Вівторок, 30-04-2024, 11:20
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Червень » 28 » Прем‘єр-ліга 2014. 9 ТУР
02:28
Прем‘єр-ліга 2014. 9 ТУР

Неділя, 29 червня 2014, 14:00, стадіон «АРЕНА ВОЛЯ»

АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ   6:0   ЗАВ‘ЯЗАНЦІ

(Маїк 13', Смола 20', Квик 37'(Р), Гуль 67', Задорожний 90+1', Бабин 90+2')

Більш ніж переконливу перемогу здобула наша команда у 9 турі Чемпіонату, впевнено, за усіма параметрами, перегравши команду села Зав‘язанці з розгромним рахунком 6:0. Результат матчу прогнозований, з такими суперниками на домашньому полі просто зобов‘язані брати максимальні три пункти і рухатись далі.

Весь перший тайм і кінцівка матчу у виконанні Ниви були близькими до ідеальних, лише було змарновано величезну кількість прекрасних моментів. Винятком цього стали 30 хвилин у 2 таймі, коли наші хлопці сильно розслабились, і практично не створили нічого серйозного біля воріт суперників, просто втрачали м‘яч у простих ситуаціях. Загалом гра вийшла видовищною, оскільки забивали на різний смак і розігрували дуже багато прекрасних комбінацій, як в центрі поля, так і на вістрі атаки.

Перший гол вдалось забити Маїку вже на 13-ій хвилині. Тарас обробивши м‘яч у центрі поля, змістився на ударну позицію і сильно пробив низом, голкіпер не зміг впоратись з цим ударом, рахунок відкрито. Далі ми пішли вперед ще сильніше і через 7 хвилин подвоїли свою перевагу в рахунку. Штрафний удар було призначено майже на лінії карного майданчика через гру руками воротаря за межами штрафної зони. Удар відмінно виконав Смола Володя, пробив низом у дальній кут, забивши, таким чином, перший гол у цьому сезоні для себе. Моменти й далі створювались, команда красиво розводила м‘яч у центрі поля і весь час загострювала атаки біля воріт Зав‘язанців. В одній з таких атак на побачення з голкіпером виходив Бабин, якого й збив у штрафному майданчику воротар, це пенальті. Пробивати пішов Квик Іван, як і попереднього разу, пробив сильно низом – гол, 3:0.

Другий тайм розпочався черговими атаками нашої команди. Щоб порахувати кількість змарнованих 100% моментів нашої команди, не вистачить пальців на обох руках. Все ж хлопці зуміли під кінець гри дотиснути суперника ще жорсткіше, і забити чергових три м‘ячі. Спочатку відзначився Гуль Назар, який сильним ударом метрів з 25-и відправив м‘яч у дальній кут воріт. А вже останні 2 голи ми забили у компенсований арбітром час. На 91-ій хвилині свій дебютний гол за команду «Нива» забив Задорожний Роман, з чим його і вітаємо. Після передачі з правого флангу, він замкнув м‘яч у ворота – 5:0. Кінцевий рахунок матчу поставив Бабин, який до того 5 разів не забив виходячи сам на сам з воротарем. Цього разу спокійно перекинув голкіпера і м‘яч у воротах.

Дуже надіємось на те, що й далі будемо грати в футбол такого високого рівня і забивати прекрасні голи, а головне, звичайно ж, перемагати. Ми повернулись до боротьби за найвищі нагороди Чемпіонату, і як справжні Абсолютні Чемпіони району демонструємо чемпіонську гру в останніх двох матчах. Вітаємо команду з цією прекрасною перемогою, успіхів Вам і надалі. Попереду в нас пропущений матч з Раденичами, а далі чвертьфінальні матчі Кубка Незалежності. Тому буде цікаво, підтримуйте Ниву і залишайтесь разом з нами.

Андрій ГОРБАТИЙ

для ФК «Нива» с. Арл. Воля

1 липня 2014 року

Прев‘ю

Перед нами останній тур першого кола змагань і команда «Нива» перед його початком, завдяки перемозі в попередньому матчі, піднімається відразу на 3 сходинки у турнірній таблиці – це хороша новина; а не дуже звучить те, що ми зараз на 6 місці. Та, це не так важливо, оскільки команда набирає форму і готова в наступних матчах демонструвати найсильніший футбол, вижимати максимум своїх можливостей та віддано боротись за кожну звитягу. Переломний момент Ниви настав, Воляни повертаються до боротьби! 

Наш суперник – команда, яка немає права взяти очки на Арені Воля, і крапка! Тільки перемога, тільки видовищна гра, як і в попередньому матчі, і переконливий позитивний результат. Хлопці, ми віримо в Вас, зичимо спокійної чистої гри без травм, і лише перемоги. Вперед Воляни, пора ставати до бою! Уболівальники Ниви – прокидайтесь, Вас було так багато коли ми тріумфували, де ж Ви є зараз?! Підтримайте свою рідну команду, прийдіть, повболівайте, а хлопці покажуть красивий футбол, тому що наша команда дійсно найкраща, а все, тому що, ми ВОЛЯНИ!

Адміністрація сайту

Переглядів: 462 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz