Понеділок, 06-05-2024, 19:33
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Травень » 24 » Кубок Незалежності, 1/8 фіналу, Матч-відповідь
23:55
Кубок Незалежності, 1/8 фіналу, Матч-відповідь

КУБОК НЕЗАЛЕЖНОСТІ 2012

1/8 фіналу. Матч-відповідь

Неділя, 27 травня 2012, 17:00, стадіон «АРЕНА ВОЛЯ»

Арламівська Воля – Крисовичі – 3:1 (4:5)

( Смола І. 31', 83'(Р), Смола В. 90' – Вовк 1' )

Післяматчевий звіт

         ФК «НИВА» припиняє боротьбу за Кубок Незалежності на першому етапі участі в розіграші. Показавши бойовий характер та волю до перемоги, яка й допомогла нам здобути вольову перемогу в матчі, та програти за сумою двох матчів, вилетівши в 1/8 фіналу. Таку б віддану гру у першому матчі показати, тоді б на табло світились зовсім інші цифри, а так поразка 4:5, не дотиснули.

            Гравці Ниви допускаються грубої помилки вже на першій хвилині матчу, коли суперник відкриває рахунок в матчі. Прохід правим флангом і сильний удар по воротах з далеку, голкіпер відбиває перед собою, на добиванні відмінно грає нападник Крисович – 1:0 на першій хвилині.

            Цей забитий м’яч мав би деморалізувати команду, на хлопці зібрались і почали відповідати дуже гострими атаками на ворота суперників. Так, на 13-ій хвилині зі штрафного пробив під перекладину Смола Іван, воротар з трудністю переправив м’яч на кутовий.

            Зрівняти рахунок вдалось аж на 31-ій хвилині. Плювак подав на Смолу, той відмінно зіграв головою, переправивши м’яч у сітку воріт.

            Через чотири хвилини після виконання ще одного стандарту, Смола Іван поцілив у хрестовину воріт, щастя було на боці гостей.

            Після перерви команда розуміла, що завдання не просте, треба забивати три м’ячі в ворота Крисович, тому робила для цього все необхідне. Та завдяки рятівничим діям голкіпера суперників, нам не вдалось забити стільки, скільки треба було для переможного результату.

            Прекрасна нагода у Сорокового, вихід сам на сам, Павло все робить правильно, пробиває повз воротаря у дальній кут, та той в падінні вистрибує на м’яч і забирає його під себе практично в останній момент. Потім чергова атака, знову Сороковий робить передачу на Бабина, той подає на дальню стійку, м’яч замикає Маїк, та йому трохи не щастить, м’яч попадає в штангу і виходить за межі поля.

            Час від часу і Крисовичі атакували, небезпечний сильний удар по центру парирував і наш воротар на 32-ій хвилині другого тайму. До кінця матчу залишається все менше часу, йде вже 82-а хвилина, а забити треба ще тричі. В цей момент заробляємо право виконати пенальті за гру рукою у штрафному майданчику.

            Просто на 5 з «+» виконує цей удар Іван Смола, кладучи м’яч потужним ударом у самісіньку дев’ятку воріт – воротар просто без шансів на успіх в цьому епізоді.

            Відразу після реалізованого пенальті, арбітр показує червону картку Сороковому і гравцю Крисович, за неспортивне відношення один до одного.

            На 89-ій хвилині матчу, організовуємо швидку контратаку, яку збивають суперники, порушуючи правила гри у центрі поля. За це арбітр показує жовту картку і призначає штрафний удар.

            Подає Плювак Іван в штрафний майданчик, там першим на м’ячі грає Смола Володя, який переправляє круглого у сітку воріт – 3:1 на 90-ій хвилині і залишається забити ще один м’яч…

            Арбітр компенсував численні затримки часу впродовж матчі 5-ма додатковими хвилинами до основного часу гри, та за цей час Арламівська «НИВА» не зуміла вирвати для себе бажаної перемоги, забивши ще один м’яч.

            Таким чином ми вилітаємо з турніру, з Кубка Незалежності, чемпіони припиняють боротьбу за Кубок, і трофей цього року в Арламівській Волі не залишиться. Незважаючи на це, є багато позитивного в грі команди, є й чималі проблеми по відношенню до футболу серед гравців Ниви.

            Почнемо з поганого. Коли команда виграє, здобуває великі перемоги, збирає кубки, то хочеться грати за таку команду, віддавати себе повністю заради визначних перемог. В останньому матчі ми поступились 4:1, і всі розуміли що майже не реально буде відіграти вдома три м’ячі. Команда просто не вірила в себе, а ми майже зробили це. Майже, тому що не всі вірили в перемогу, не всі вважали за потрібне взагалі виходити на поле в цьому матчі, можливо навіть й думали про те, щоб просто не приїхати на гру чи тому подібне. Та більшість гравців команди, разом з справжніми вболівальниками нашої Ниви твердо вірила в перемогу, в те, що можна відіграти три м’яч і вийти далі. Ми переграли Крисовичі у матчі-відповіді, та забракло забитого м’яча. Хочеться, щоб команда збереглася, щоб кожен гравець любив і вірив в успіх своєї рідної команди, і ніколи не підводив її.

            Давно не бачив такої відданості і такого бажання грати  і віддаватись на полі заради команди та загального результату. Арламівська Воля в цьому матчі продемонструвала справжній характер великої футбольної команди. Хлопці настільки охоче боролись за кожен м’яч, що хотілось просто вибігти на поле й допомогти команді. Зважаючи на виліт з Кубка, ми повинні робити висновки з цієї гри та продовжувати в тому ж запалі грати в футбол та вигравати. Адже вчорашня гра була на дуже високому рівні. Ми грали з командою, яка в цьому сезоні жодного разу не програла, а ми завдали їй першої поразки. Воротар Крисович за весь початок сезону пропустив менше трьох м’ячів, а тут в одному матчі тричі витягував круглого з сітки воріт. Це все досягнення, але не таке велике як вихід до наступного етапу Кубка.

            Маємо шанс відімстити Крисовичам за виліт з Кубка. В наступну неділю, ми знову приймаємо команду «Шанс» в рамках 5 туру Прем'єр-ліги району. Тому треба настроїтись на бій, і завдати їм першої поразки в Прем'єр-лізі цього року. Тепер в нас один турнір, і одна ціль – це Прем'єр-ліга. Тому всі сили кидаємо на головний турнір року. Вперед воляни, до перемоги.

Андрій Горбатий

28 травня 2012 р.

Прев’ю

            Після відверто провального результату першого матчу стадії 1/8 фіналу Кубка Незалежності, де наша Нива поступилась з розгромним рахунком 4:1 команді з Крисович, наші хлопці все ж твердо вірять, що зможуть зробити невеличке чудо у матчі-відповіді, вийшовши до наступного етапу кубка. Цю вірю в перемогу повинні впевнено нести і усі вболівальник команди, кожен з нас має бути налаштований на боротьбу і важку домашню гру, де наші команді треба забивати тричі, не пропускаючи жодного разу, щоб пройти до чвертьфіналу.

            Звичайно завдання доволі складне. Буде неймовірно важко зробити те, на що ми налаштовуємось, та шанси є завжди, і надія є до кінця.

            Вболівальнику Арламівської Волі! Ти був присутнім на матчах тріумфу, великих перемог та успіхів, ти разом з командою радів і святкував велику перемогу. Якщо ти справжній вболівальник команди, то ти будеш на недільному матчі, і незважаючи на складне становище перед грою, ти підтримаєш команду, не будеш критикувати результат, а твердо віритимеш у перемогу та вихід до чвертьфіналу. Ми разом будемо видряпуватись з тієї ями, в яку вгрузли після поразки 4:1. Та тільки нерозумний скаже, що цей матч ми програли заслужено, і результат справедливий. Це не так, гра була зовсім іншою, ніж результат матчу, та нічого не поробиш. Це футбол, а він – непередбачуваний.

            Отож перед матчем-відповіддю наша команда постала у дуже складному положенні. Три м’ячі забити щоб вийти далі – важкувато буде, але реально. У футболі ще не таке бувало. Тому всіх дружньо запрошуємо на Кубковий матч в Арламівську Волю – центральний матч цього етапу кубка. Підтримаймо рідну команду і разом з нею добиймось бажаного результату, а разом з ним і визначної для нас перемоги.

            Удачі хлопці, і з Богом! До перемоги!

Андрій Горбатий,

Для ФК «НИВА» Арламівська Воля,

23 травня 2012 року.

Переглядів: 570 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz