Неділя, 05-05-2024, 16:00
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 ... 23 24 »

Неділя, 17 серпня 2014, 14:00, стадіон «АРЕНА ВОЛЯ»

АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ   0:1    СУДОВА ВИШНЯ

За останні 4 роки, вперше, наша команда програє 5 разів поспіль! Програємо вдруге поспіль на домашньому стадіоні, за останніх 4 роки – це також вперше! Програємо всі 3 матчі в сезоні одному й тому ж супернику, за останні 4 роки – це вперше! Серія анти рекордів від команди «Нива».

Мінус цього всього – це психологічні настрої та байдужість по відношенні до футболу деяких гравців та уболівальників. Тому що всі люблять вигравати, і коли команда на висоті, то нас багато, всі нас люблять і підтримують, а коли програємо – з‘являються хвилі критики серед уболівальників, і пасивність в грі в деяких гравців. Та все це не так критично, як буває в інших командах нашого району. Можна з десяток прикладів навести, коли команда перебуваючи в кризі, то припиняла своє існування, то бігала по району, просячи про підсилення, то розсварювалась і знімалась з чемпіонату. В нас кризи немає, є період спаду, який ми всі разом, дружнім колективом гравців та уболівальників, повинні пережити і дочекатись підйому. Чим нижче впадемо зараз, тим простіше буде підійматись. Такий період рано чи пізно мав настати, тому що планку підняли дуже високо, і вона мусить опуститись, щоб з часом знову зійти на вершину. ... Читати далі »

  Переглядів: 455 |  Добавив: gorbatuy_29 | Дата: 12-08-2014 | Коментарі (4)

КУБОК ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ  

УКРАЇНИ 2014

SEMI-FINAL

Неділя, 10 серпня 2014, 16:30,

стадіон «КАРПАТИ» м. Мостиська

АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ - СУДОВА ВИШНЯ – 

1:1 (додатковий час 1:3)

(Озимко 35 ')

ПРОГРАЄМО ЗА КРОК ДО ФІНАЛУ

Чинні володарі Кубка району до Дня Незалежності України – Футбольна команда «Нива» припиняє боротьбу за цьогорічний трофей, зупиняючись за два кроки від повторення минулорічного успіху. Поразка в додатковий час від Судової Вишні, і саме ця команда проходить далі. «Нива», продемонструвавши гру високого класу, гідно відстоювала справедливо здобутий трофей у 2013 році, та тепер більше пощастило нашим суперникам, оскільки гра була рівною та непередбачуваною.           

Перед матчем наша команда стикнулась з серйозними кадровими проблемами. Відверто, ми змогли зібрали лише 11 гравців на основний склад, реальних замін в нас не було. Причиною відсутності гравців в основному є травми. Минулого матчу травмувався наш основний воротар Карпа, і його змушений був замінити Мартинець в цій півфінальній грі. ... Читати далі »

  Переглядів: 563 |  Добавив: gorbatuy_29 | Дата: 05-08-2014 | Коментарі (2)

Неділя, 3 серпня 2014 року, 17:00, стадіон села Чишки

ЧИШКИ   4:1   АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ

(Колодій 32')

Терпимо поразку, знову, втретє поспіль, як так піде далі, то наступної неділі закінчимо боротьбу в цьому сезоні за все, за що тільки можна боротись! Суперники знову були сильнішими, а ми недооцінили досвічених футболістів з Чишок, за що й отримали 4 м‘ячі у власні ворота. З таким розривом ми цього сезону ще не програвали. Справи в команди дуже кепські, ми, відверто, не готові до півфінального матчу Кубка, команда перебуває в жахливій формі, схоже на те, що цього року нам у фіналі не грати. 

Пропонуємо переглянути статистику цього матчу. Як бачимо кількість ударів у команд практично рівна, як і всі інші параметри. Суттєво відрізняється кількість фолів чи порушень правил за матч. У Чишок їх майже втричі більше, це говорить про далеко не чистий футбол у виконанні цієї команди.

СОКІЛ

Статистика матчу

НИВА

15 (11)

УДАРИ

15 (7)

8 (4)

В ПЛОЩИНУ

6 (4)

5 (1)

КУТОВІ

6 (5)

13 (7)

ФОЛИ

5 (3)

2 (2)

ОФСАЙДИ

3 (2)

1 (0)

ЖОВТІ КАРТКИ

2 (0)

0

ЧЕРВОНІ КАРТКИ

0

* в душках наведено показники першого тайму  ... Читати далі »

  Переглядів: 451 |  Добавив: gorbatuy_29 | Дата: 29-07-2014 | Коментарі (0)

Неділя, 27 липня 2014, 14:00, стадіон «АРЕНА ВОЛЯ»

АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ   1:2   МОСТИСЬКА

(Конюховський 8‘)

Арламівська Воля терпить поразку. Як і перше коло, наша команда розпочинає другу частину чемпіонату з програшу. Ми знову програємо Мостиськам. Це одна з таких поразок, коли ти заслуговував виграти, чи бодай в нічию зіграти, а натомість поступився і не зміг взяти три пункти, обідно.

Стисль гри нашої Ниви зараз непередбачуваний. Якщо раніше ми точно знали, що в 2 таймі команда виглядала сильніше завжди, то тепер все залежить від настрою на гру чи бажання грати сильніше, або ж просто не клеїться гра і все. ... Читати далі »

  Переглядів: 535 |  Добавив: gorbatuy_29 | Дата: 22-07-2014 | Коментарі (4)


ПІВФІНАЛ КУБКА НЕЗАЛЕЖНОСТІ 2014:

АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ - СУДОВА ВИШНЯ


У вівторок, 22 липня, в приміщенні Федерації футболу Мостиського району відбулось жеребкування останніх етапів розіграшу головного Кубкового турніру району – Кубка до Дня Незалежності України, фінал якого, традиційно розігрується на День Незалежності України – 24 серпня. ... Читати далі »

  Переглядів: 460 |  Добавив: gorbatuy_29 | Дата: 21-07-2014 | Коментарі (5)

КУБОК ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ 2014

ЧВЕРТЬФІНАЛ. МАТЧ-ВІДПОВІДЬ

Неділя, 20 липня 2014, 14:00, стадіон с. Крисовичі

КРИСОВИЧІ - 3:1 (заг. рах. 3:3) - АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ

(Квик Іван 56')

Воляни в ПІВФІНАЛІ КУБКА НЕЗАЛЕЖНОСТІ 2014

Арламівська Воля проходить лідера Чемпіонату за сумою двох матчів, і завдяки забитому голу на виїзді потрапляє до півфіналу Кубка до Дня Незалежності України 2014. Крисовичі припиняють боротьбу за Кубок.

Як і очікувалось, матч був непростим для обох команд і зовсім непередбачуваним. Все вирішилось після того, як ми забили гол на виїзді. Багато хто думав і впевнено говорив про те, що ми вже у півфіналі. Іншої думки були гравці Крисович, які змогли забити три м‘ячі у наші ворота та подарувати всім присутнім нервову та інтригуючу кінцівку матчу. На щастя для нас сил у суперників більше не залишилось, четвертого голу вони нам не забили, а це означає, що як і минулого року, Арламівська Воля – півфіналіст Кубка Незалежності! ... Читати далі »

  Переглядів: 501 |  Добавив: gorbatuy_29 | Дата: 17-07-2014 | Коментарі (1)

КУБОК ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ 2014

Неділя, 13 липня 2014,14:00, стадіон «АРЕНА ВОЛЯ»

АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ   2:0   КРИСОВИЧІ

(Квик (Р) 60′, Бабин 80′)

А от так то виграли. Лідери Прем‘єр-ліги району не змогли завадити нашій Ниві тріумфувати в домашньому матчі Кубка Незалежності. Наш стадіон – це наша фортеця, тут ми не переможні! Половину справи зроблено, здобуто домашню перемогу в першому матчі чвертьфінального етапу Кубка. Як це все відбувалось, та які пригоди пережили футболісти нашої команди за ці вихідні, у нашому традиційному післяматчевому звіті читайте вже зараз далі.

Надзвичайно важливий матч для обох команд. Суперники приїхали в оптимальному складі, зібрали всіх своїх кращих футболістів. Нива відповіла кардинально протилежним настроєм на гру. Ми ледве зібрали 11 гравців на початок матчу. Більшість футболістів нашої команди просто фізично не були підготовлені до цього матчу. Таке халатне відношення до настільки відповідального матчу ледь не зіграло з командою злий жарт, нам трохи пощастило, ми не пропустили і зуміли виграти цей незвичайний матч. ... Читати далі »

  Переглядів: 453 |  Добавив: gorbatuy_29 | Дата: 09-07-2014 | Коментарі (3)

І так, практично усі матчі 1 кола Чемпіонату району у Прем‘єр-лізі зіграно. По крайній мірі Футбольна команда "Нива" зіграла усі свої матчі в першому колі. За підсумками зіграних матчів нашою командою можемо підвести деякі підсумки. З дев‘яти поєдинків Арламівська Воля виграла 4, стільки ж разів поступилась і один раз зіграла у нічию. Жодного домашнього матчу ми не програли, натомість здобули лише одну виїзну перемогу (у Старяві). Тому, за результатами першого кола Нива має в активі 13 очок, посідаючи 6 сходинку (дані офіційного сайту ФФМР).

До першого місця нам не вистачає 8 очок, це не так трагічно, як було ще буквально 3 матчі тому. Всі передумови для успішного завершення сезону у нас є, тому будемо виборювати максимум у кожному матчі. ... Читати далі »

  Переглядів: 573 |  Добавив: gorbatuy_29 | Дата: 08-07-2014 | Коментарі (2)

«ЗОЛОТИЙ ПОКЕР» КОМАНДИ «НИВА» АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ

Арламівська Воля – перша команда в історії футболу Мостиського району, яка виграла всі трофеї сезону, ставши абсолютним Чемпіоном району, оформила «Золотий покер» 2013.

Цими днями в районі відбулась церемонія підведення підсумків футбольного сезону 2013 року, яка декілька разів переносилась через події, що відбувались в нашій країні. На церемонії були нагороджені переможці та призери району в кожній з трьох ліг, а також відзначено кращих гравців Мостищини за різними ... Читати далі »

  Переглядів: 485 |  Добавив: gorbatuy_29 | Дата: 08-07-2014 | Коментарі (0)

Неділя, 6 липня 2014, 14:10, стадіон «АРЕНА ВОЛЯ»

 АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ   2:1   РАДЕНИЧІ

(Груник А. 13′, Конюховський 45+5′)

Арламівська Воля здобуває чергову для себе перемогу в Чемпіонаті, завершуючи перше коло змагань з активом у 13 очок, що дозволяє нам розділити з Соколею 5-6 сходинку у турнірній таблиці Прем‘єр-ліги 2014.

Вольова перемога  у цьому матчі, як у традиційному минулорічному стилі: спочатку пропускаємо м‘яч, а потім відіграємо його і забиваючи ще один – здобуваємо перемогу. Матч, який мав розпочатись о 16:00, так повідомляв офіційний сайт ФФМР, в останній момент перенесли на 14 годину, ніхто з представників чи гравців нашої команди про це не був повідомлений, за 15 хвилин до початку матчу команда про це дізналась і в досить швидкий час змогли підготуватись до старту цього матчу. Такий розклад погано впливає на настрій футболістів на гру, але наші хлопці зуміли правильно налаштуватись на гру і здобути бажану перемогу. ... Читати далі »

  Переглядів: 444 |  Добавив: gorbatuy_29 | Дата: 03-07-2014 | Коментарі (0)

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz