Субота, 27-04-2024, 21:47
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Квітень » 27 » Прем'єр-ліга. 2 ТУР
23:17
Прем'єр-ліга. 2 ТУР

Premier League 2012. 2 TYP

Неділя, 29 квітня 2012, 14:00, Стадіон с. Мостиська2

230 глядачів, 34˚С

Чернява/Мостиська2 - Арламівська Воля – 

4:1 (Груник В. 23’)

Післяматчевий звіт

          Команда з Арламівської Волі терпить ганебну поразку у виїзному матчі другого туру Прем'єр-ліги проти команди з сіл Чернява та Мостиська2.

          Провівши одну з найгірших ігор за останні сезони, ледве зібравши 11-ох футболістів на стартовий склад, поступаємось з розгромним рахунком, далеко не найсильнішій команді чемпіонату.

          Та попри кінцевий результат, який аж ніяк не може задовольнити вболівальників команди, яких в цей день на футболі було традиційно більше за вболівальників господарів матчу, відмічаємо те, що по ходу гри, Нива вела в рахунку.

          Гол забив Груник Василь; після подачі Баличика з кутового, захисник суперників невдало вибив м’яча з карної зони, який влучив Грунику в ногу, і залетів у ворота. Сталось це на 23-ій хвилині. Все починалось, як бачимо, непогано.

          Далі події розвивались переважно в центрі поля. Гра була важкою через сильну спеку, тому загалом красивого футболу ми не побачили.

          Суперники зрівняли рахунок на 37-ій хвилині. Гравець «Діаманту» пройшов по центру поля, вийшов на ударну позицію, і з непоганої відстані для удару пробив, м’яч влетів у ворота – 1:1.

          Потім справи у нашої команди пішли ще гірше. Одного разу вихід віч-на-віч врятував воротар Карпа, а під кінець тайму аналогічний провал в захисті, ще одне побачення з воротарем, і цього разу суперники забивають. Отож на 46-ій хвилині першого тайму, вийшовши сам на сам з голкіпером, гравець суперників обвівши його, забив у пусті ворота. Перерив.

          Традиційно наша Нива у другій половині гри показує кращу гру ніж в першому таймі. Цього ми й чекали від футболістів у цьому матчі. Та як бачите з результату – не вийшла гра взагалі.

          На 54-ій хвилині, арбітр матчу Гано А. призначає 11-и метровий удар у ворота Карпи, за порушення правил у штрафному майданчику Смолою, який нібито збив нападника суперників. Та господарі б’ють в стилі Сержіо Рамоса в півфіналі Ліги Чемпіонів, сильний удар вище воріт. рахунок залишається незмінним. Після нереалізованого пенальті суперниками, в наших гравців повинен з’явитись додатковий стимул до гри, щоб забити, зрівняти нарешті, та не в цей день.

          81-а хвилина гри, атака правим флангом суперника, прохід, удар і гол! От так просто забивають нам третій м’яч.

          Потім був ряд вибитих м’ячів з лінії воріт Ниви, одного разу м’яч вибив Харатін, потім Груник В., стоячи на ближній стійці під час кутового удару, потім Карпа І., переправляючи круглого з дев’ятки на кутовий.

          В компенсований арбітром час, суперники забивають вчетверте, ставлячи крапку в матчі. На 92-ій хвилині гри, вийшовши двоє на воротаря, вони розводять м’яч і забивають у пусті ворота -4:1. Хочу відмітити, як забивали цей м’яч: двоє гравців вийшли на воротаря, і один з них віддав пас іншому, який знаходився в положенні поза грою, чистий офсайд, та арбітри цього не побачили.

          Несерйозне ставлення до футболу, відсутність кількох ключових гравців матчу (з різних причин), недооцінка суперника, розслабленість і тому подібне, - стали причинами поразки у цьому матчі. Саме так, це не суперники виграли, а ми програли, подарували їм легкий виграш, дозволили розгромити наш захист. Гра суперників була жахливою, було смішно, як вони тричі виходячи сам на сам не змогли переграти воротаря. Та з цього випливає, що ми грали в двічі жахливіше, так і було. Це був не футбол, а якесь шоу з м’ячем.

          Надіємось, що об’єктивні та необхідні висновки після цієї поразки будуть зроблені, і в наступних матчах такого не допустимо. Це просто соромно програвати такі матчі, ми не мали права цього робити. Можливо ця поразка додасть футбольної злості гравцям перед великим фіналом.

          Дякуємо всім уболівальникам за підтримку команди, продовжуйте в тому ж дусі підтримувати Арламівську Волю на шляху до великих перемог.

          Попереду в нас цілий сезон, поки що нічого не втрачено, але з такою грою, як цього разу, ми можемо вилетіли з Прем'єр-ліги, тому говорю ще раз, потрібно робити висновки!

 

ПРЕВ’Ю

            Після успішного старту в першому турі проти команди села Хоросниці, наша команда має намір продовжувати в тому ж дусі, здобуваючи чергову перемогу проти команди з сіл Чернява та Мостиська2.

            Пригадуємо виступи Арламівської Волі в минулому році проти команд з цих обох сіл. Як пам’ятаємо, в усіх чотирьох матчах було здобуто перемоги. Та команди об’єднались, і грати проти них буде вдвічі важче. Після першого туру, наш суперник теж здобув переконливу перемоги проти команди села Мокряни на виїзді. А ми добре знаємо Мокряни з минулого року, і розуміємо серйозність та важкість недільної гри.

            Все ж, незважаючи на всі факти, значна більшість футбольних поціновувачів Мостищини, вважає фаворитом цієї зустрічі саме команду з Арламівської Волі. Крім того, якщо враховувати результати матчів першого туру, то цей матч є центральним у другому турі, оскільки лише в цьому матчі зустрічаються команди, які здобули по три очки в першому матчі.

            Бажаємо команді здобути таку ж впевнену перемогу як в першому турі Прем'єр-ліги, або повторити успіх на цьому ж стадіоні з минулого року, де ми виграли з рахунком 4:0 від Черняви.

            Разом до перемоги!

Андрій Горбатий,

Для ФК «НИВА», 1 травня 2012р.

Переглядів: 551 | Додав: gorbatuy_29 | Теги: Груник В., Чернява, Прем'єр-ліга, Мостиська2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
avatar
2 cardash6 • 08:54, 27-04-2012
0:1
avatar
1 gorbatuy_29 • 23:21, 26-04-2012
Робимо прогноз результату???
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz