону буде «АРЕНА ВОЛЯ». Горда назва, яка прямо пов’язана з частиною назви нашого села – «воля», а слово «арена» швидше асоціюється з назвою головного футбольного стадіону області – Арени Львів. Все ж, звучить похвально: стадіон Воля, Арена Воля. Минулої суботи було проведено реконструкцію, зокрема встановлена велика кількість нових лавок, загальною місткістю понад 500 місць, до цієї роботи приєдналися всі небайдужі до футболу в селі, це теж потрібно відзначити. Тому відтепер будемо запрошувати Вас на Арену Воля – домашній стадіон команди НИВА, села Арламівська Воля.

Все готове до футболу, до нового сезону. Обласний футбол знову в Арламівській Волі. З нетерпінням чекаємо неділі, і обов’язково приходимо на стадіон, збираємось всі разом, щоб вболівати за нашу рідну команду, яка демонструє такі високі результати в обласних турнірах. Команда чекає Вашої підтримки, і знову готова демонструвати видовищний та переможний футбол для своїх уболівальників. Разом до перемоги!

Переглядів: 759 | Додав: gorbatuy_29 | Теги: 1/8 фіналу, смола, Плювак, Тершів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 5
avatar
5 gorbatuy_29 • 18:41, 26-03-2012
Правильного результату матчу не спрогнозовано.
avatar
4 Андрій • 23:11, 21-03-2012
3:0
avatar
3 miha • 16:49, 21-03-2012
5-1
avatar
2 биба • 12:37, 21-03-2012
6-1 ... )))
avatar
1 gorbatuy_29 • 21:18, 20-03-2012
Результат матчу??? (пишемо нижче свій прогноз)
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz