Вівторок, 30-04-2024, 12:34
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Червень » 21 » Прем‘єр-ліга 2014. 8 ТУР
11:50
Прем‘єр-ліга 2014. 8 ТУР

Неділя, 22 червня 2014, 14:15, стадіон с. Старява 

 СТАРЯВА   2:5   АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ

(Маїк 20'; Конюховський 25', 52'; Гуль 32'; Бабин 58')

ВОЛЯНИ ПОВЕРТАЮТЬСЯ!

Просто неймовірна гра у виконанні діючих Чемпіонів Району. Команда «Нива» демонструє високий клас гри, феноменальну зіграність та прекрасні комбінаційні взяття воріт у матчі проти Старяви – команди, яка є одним з лідерів турнірної таблиці чемпіонату. Арламівська Воля після ряду невдач в попередніх матчах, ламає без виграшну серію і робить переломний крок вперед у розкладі найсильніших команд Мостищини сезону 2014 року.

 Воляни громлять команду зі Старяви. Це розгромна перемога не тільки в рахунку, а й по грі, усі 90 хвилин ми відіграли на найвищому рівні, продемонструвавши швидкий комбінаційний футбол і дрібний пас, - який так підходить під невеликий розмір футбольного поля – все це дозволило відмінно реалізувати свою моменти, забивши найкрасивіші голи сезону на сьогодні.

Розпочали наші хлопці гру, і вже з перших хвилин повністю заволоділи м‘ячем, спочатку в центрі поля, а потім поступово зближаючись до штрафного майданчику суперників. За перші хвилини виконали ряд кутових ударів, які були награванням неймовірного голу у виконанні Маїка Тараса. Йшла 20-а хвилина матчу, подачу з кутового блискуче виконав Гуль, який навісив м‘яч прямо на Маїка, той вистрибнувши найвище, зумів виграти верхову боротьбу і відправити м‘яч головою у дальній кут воріт – 1:0. Це класика, прекрасний гол, чітке ідеальне виконання подачі та удару головою, браво!

Далі справи в нашої команди пішли ще краще. В наступній атаці, яку ми розіграли на 25-ій хвилині, свою майстерність продемонстрував Конюховський Любомир, який подвоїв нашу перевагу в рахунку. Атака правим флангом, подачу в центральну зону на 11 метрів виконав Баличик, там знаходився Конюховський, який грамотно обробив цей пас, і з лету зумів класно пробити по воротах, це гол, м‘яч у сітці воріт – неймовірно, блискучий удар.

Та це ще було не все. Справжній десерт приготовила команда для своїх уболівальників у наступній атаці, а відповідно, й у наступному забитому м‘ячі. Тут своє слово сказав Гуль Назар, який продемонстрував всім присутнім свій коронний удар лівою. На фланзі, поборовшись до кінця, Назар зумів забрати м‘яч, скинути собі під удар, і потужним ударом відправити його у ближню дев‘ятку воріт з надзвичайно гострого кута. Це просто неймовірно, все було виконано настільки ідеально, що голкіпер не зміг зреагувати на цей удар. Блискучий гол, окраса матчу, найкрасивіше взяття воріт сезону на сьогодні, браво Назар, молодець!

Нива провела 3 атаки, і тричі відзначилась, 100% реалізація, супер початок матчу. Далі до кінця першої половини гри наші хлопці створили ще 3 гострі моменти, де могли відзначитись. Натомість свій момент використали суперники. Обрізка в центрі поля, передача вперед, і нападник Старяви переправляє м‘яч практично у порожні ворота, скорочуючи, таким чином, відставання у рахунку – 3:1 на 44-ій хвилині.

В перерві наші хлопці зуміли заспокоїти неймовірну ейфорію першого тайму, та продемонструвати хорошу гру і у таймі другому.

Хто б подумав, але наші хлопці забивають швидкий гол на початку другого тайму. Тут гарно поборовся Маїк, віддавши передачу на Конюховського, який красиво зіграв головою і відправив м‘яч від дальньої стійки у ворота. І так, на 52-ій хвилині Арламівська Воля вигравала з рахунком 4:1. Така неймовірна реалізація вдарила по психології суперників, які просто розгубились, ми продовжували атакувати й домінувати на футбольному полі.

Минає ще 6 хвилин, і Воляни забивають 5 гол в ворота господарів поля. Груник пробив здалеку по воротах, голкіпер незграбно відбив м‘яч прямо на позицію, де знаходився Бабин, той обробивши круглого, пробив по воротах – гол! 5:1 – неймовірно!

Після цього ми й далі продовжували атакувати, створили ряд небезпечних моментів, провели красиві атаки біля воріт Старяви. Мали забивати більше, але не вийшло. Цього вистачило вдосталь, зуміли так красиво перемогти непросту команду. Старява в цьому матчі виглядала значно слабшою тільки через надзвичайно високий рівень гри нашої команди. Загалом, це досить хороша команда молодих футболістів, просто в цей день Нива не залишила суперникам найменшого шансу добитись успіху в матчі. Суперники змогли відкатати один гол після перерви, яка була зумовлена погодними умовами. На стадіон насунулась гроза, і арбітр зупинив матч. Гол пропустили на 79-ій хвилині. Кінцевий рахунок матчу 5:2, блискуча гра Ниви!

І так, Арламівська Воля повертається. Повертається до боротьби за найвищі місця в чемпіонаті, до гри високого рівня, видовищного футболу, майстерної зіграності на красивих і гольових перемог. Ми Чемпіони району – будемо доводити свій високий клас у кожному наступному матчі. Проблеми команди вирішуються, склад награється, молоді хлопці з Арламівської Волі готові виступати за свою рідну команду і разом з гравцями «Золотого складу Ниви» боротись за кожну перемогу в усіх наступних матчах.

Адміністрація сайту вітає команду з перемогою. Ви показали футбол дуже високого рівня. Та розслаблятись немає чого, й так вже багато втратили. Далі нам треба тільки вигравати. Тому максимально серйозно відносимось до наступних суперників, і з такою грою, як в цьому матчі, маємо брати 3 пункти в усіх наступних матчах. Удачі Вам, до нових перемог і досягнень, хай щастить, Воляни, і з Богом!

Андрій ГОРБАТИЙ

для ФК «Нива» с. Арл. Воля

23 червня 2014 року.


 

Прев‘ю

Важко зараз нашій команді, 9 місце б‘є по самооцінці та настрою, в першу чергу, гравців на гру. Все ж в команді панує атмосфера повного настрою на важливу та вкрай важку гру у наступному матчі проти Старяви. Наші перемоги будуть ще в цьому сезоні, просто зараз є реальні причини, які пояснюють такі результати виступів команди, вони в першу чергу пов‘язані із значними кадровими втратами гравців. Проте, команда веде активну роботу із ротацією складу, підтягуємо нових молодих гравців тільки з рідного села, і виключно власними силами, як ми це робили завжди, на відміну від більшості команд Прем‘єр-ліги, будемо боротись за кожне очко і за кожну перемогу, доводити свій високий статус Абсолютних Чемпіонів району. Просимо уболівальників підтримати команду у непростий для нас час. 

Команда села Старяви – досить сильний колектив молодих хлопців, які займають одне з лідируючих місць у турнірній таблиці. Пригадуємо минулорічну гру в Старяві, де у вкрай напруженій боротьбі команди розійшлись мировою нічиєю 2:2. Завтра ж, нам потрібно перемагати і переломити цю серію невдач. Нива готова дати бій суперникам і привести додому вкрай важливі 3 пункти. Вперед Воляни, вперед до перемоги, ми з Вами!

Адміністрація сайту

Переглядів: 567 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
avatar
2 ... • 12:56, 24-06-2014
tongue tongue tongue tongue
avatar
1 Павло • 21:01, 23-06-2014
МОЛОДЦІ!!!
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz