Субота, 27-04-2024, 15:30
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Квітень » 12 » CHAMPIONS LEGUE LVIV REGION 2011/2012. SEMI-FINAL.
00:03
CHAMPIONS LEGUE LVIV REGION 2011/2012. SEMI-FINAL.

CHAMPIONS LEGUE LVIV REGION 2011/2012

SEMI-FINAL

Четвер, 19 квітня 2012р, 17:00

стадіон «APEHA BOЛЯ»

ОСТАННІЙ ДОМАШНІЙ МАТЧ ТУРНІРУ

ФК «НИВА» - ФК «СНОВИЧІ» - 0:1

Арламівська Воля терпить поразку у першому матчі півфіналу обласного турніру, поступаючись мінімально з рахунком 1:0 на домашньому стадіоні. Наша команда так і не зуміла відігратись, несподівано пропустивши гол на початку матчу.

Як виявилось перед самою грою, суперник в нас дуже серйозний. Окрім двох гравців, яким було дозволено виступати за Сновичі (оскільки вони заявлені за іншу команду на першість Львівської області), за команду суперників зіграло ще четверо футболістів, які у свою чергу представляють команди першості Закарпатської області. Відразу після закінчення матчу, було підняте питання про право участі в матчі цих гравців. Адже, як відомо, футболіст, що виступає за одну команду на першість Львівської області, немає права грати за іншу команду в Кубку Чемпіонів Львівщини. Тому в телефонній розмові з головою Федерації Футболу Львівщини Ярославом Грисьо ми отримали його попередню думку, про те, що визначені футболісти не мали права виступати за Сновичі. Та відразу постає ще одне питання, яким ж чином вони були допущені до заявки за Сновичі. Тому це питання залишається відкритим до понеділка, коли відбудеться засідання виконкому ФФЛ, на якому будуть присутні представники нашої Ниви, і де буде розглядатись це питання. 

Перейдемо до самої гри. В основному сьогодні на полі гра була рівною та досить спокійною. Суперником вдалось забити швидкий гол, і після цього гра стала закритою. Можливо нашим хлопцям забракло впевненості, адже півфінал, можливо не справились з хвилюванням, бо з тих моментів, що в нас були, ми не змогли зрівняти рахунок. В другому таймі гра пожвавилась, Нива почала більш гостро атакувати ворота гостей, та зрівняти рахунок нам не вдалось.

Поступаємось вдома, пропускаємо такий непотрібний гол перед матчем-відповіддю, справи кепські. На виїзді буде ще важче, а треба забивати як мінімум один м’яч, що вже буде не просто. Сьогоднішня гра опустила нашу команду «з хмар на землю». В деякій мірі ми відчули себе непереможними, долаючи без серйозних труднощів усіх суперників на шляху до цієї гри, і от футбольний олімп  покарав нас за таку впевненість. Потрібно робити висновки вже зараз, попереду 5 днів підготовки до матчу-відповіді, в першу чергу психологічного настрою кожного футболіста, який повинен повірити в себе та в команду, що допоможе в напруженій грі в Сновичах.

В Арламівській Волі сьогодні було невеличке чергове свято футболу. Багато вболівальників з різних сіл району, області прибули на цей матч. Гравці відчували підтримку рідних вболівальників, це теж дуже важливо. Ми прийняли останній домашній матч цьогорічного обласного турніру Кубка Чемпіонів, подарували великий футбол усім любителям футболу. Дякуємо гравцям за футбол, який вони демонструють, та на теперішньому етапі кубка, найважливішим буде результат. Тому на виїзд їдемо за результатом, за перемогою і за фіналом.

Інший півфінал: Лапаївка – Синьковичі – 0:1.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті. Відразу повідомляємо про виїзд в Сновичі. У день матчу, о 15:00 на приміському вокзалі м. Львова збирається команда, звідти поїдемо автобусом у Золочів.

 

ПРЕВ’Ю

Арламівська Воля вже заявила про себе на всю футбольну область. Прийшов час записати своє ім’я в історію футболу Львівської області. Прийшов час великих перемог нашої команди, яка, як ніхто інший заслуговує здобути її. Нива у півфіналі, лише один крок з двох матчів відділяє нас від бажаного фіналу Кубка Чемпіонів Львівщини 2011/2012.

За Арламівську Волю сьогодні вболіває весь Мостиський район. Адже в разі перемоги нашої команди в турнірі, Кубок Чемпіонів ще на рік залишиться на теренах нашого району – Раденичі.

Остання можлива домашня гра в турнірі, оскільки в разі виходу до фіналу, матч буде проходити на нейтральному полі. Отже, Нива подарувала своїм вболівальникам вже 4 домашні поєдинки обласного рівня, і цього разу, наш домашній стадіон – «АРЕНА ВОЛЯ» приймає останній домашній поєдинок Ниви в цьогорічному Кубку Чемпіонів.

Важка дорога пройдена, та попереду буде ще важче. Суперник надзвичайно сильний, команда – лідер Золочівського футболу. Сновичі – село Золочівського району, розташоване 68 км на схід від м. Львова. Загалом ж відстань між півфіналістами складає майже 140 км, тому дорога буде довгою. Футбольна команда села виступає в районній першості, аналогічно нашої Ниви. Команда робить усі ставки на турнір, оскільки на стадії плей-оф серйозно підсилилась, і впевненими кроками долає своїх суперників. На стадії ¼ фіналу Сновичі впевнено переграли минулорічних фіналістів Кубка Незалежності – команду села Гійче, забивши їм на виїзді чотири м’ячі. А на стадії 1/8 фіналу, наші суперники здолали команду з Красного, перемігши на виїзді з рахунком 1:0, і здобувши домашню перемогу 4:3. До цього, восени, коли проводилось змагання в підгрупах, Сновичі були в одній групі з Монастирцем, і посіли там другу сходинку. Та наголошую ще раз, у весняній частині турніру, команда підсилилась гравцями команд області, і має наміри перемогти в турнірі. Та ФК «НИВА» спробує завадити цьому, адже ми також прагнемо грати у фіналі, і будемо за нього боротись.

Незважаючи на робочий день матчу, футболісти звертаються до своїх вболівальників за підтримкою, яка завжди допомагає в таких напружених та відповідальних матчах, як цей. Остання домашня гра, не можна пропускати – це буде футбол вищого класу, обидві сильні команди, шанси на успіх рівні, на нас чекає справжнє чергове свято футболу.

Арламівська Воля мчить до фіналу, ми хочемо грати в фіналі, ми заслуговуємо грати в фіналі, і ми зробимо все можливе для того, щоб грати в фіналі. Арламівська Воля йде до великих перемог!

Бажаємо гравцям продемонструвати свою найкращу гру, докласти всіх зусиль для досягнення позитивного результату, адже іншого шансу може не бути. Немає права на помилку, є лише 2 тайми по дев’яносто хвилин, перший з яких зіграємо вдома, вже у цей четвер.

Вперед тільки до перемоги, до фіналу, воляни!!!

Андрій Горбатий,

Для команди «Нива», квітень 2012р.

Переглядів: 785 | Додав: gorbatuy_29 | Теги: Сновичі, область, кубок, півфінал | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
avatar
3 6u6a7738 • 15:39, 18-04-2012
буде важко... cool
avatar
2 cardash6 • 14:29, 13-04-2012
2:0. . .
avatar
1 gorbatuy_29 • 00:04, 12-04-2012
Прогнозуєм результат матчу!
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz