Субота, 18-05-2024, 22:36
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 23 24 »
КУБОК ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ 2014

Неділя, 27 квітня 2014, 17:00, стадіон с. Чернява

ЧЕРНЯВА – АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ - 1:1 (заг. рах. 2:4)

(Бабин Іван)

Як й було прогнозовано, ми пропустили.. але програти не мали права. Нічия дозволяє нам пройти далі, Арламівська Воля продовжує відстоювати здобутий минулого року трофей.

В першій половині гри команди не змогли відкрити рахунок в матчі, вся цікава гра відбувалась в таймі другому. Тут команда з Черняви зуміла забити м‘яч, чим сильно розізлила нашу Ниву, яка відповіла результативною атакою через декілька хвилин. Далі уболівальники побачили справжню зливу моментів від команди з Арламівської Волі, та більше ми забити не змогли. І так нічия на виїзді, за сумою двох матчів – 4:2, і Нива проходить до чвертьфіналу. ... Читати далі »

  Переглядів: 464 |  Добавив: gorbatuy_29 | Дата: 26-04-2014 | Коментарі (0)

З почуттям великої радості світлого дня Воскресіння Господнього, Вітаємо усіх Вас з Великоднем, з Пасхою Христовою.

Нехай у такі великі святкові дні перебуває у ваших серцях радість і душевний спокій! Нехай до Вашої оселі прийде здоров'я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце палає любов'ю, а помисли стануть щирими та добрими.

Гарних вам Великодніх свят і смачної паски!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес! ... Читати далі »

  Переглядів: 459 |  Добавив: gorbatuy_29 | Дата: 19-04-2014 | Коментарі (0)

КУБОК ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ 2014

Неділя, 13 квітня 2014, 14:00, стадіон «АРЕНА ВОЛЯ»

АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ - ЧЕРНЯВА - 3:1

(Маїк Т. 32′(Р), Гуль Н. 50′, Груник А. 52′)


Розпочали по-чемпіонськи! Новий сезон футболу в Арламівській Волі відкрито. Яскраво це зробила наша «Нива», перегравши у матчі 1/8 фіналу Кубка Незалежності команду з Черняви. Перед початком матчу, урочисто підняли Державний прапор України  на стадіоні «Арена Воля» і гравці разом з уболівальниками виконали Гімн України, що символізувало про початок нового футбольного сезону в Арламівській Волі. ... Читати далі »

  Переглядів: 680 |  Добавив: gorbatuy_29 | Дата: 13-04-2014 | Коментарі (0)

ДАЙДЖЕСТ ЗА БЕРЕЗЕНЬ

З приходом весни, Чемпіони Мостиського району – Нива Арламівська Воля, розпочала активну підготовку до нового сезону, провівши два товариських домашні матчі.

Так вже скалось, що всі товариські зустрічі наша команда, за останній рік, проводить виключно на домашньому стадіоні, який став для нас справжньою фортецею, результати виступів наближені до ідеальних, мінімальною є кількість поразок в офіційних матчах.

У неділю, 16 березня, Арламівська Воля приймала гостей з сусіднього, Городоцького району – команду села Родатичі. Даний колектив є одним з лідерів у своєму районі, демонструє гру справді високого рівня, що стало для наших Чемпіонів справжнім випробуванням. Результат матчу підтвердив серйозний статус суперників, принизлива поразка 0:5, вже й не пригадаєш такого негативного результату за участю виступів команди «Нива». Команда виступала напів резервним складом, тому, напевне, таким вийшов результат матчу. ... Читати далі »

  Переглядів: 562 |  Добавив: gorbatuy_29 | Дата: 27-03-2014 | Коментарі (1)

САЙТУ КОМАНДИ 3 РОКИ

Нашому сайту виповнюється три роки. Саме 1 березня 2011 р. розпочала роботу наша офіційна інтернет-сторінка команди «Нива» Арламівська Воля. За цей період ми досягли чималих висот у футбольній першості. Команда виросла до звання Чемпіонів, успішно заявивши про себе й за межами Мостищини. Весь цей час життя команди висвітлювалось на нашому сайті, де своєчасно подавалась актуальна, цікава та об‘єктивна інформація. Вже три роки ми пишемо про нашу команду, і тим самим підтримуємо її в такий спосіб.

Від початку створення сайту, і до сьогодні, успішність його функціонування, напряму залежить від результатів виступів команди. Як знаємо, починаючи саме з 2011 року, коли й було створено сайт, команда розпочала «сходження до вершин». Паралельно розвивався і наш сайт, команда радувала перемогою та красивою грою, цікаво було не лише переглянути гру, а й прочитати звіт матчу на сторінках нашого сайту. ... Читати далі »

  Переглядів: 479 |  Добавив: gorbatuy_29 | Дата: 28-02-2014 | Коментарі (0)

УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ ПІДВЕДЕННЯ 

ПІДСУМКІВ ФУТБОЛЬНОГО СЕЗОНУ

Дату проведення заходу змінено. Вся подальша інформація стосовно цього, буде розміщена на нашому сайті.  ... Читати далі »

  Переглядів: 655 |  Добавив: gorbatuy_29 | Дата: 13-01-2014 | Коментарі (2)

НОВОРІЧНІ ТОВАРИСЬКІ МАТЧІ

На календарі у нас Новорічні та Різдвяні свята, сприятлива погода дозволяє команді проводити товариські матчі улюбленої всіма нами гри – футболу. Більшість команд відразу після завершення офіційних виступів сезону 2013 року, так би мовити «впали у сплячку», проводять матчі з міні-футболу в закритих приміщеннях, винятком є абсолютний Чемпіон району – команда «Нива», яка продовжує радувати улюбленою грою своїх уболівальників, проводячи перші матчі у Новому 2014 році. ... Читати далі »

  Переглядів: 503 |  Добавив: gorbatuy_29 | Дата: 12-01-2014 | Коментарі (0)

З Новим 2014 Роком

та Різдвом Христовим!

Завершився футбольний сезон 2013 року – найуспішніший сезон в історії Футбольної команди «Нива» села Арламівська Воля. Ми підвели підсумки цього сезону, підрахували усі здобутки команди та проаналізували кожну її перемогу. Попереду на нас чекають нові матчі вже у новому сезоні офіційних турнірів під егідою Федерації футболу Мостиського району, де ми знову будемо боротись і відстоювати високе звання Абсолютних Чемпіонів району!

Зараз же, хочеться привітати гравців команди, її уболівальників, усіх тих, хто всіляко підтримує команду, з Новим 2014 роком та Різдвом Христовим! Побажати усім нам перемог у повсякденних справах, міцного здоров‘я, щастя та достатку. Нехай ці святкові та радісні дні Різдвяних свят принесуть у кожну оселю добро, мир, злагоду і тепло. Веселих та гарних свят кожному з Вас, Воляни!

Нашій «Ниві» зичимо таких же великих перемог у Новому році, щоб нам знову було про що писати! ... Читати далі »

  Переглядів: 435 |  Добавив: gorbatuy_29 | Дата: 06-01-2014 | Коментарі (0)

Найвища ліга району, найпрестижніший трофей розігрується саме в Прем'єр-лізі, най видовищніша боротьба та захоплюючі моменти під час матчів саме Прем'єр-ліги – переможець якої, стає Чемпіоном Мостиського району з футболу.

Так ми говорили минулого року, мріяли про Чемпіонство, про останній трофей футбольного району, який нам ще не підкорявся. Саме Чемпіонство району було головним завданням команди на сезон 2013 року. Тепер, підводячи підсумки цього сезону, ми заявляємо, що це завдання було перевиконане в чотири рази!

Один з найважчих сезонів для команди, найсильніший сезон у Прем‘єр-лізі за всі роки її існування. Майже усі колективи гідні Чемпіонства, і до останніх турів, більшість з них веде боротьбу за 1 місце – це було вражаюче видовище, але водночас і надзвичайно хвилююче, бо твоя рідна команда бореться за звання Чемпіона Мостиського району з футболу.

І так, «Чемпіонський «Золотий покер» 2013», Перемога друга і найбільша – Чемпіонат Мостиського району з футболу у Прем‘єр-лізі! ... Читати далі »

  Переглядів: 459 |  Добавив: gorbatuy_29 | Дата: 04-01-2014 | Коментарі (0)

Далі переходимо до підведення підсумків у турнірі, який двічі поспіль виграла наша Нива. І так, другий за престижністю Кубок району і третій за престижністю футбольний турнір Мостищини – Кубок сільських колективів «Золота осінь».

Осінь 2012 і 2013 років для нашої «Ниви» стала справді золотою. Перемога в турнірі у сезоні 2012 року була дебютною для команди. Постало нове завдання: захистити цей особливий Кубок, тобто виграти його знову. Зробивши це, ми встановили ще один рекорд, як команда, яка двічі поспіль виграла Кубок «Золота осінь», раніше досягти цього не вдавалось нікому. Особливість даного турніру полягає в тому, що тут перемагають дійсно найвитриваліші та найдосвідченіші команди. Кожна стадія турніру для команди складається з однієї гри, і права помилки тут немає, програв – покинув турнір. Тому перемагають тут найкращі команди району, і те що нам вдалось двічі поспіль тріумфувати в цьому турнірі, тільки підкреслює майстерність гри команди «Нива» Арламівська Воля.

І так: «Чемпіонський «Золотий покер» 2013», Перемога друга – Кубок сільських колективів «Золота осінь»! ... Читати далі »

  Переглядів: 461 |  Добавив: gorbatuy_29 | Дата: 04-01-2014 | Коментарі (0)

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz