Вівторок, 07-05-2024, 00:36
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Травень » 2 » FINAL! ФІНАЛ! FINAL!
20:35
FINAL! ФІНАЛ! FINAL!

CHAMPIONS LEGUE LVIV REGION 

FINAL 2012

FC«Niva»

WINNERs

Ми пишемо велику історію футболу Арламівської Волі, здобуваючи грандіозну перемогу в фіналі Кубка Чемпіонів!

            Воля здобуває визначну перемогу, цей день увійде в історію села, як день великого футбольного тріумфу. З нами святкує вся Мостищина, адже Кубок, здобутий Арламівської Волею сьогодні, залишається ще на рік в нашому районі. І тепер Мостищина є володарем чотирьох перемог в Кубку Чемпіонів Львівщини!

СЕРЕДА, 9 ТРАВНЯ 2012р., 14:00,

стадіон CKA, місто Львів

ФІНАЛ КУБКА ЧЕМПІОНІВ ЛЬВІВЩИНИ 2012

Арламівська Воля – Лапаївка –

0:0 (пен. 6:5)

            

Вітайте чемпіонів і володарів КУБКА ЧЕМПІОНІВ ЛЬВІВЩИНИ – Футбольну команду «НИВА» села Арламівська Воля, Мостиського району

За деяку мить до перемоги…

9 травня 2012 року, приблизно о 16 годині 35 хвилин воротар нашої команди відбив шостий пенальті, і Арламівська Воля стала чемпіоном Кубка Чемпіонів Львівської області 2011/2012.

            До цієї хвилини…

            День фіналу, напруження, емоції, хвилювання, село завмерло в очікуванні великого матчу за участю рідної команди. Всі активно готувались до цієї історичної події в історії Арламівської Волі.

            Зранку в 11 годині при виїзді з села біля Каплички формувалась колона автомобілів, яка супроводжувала команду на фінальний матч. Збирались вболівальники з навколишніх сіл району, організацією займались представники «13 сектору». Колона автомобілів, з яких майоріли жовто-блакитні прапори виїхала з Арламівської Волі.

            Велика кількість вболівальників команди була присутня у Львові, тому вони потроху сходились на стадіон.

м. Львів, стадіон СКА, перед початком фіналу.

            Як ми й просили, багато вболівальників прийшли на стадіон за годину – півтора до початку матчу, займали зручні місця на стадіоні, організовували групу підтримки. В цей час до стадіону під‘їхала колона автомобілів з Арламівської Волі.

            Перед матчем в роздягальні господарів гри (команди «НИВА») було досить напружено. Це й не дивно, залишались лічені хвилини до початку найважливішої гри в історії команди, для багатьох гравців і найважливішої гри в їхньому житті на даний час. Та наші вболівальники, «фан-зона Ниви» підбадьорювали хлопців коли вони проводили перед матчеву розминку, і під час виходу команд на футбольне поле.

Отож 14:00, арбітр матчу Андрій Грисьо дає стартовий свисток, м’яч розводять наші футболісти.

Гра розпочалась, і напруження тільки зросли. З перших хвилин, суперники заволоділи м’ячем і пробували провести небезпечні для нас атаки біля воріт Котовича, та удари на перших хвилинах для нього були нескладними. Перший серйозний момент відкрити рахунок Лапаївка мала на 14-ій хвилині гри. Захисник нашої команди Квик Іван грубо зіграв у відборі м’яча, вдаривши по нозі суперника, за це отримав попередження, і суперники отримали право виконати небезпечний штрафний удар. Відмінно зіграв наш голкіпер в цьому епізоді, переправивши м’яч на кутовий після дуже добре виконаного удару зі штрафного. Дуже швидко після цього, наша команда створила, як виявилось за результатами всього матчу, найнебезпечніший момент біля воріт Лапаївки. Смола Іван віддав блискучу передачу на випередження Баличику Михайлу, і той вийшовши на побачення з голкіпером пробивав у дальній кут, але воротар Лапаївки вдало підставив ногу, переправивши м’яч на кутовий удар. Сталось це на 18-ій хвилині гри.

Далі суперники старались прорвати захист нашої команди гострими передачами з одного флангу на інший. Але флангові захисники Ниви – Галабут Володя та Ізьо Коля в цьому матчі зіграли відмінно, не допустившись жодної помилки, якою б скористались суперники. Ближче до середини першої половини гри, наша команда створює ще один серйозний момент відкрити рахунок в матчі. Після пасу відданого Плюваком Іваном на Смолу Івана, той обробивши м’яч на лівому фланзі, підправляв м’яч під праву ногу і готувався завдати удару з досить вигідної позиції, та в останній момент, зробити це йому завадив захисник Лапаївки.

Суперники відповіли також для себе другою серйозною нагодою відкрити рахунок в матчі. Після розіграної атаки, з середньої відстані до воріт пробив один з півзахисників Лапаївки, та Котович Володя знову залишає ворота сухими, витягуючи цей удар.

В перерві команда зробила висновки про те, що потрібно грати таким ж складом, намагатись більше пресингувати м’яч і створити більше моментів, щоб забити.

Розпочався другий тайм, і вже на першій його хвилині Лапаївка завдає удару по воротах Ниви, Котович забирає м’яч в руки. Через пару хвилин гарну атаку проводить і наша команда, та після шикарного пасу Смоли І. на Бабина, той опиняється в офсайді. Атаку розпочинають суперники, та вона дуже швидко закінчується перехопленням м’яча у центрі поля Груником Андрієм, який пробував організувати швидку контратаку, та її зривають суперники, порушуючи правила гри.

Загалом перші 10 хвилин 2-го тайму були за Лапаївкою, та вже починаючи з 56-ої хвилини, наші хлопці активізувались, і почали завдавати ударів по воротах команди суперників. Били неточно і Смола І., і Плювак, і Груник А.

На 74-ій хвилині гри, ми провели першу заміну в матчі. Замість Груника А., який в пасиві мав попередження ( в середині першого тайму за грубу гру ), на поле вийшов Смола Володя. Через три хвилини, атаку лівим флангом Ниви починає Швець Микола, який пройшовши по бровці, віддав пас вперед на Смолу І., та передача була трохи неточною, суперник першим був на м’ячі. За 9 хвилин до завершення основного часу гри, жовту карточку отримав Баличик Михайло за навмисну гру рукою. І через 6 хвилин після цього епізоду, був змінений Сакалошем Юрою.

До кінця основного часу гри залишались лічені хвилини, і суперники на 91-ій заробили дуже небезпечний штрафний удар, майже біля лінії штрафного майданчику, та виконали вони його незграбно, м’яч влучив у стінку з наших гравців. Після цього, воротар Ниви швидко вводить м’яч в гру, залишаються лічені секунди до свистка про закінчення другого тайму, і просто відмінну нагоду принести перемогу нашій команді втратив Смола Іван, який просто не сподівався, що м’яч дійде до нього і він зможе спокійно пробити по воротах, тому удар вийшов вище воріт. Основний час завершився нульовою нічиєю.

Екстра-тайми. Напруга тільки росла, емоції зашкалювали, гра продовжилась на як мінімум 30 хвилин. Суперники станом на середину першого додаткового тайму провели вже 4 заміни, в порівнянні з нашими двома, їм грати було дещо легше. Непоганий момент мав Сороковий Павло, після пасу Смоли Володі з центру, та удар вийшов неточним. Крім того суперники вже не ризикували йти вперед, тримали м’яч на своїй половині поля. Ці додаткові тайми пройшли дуже швидко, чесно кажучи, я нічого конкретного з епізодів не мав можливості записати, оскільки в той час разом з вболівальниками підтримував нашу команду. Арбітр дає свисток про завершення 120-ої хвилини матчу, і все вирішиться у серії післяматчевих ударів.

Непотрібно говорити, як наша команда любить пробивати пенальті. Для нас це була лише надія на чудо, на першу перемогу в серії пенальті за останні як мінімум 5 років.

Все проходило так повільно, час спливав дуже довго, стільки нервів, емоцій, це словами не передати. Хто був на фіналі, той відчув всі переживання разом з командою.

 Серія післяматчевих одинадцятиметрових ударів – ПЕНАЛЬТІ!

Першим йде бити Смола Іван. Точний потужний удар від перекладини – гол! Суперники відповідають тим же: удар в лівий кут, Котович вгадує напрям польоту м’яча, та не дотягується до нього – 1:1. Другим пішов Швець Микола, удар в лівий кут, воротар в правий – гол. Відповідь суперників: удар сильно по центру, воротар кинувся в правий кут – рахунок 2:2. Пішли треті удари, і бити за Ниву йде Квик Іван. Потужний удар практично по центру, воротар знову в правий кут – гол, 3:2. Відповідь суперників була аналогічно точною. Сильний удар під праву дев‘ятку воріт, Котович вгадує кут, та не дотягується до м’яча – 3:3. Четвертий пенальті і воротар Ниви виконує цей удар. Котович Володя розбігається і холоднокровно кладе м’яч по центру воріт, а воротар Лапаївки знову падає в правий кут. Відповідь суперників: удар низом в лівий кут воріт, воротар майже дотягується до м’яча, та все ж гол – 4:4. Напруга просто неймовірна, вирішальний п’ятий удар. Смола Володя біля м’яча, розбігається, технічний удар в лівий кут – гол, воротар знову лежить біля правої штанги. Відповідь суперників, сильний удар, м’яч влучає у ліву стійку, і відбиваючись від неї катуляється по лінії і залітає у ворота – 5:5. Починаються додаткові удари, напруга сягає апогею. До м’яча підходить Сороковий Павло, і, вдумайтесь: 26 секунд встановлює м’яч, арбітр двічі просить його переставити м’яч точно на позначку, а тим самим затягує секунди нервів. Павло відходить від м’яча, розбігається, б‘є, і потужним ударом відправляє м’яч біля лівої дев‘ятки під перекладину, воротар біля правої стійки – 6:5. Удар суперників, в правий кут, Котович вгадує напрямок м’яча і парирує цей удар, а це означає, що ВОЛЯ ЧЕМПІОН!!!

Пенальті відбите, і гравці біжать до воротаря, той тікає від них, підбігає до сектору вболівальників Ниви і падає на землю. Інші гравці його просто задавлюють, це неймовірно, ми перемогли. Матч завершений, фінал завершений, турнір закінчився – Арламівська Воля -      ПЕРЕМОЖЕЦЬ КУБКА ЧЕМПІОНІВ ЛЬВІВЩИНИ 2011/2012.

Продовження в наступній статті.

Андрій Горбатий,

для ФК «НИВА» с. Арламівська Воля,

12 травня 2012 року

 

 

 

ПЕРЕДФІНАЛЬНЕ ПРЕВ’Ю

            Серед 24 команд з усієї Львівської області, які брали участь в турнірі, залишилось дві найсильніші команди, які повинні розіграти між собою фінальний матч турніру, та визначити переможця Ліги Чемпіонів Львівської області 2011/2012.

            Номінальним господарем  матчу є команда «НИВА», що дозволяє супернику вибрати колір форми на матч. З огляду на те, що ми є господарями матчу, підтримка під час гри на стадіоні, повинна бути такою ж, як в домашніх матчах. Забезпечимо наших футболістів підтримкою, гідною фіналу. 

            До цього визначного матчу, ми йшли довгі роки, вперше взяли участь в обласному турнірі, і вже є його фіналістами. Та все починалось набагато раніше. Ще у 2005 році, молодіжний склад команди з Арламівської Волі брав участь в обласному турнірі між командами-представниками районів всієї області. Тоді наші хлопці посіли друге місце в області, не програвши при цьому жодного матчу. Сьогодні, основу складу нашої команди складають ті гравці, які ще тоді, у 2005 змагались в обласному турнірі і зайняли друге місце. Тепер через 7 років, ми знову беремо участь в обласних змаганнях, і робимо це дуже успішно. Залишився один єдиний та водночас найважливіший крок до перемоги.

            Обидва фіналісти починали свій шлях в цьогорічному турнірі з групи №2, де виступивши успішно, вийшли з групи і крок за кроком долали стадії плей-оф. Зокрема, наш суперник – фіналіст Лапаївка виграла всі чотири зустрічі в групі, і посіла перше місце. Фіналіст Арламівська Воля поступилась в двох матчах Лапаївці, посіла другу сходинку в групі, і також вийшла до стадії плей-оф.

            Дебютанти Кубка Чемпіонів пробились до фіналу. Наша Нива змусила говорити про себе в цілій області. Так, ми перед вирішальним матчем, перед фіналом, де вирішиться вся восьмимісячна загадка під назвою Ліга Чемпіонів Львівської Області 2011/2012, а точніше кажучи, дізнаємось, чи стане Арламівська Воля найсильнішої командою турніру і водночас чемпіоном області.

            Зараз доречно було б пригадати шлях команди до фіналу, та робити цього не будемо, оскільки команда бореться не за фінал, а за кубок, за перемогу. Тому подібні підсумки підведемо після закінчення фіналу.

            Саме слово «фінал» говорить про всю серйозність гри, а якщо додати до всього те, що цей матч є безперечно історичним, то його важливість подвоюється. Шанс один, і ми його маємо, ми можемо здобути Кубок Чемпіонів. Щоб не говорили про суперників, це фінал, а тут шанси на перемогу прирівнюються, тобто вони 50 на 50. Багато вболівальників, дізнавшись нашого суперника у фіналі, відразу починають згадувати поразки від Лапаївки в груповому етапі, говорячи тим самим, що суперник явно сильніший. В футболі існує таке правило: якщо дві команди зустрічаються між собою в одному кубковому турнірі два рази ( в одній групі і на будь-які стадії плей-оф), то якщо в першого разу виграє одна команда, то другий матч обов’язково виграє інша. Таких випадків в історії футболу бувало багато. Тому в нас все попереду.

            Особливе прохання і водночас запрошення до вболівальників, ними зараз є вся Арламівська Воля і весь Мостиський район, прийдіть на футбол. Грати на такому великому стадіоні, як СКА трохи незвично для наших хлопців, тому побачивши заповнені трибуни, які кричать «Арламова ВПЕРЕД» і співають гімн села, футболісти відчують цю підтримку, і це їм тільки допоможе виграти кубок. Запрошуйте всіх на футбол, беріть з собою знайомих, друзів, родичів і приходьте. Організуємо великий фан-сектор нашій команді, заповнимо трибуни стадіону і гідно підтримаймо нашу рідну команду, яка заслуговує цього. Ми у фіналі, вперше в історії, такого шансу може більше не бути. Ви повинні прийти, не пропустити такий футбол, таку вкрай важливу гру для всіх нас.

            Організовуємо різні кричалки, беремо з собою жовто-блакитні прапори, малюємо банери, різні плакати зі словами підтримки, і головне, готуємо горло до дружньої підтримки команди. Просимо вболівальників прийти на стадіон за 2 години до початку матчу, для того, аби нормально розміститись на стадіоні і краще вболівати під час матчу. 

            Напишемо разом велику футбольну історію села Арламівська Воля. Будьмо присутні на історичному та найважливішому футбольному матчі в житті ФК «НИВА».

            Йдемо до перемоги впевнено, суперник відомий, час і місце визначено. Все готове до фіналу. Разом до перемоги, до успіху. Арламівська Воля йде по перемогу. Вперед воляни, вперед до великих перемог. З вами вся Мостищина, весь район, і завжди вірні вам вболівальники  «13 сектору», та вся підтримка загалом.

            ВІДЧУЙ ДУХ ВЕЛИКОГО ФІНАЛУ, ПРИЙДИ, ПІДРИМАЙ АРЛАМІВСЬКУ ВОЛЮ У ВИРІШАЛЬНОМУ МАТЧІ ФІНАЛУ. АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ ЙДЕ ПО ПЕРЕМОГУ!!! 

Андрій Горбатий,

Для команди «НИВА», 1.05.2012 року.

Переглядів: 1314 | Додав: gorbatuy_29 | Теги: КУБОК ЧЕМПІОНІВ ЛЬВІВЩИНИ 2012, ска, Фінал | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 6
avatar
6 gorbatuy_29 • 00:07, 11-05-2012
Фінал виграно, а разом з ним і весь турнір Кубка Чемпіонів Львівщини 2011/2012.
Ваші враження, думки, побажання та привітання команди з перемогою... applause
avatar
5 gorbatuy_29 • 22:47, 07-05-2012
На фінал обов'яково беремо жовто-блакитні прапори, підтримаймо команду у великому фінальному матчі!!!
avatar
4 AndreyFFMR • 10:07, 03-05-2012
ок, зробимо)
avatar
3 gorbatuy_29 • 23:44, 02-05-2012
звичайно хлопці)) будемо тільки раді Вашій підтримці. Можеш на сайті ФФМР написати про фінал, коли і де, щоб люди знали, підтримка потрібна як ніколи!
avatar
2 AndreyFFMR • 23:37, 02-05-2012
підтримку з Мостиськ і Львова приймаєте?

можна з вами?
avatar
1 gorbatuy_29 • 20:38, 02-05-2012
Прохання всім вболівальникам прийти на стадіон за 2 години до початку матчу, щоб зайняти зручніші місця на стадіоні.
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz