Неділя, 28-04-2024, 09:48
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Квітень » 3 » Кубок Чемпіонів Львівської області 2011/2012. 1/4 фіналу, матч-відповідь
21:34
Кубок Чемпіонів Львівської області 2011/2012. 1/4 фіналу, матч-відповідь

CHAMPIONS LEGUE LVIV REGION 2011/2012

ЧВЕРТЬФІНАЛ. МАТЧ-ВІДПОВІДЬ

Субота, 7 КВІТНЯ 2012р., 15:00, стадіон «APEHA BOЛЯ»

 ФК «НИВА» - ФК «МОНАСТИРЕЦЬ» -  1:0 (3:0)

(Озимко 35')  

СТАТИСТИКА МАТЧУ

16 (14)

УДАРИ

23 (7)

6 (6)

УДАРИ В ПЛОЩИНУ ВОРІТ

14 (3)

4 (3)

КУТОВІ

7 (1)

1 (0)

ОФСАЙДИ

 2 (0)

9 (5)

ФОЛИ

8 (7)

1

Попередження

1

0

Вилучення

0

*в дужках вказані показники після першого тайму

ПІСЛЯМАТЧЕВИЙ ЗВІТ

Втримавши мінімальну перевагу в матчі з рахунком 1:0, та здобувши загальну перемогу з рахунком 3:0 , ФК «НИВА» виборола путівку до півфіналу Кубка Чемпіонів Львівщини 2011/2012. Команда з Монастирця виявилась доволі непростим суперником для нас, оскільки була дуже близькою до успіху у матчі-відповіді, продемонструвавши наполегливу гру і велике бажання перемогти.

            Нива, маючи в запасі два м’ячі, забитих у виїзному матчі, дозволила супернику контролювати гру практично впродовж усього матчу, але відмінна гра захисників нашої команди, та, зокрема, воротаря не дозволила суперникам забити хоча б одного м’яча у ворота команди з Арламівської Волі. 

            Перші десять хвилин гри проходили досить рівно. Пробивали по воротах Монастирця спочатку Швець – прямо в руки голкіперу, а потім Бабин створивши на пару з Баличиком перший серйозний момент біля воріт Монастирця. Останній, віддав пас на капітана, той бив в неприкритий дальній кут, де в останній момент захисник підставив ногу, і переправив м’яч на кутовий. На 16-ій хвилині, Котович виручив  команду, вибивши м’яч в підкаті на кутовий, після стрімкої атаки Монастирця. Починаючи з цього моменту, суперники активізувались, і створили пару хороших моментів, щоб відкрити рахунок в матчі. В одному з таких, після проходу правим флангом, гравець Монастирця віддав хорошу передачу в воротарській майданчик на свого колегу, який пробив головою, м’яч за метр від лінії воріт відбився від землі і перестрибнув ворота, на щастя для нас. 

            В цьому матчі ми грали з одним номінальним нападником - Бабиним, до якого, по ідеї гри, повинні були підключатись флангові півзахисники команди, та не завжди так виходило, тому всі атаки команди йшли за участю капітана Ниви. В одній з атак, Бабин виходив сам на сам з воротарем суперників, але захисник наздогнав його і вибив м’яч за лінію поля на кутовий. В наступній атаці нашої команди, Баличик пройшовши своїм правим флангом, бив по воротах, і традиційно з такої позиції пробив вище над перекладиною. Через 5 хвилин, на 35-ій хвилині матчу, ми заробили ще один кутовий удар, після якого й було відкрито рахунок.

            Смола вигравши м’яч після кутового, скинув його під удар Озимкові, той влучно пробив метрів з 15 до воріт під самісіньку перекладину, воротар не зміг дістати м’яч – 1:0!!!

            Після забитого м’яча, гра дещо втратила свій початковий темп, гравці нашої команди зуміли заспокоїти горюче бажання суперників забити швидкий м’яч, щоб зберегти шанси відігратись. Проте до кінця гри було ще далеко, і ще багато цікавих моментів стались на футбольному полі цього дня. Все ж  до кінця першої половини гри, жодна з команд не створила чогось небезпечного, щоб забити гол. Як бачимо зі статистики матчу, в першому таймі господарі завдали вдвічі більше ударів по воротах суперників, ніж гості. Це стосується і ударів в площину воріт, і повз ворота.

            Другий тайм був повністю за гостями. Велику кількість моментів вони не використали. В більшості випадків їм завадили наші захисники разом з воротарем. Та все ж і наша команда непогано відпрацювала на контратаках, створивши чимало виходів віч-на-віч з воротарем суперників. Відразу на 1-ій хвилині другого тайму, Бабин пройшовши лівим флангом, ввірвався в штрафний майданчик Монастирця, маючи достатньо часу для підготовки до удару, пробив вище воріт.

            На 51-ій хвилині гри, суперник міг зрівняти рахунок в матчі, та м’яч після непоганого удару по воротах, пройшов поруч зі штангою. Через дві хвилини ще одна нагода в гостей, і цього разу нашу команду виручив воротар. Минає декілька хвилин, і гості створюють ще декілька хороших моментів щоб забити, зокрема на 64-ій, Котович знову рятує команду, витягуючи ще один сильний удар по воротах. Минає хвилина, і Бабин марнує ще один вихід на побачення з голкіпером, після пасу Смоли, Бабин перекидував воротаря, та м’яч пройшов поруч зі стійкою.

            Гра продовжувалась в тому ж дусі, гості контролювали гру, а наша команда ловила суперників на контратаках. Одного разу Галабут вибив м’яч в підкаті, перервавши в останній момент перспективну атаку суперників. Через дві хвилини, Квик вибиває м’яча на кутовий, і так впродовж останніх 20-и хвилин, численні удари по наших воротах, де героїчно з своєю задачею справляється наш голкіпер, який сьогодні відстояв на нуль.

            Тренери нашої команди вирішили зробити заміну, помінявши Бабина, якому вже просто не вистачало сил одного бігати по всьому периметру лінії атаки. Тому на 78-ій хвилині, замість нього вийшов на поле Маїк. Через декілька хвилин, ми провели ще одну заміну, замість автора єдиного забитого голу в матчі – Озимка, на поле вийшов Груник В. Після замін, активізувалась гра нашої команди в атаці. Груник А. розігравши непогану атаку з Маїком, віддав йому пас на випередження, але воротар перший встигав на цю передачу, тому Маїк зупинився. В цей момент голкіпер суперників помиляється, і не з першої спроби забирає м’яч, Маїку не вистачає півметра щоб дотягнутись до м’яча і забити.

            На останні хвилини матчу Нива робить ще одну цікаву заміну. Замість Баличика, на поле виходить Дуда, який міняє Котовича у воротах, який займає позицію переднього захисника. Через хвилину, він виконує штрафний удар, але м’яч пролітає вище воріт. В кінці матчу суперники вже не так активно створювали моменти біля воріт Ниви, гра перейшла до наших футболістів, гарну атаку на 91-ій  хвилини розіграла наша команда, після якої Груник Василь опиняється в офсайді, арбітр дає свисток, а той продовжує гру ударом повз ворота, за що отримує перше попередження нашої команди в цьому матчі.  

            Статистика другого тайму говорить про наполегливу гру команди з Монастирця, яка так намагалась забити хоча б один м’яч, і про відчайдушну гру наших захисників, де далеко не остання роль належить Котовичу Володі, який просто втримав свої ворота сухими впродовж цілого матчу.

            Вітаємо команду з цим великим досягненням – виходом до півфіналу обласного турніру. Це безперечний успіх нашої Ниви, ми в четвірці найсильніший команд турніру, ми за крок до омріяного фіналу. Подяка вболівальникам за Вашу присутність на матчі, яка теж додає гравцям впевненість. Дякуємо й суперникам, ФК «Монастирець» за гарну гру, не менш достойну перемоги.

            Отже, Арламівськоволянський футбол продовжує досягати успіхів в дебютному для нас обласному турнірі Кубка Чемпіонів. Попереду на нас чекають ще сильніші суперники, і далеко не прості матчі. Та команда готова боротись далі за трофей, будемо грати у футбол, а хто переможе – покаже гра, адже футбол непередбачуваний.

Андрій Горбатий,

Для ФК «НИВА», 7.04.2012р.

 

ПРЕВ’Ю

Арламівська Воля готується прийняти матч-відповідь чвертьфіналу кубка. Великий футбол продовжує перебувати на теренах нашого села. Завдяки успішній грі команди у першому матчі чвертьфіналу, де було здобуто перемогу з різницею у два м’ячі, у нас залишаються хороші шанси продовжити змагання в турнірі на стадії півфіналу.

Відразу запрошуємо вболівальників футболу з усього району прийти на стадіон, підтримати єдиного представника Мостиського краю в цьому турнірі, команду, яка щораз ближче наближається до вершини турніру, підтримати Арламівськоволянську «Ниву».

Ось такі оголошення були розповсюджені навіть за межами села, з метою зібрати якомога більше вболівальників на стадіоні, щоб забезпечити команді гідну підтримку в важливому матчі-відповіді.

Як переконались футболісти команди «НИВА», суперник у нас непростий. Попередня гра принесла нам перемогу, та це далеко не кінець етапу чвертьфіналу. Нас чекає вирішальний, надзвичайно відповідальний матч в рідних стінах, де просто необхідно здобути перемогу.

Монастирець створив чимало хороших моментів біля наших воріт у першому матчі. Їм не вдалось забити – це правда, але це не гарантує такого ж результату в суботу. Забити два м’ячі для команди такого рівня – це буквально дві відмінні атаки загальною тривалістю у дві хвилини. Суперник буде готовим до боротьби, і йому не менше нам потрібна путівка до півфіналу. Ми повинні бути на голову вищими за суперників, що й дасть нам перемогу. Перевага над суперником впродовж усієї гри, контроль м’яча, і найголовніше – точний удар по воротах, після якого м’яч у сітці, гол.

На команду чекає важка гра, 90 хвилин битви за півфінал, один шанс без права на помилку. Це плей-оф, тут все насправді серйозно, Арламова йде до перемоги, і ми разом здобудемо її!

Хочеться відмітити деяку закономірність по результатам виступу Ниви в турнірі. Матч з Лапаївкою: дома 2:1 програш, виїзд 2:1 програш; Черляни: дома 2:0 виграш, виїзд 2:0 виграш; Тершів: дома 3:2 виграш, виїзд 3:2 виграш. І тепер Монастирець: виїзд 2:0 виграш, дома 2:0 ??? Побачимо чи збережеться така закономірність рахунків…

 Футбольна команда «НИВА» йде до півфіналу Кубка Чемпіонів. Вона пише історію футболу Арламівської Волі, історію великих матчів та визначних перемог. Напишемо цю історію разом, підтримаймо команду у важливих матчах, і здобудемо цю знаменну перемогу . З Вами вся Арламівська Воля. Вперед, воляни, наш час перемоги настав!!!

Андрій Горбатий,

Для команди Нива, 4.04.2012р.

Переглядів: 694 | Додав: gorbatuy_29 | Теги: нива, Ліга чемпіонів, чвертьфінал, Арламівська Воля | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
avatar
4 gorbatuy_29 • 00:15, 06-04-2012
1:1
avatar
3 6u6a7738 • 10:43, 05-04-2012
3-1... smile
avatar
2 cardash6 • 10:39, 05-04-2012
2:0...звичайно )
avatar
1 gorbatuy_29 • 21:48, 03-04-2012
Ваш прогноз результату матчу.
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz