Понеділок, 06-05-2024, 21:38
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Травень » 14 » Прем'єр-ліга. 4 ТУР
17:08
Прем'єр-ліга. 4 ТУР

Premier League 2012. 4 TYP

Неділя, 13 травня 2012, 14:00, Стадіон «КАРПАТИ» м. Мостиська

150 глядачів, 12˚С

Мостиська - Арламівська Воля – 1:0 (93’)

Статистика матчу 

СКАЛА

Прем'єр-ліга. 4 тур

НИВА

28 (14)

УДАРИ

20 (14)

12 (6)

В ПЛОЩИНУ

13 (8)

7 (5)

КУТОВІ

4 (1)

8 (6)

ФОЛИ

8 (3)

3 (1)

ОФСАЙДИ

0

0

ЖОВТІ КАРТКИ

1

0

ЧЕРВОНІ КАРТКИ

0

 

Головні події матчу 

            Перед початком цього матчу відбулась на стадіоні відбулась церемонія відкриття нового сезону у м. Мостиська. На неї були запрошені представник влади: депутати районних та обласної рад. Капітани команд матчу Бабин Іван та Швець Микола урочисто підняли Державний прапор України під звуки Державного гімну. Депутати, представники команд, інші гості присутні на церемонії, привітали команду «Скала» м. Мостиська з відкриттям сезону на їхньому стадіоні. Правда в цьому сезоні вже проводились матчі на стадіоні в Мостиськах, та керівництво команди прийняло рішення провести таку церемонію саме перед матчем з нашою командою – Чемпіонами Кубка Чемпіонів Львівщини, що є дуже приємно для нас. Лунали слова вітання і в адресу наших чемпіонів з грандіозним успіхом в обласному турнірі «Кубок Чемпіонів». Привітав команди і Голова ФФМР Роман Матис, який вручив обом командам, від імені Федерації, м’яч.

            Гра розпочалась. Враховуючи те, що нас сьогоднішній суперник – Мостиська «Скала» добре підсилилась перед цією грою футболістами з команди Раденичі, які знялись з чемпіонату області, нашим хлопцям в цьому матчі було непросто. Все ж провівши за попередні чотири дні два поєдинки, втому давалась взнаки, але на футбольному полі наші чемпіони виглядали не слабше команди з Мостиськ.

            Хороша нагода забити була в Бабина, коли Маїк скидав через себе, але той пробив головою вище воріт. Через деякий час просто відмінну нагоду відкрити рахунок в матчі змарнували господарі поля, нашого воротаря підстрахував Квик, вибивши м’яча з лінії воріт.  27-а хвилина гри, Груник А. перехоплює м’яч у центрі поля, розвиває атаку лівим флангом, віддає Бабину, той робить подачу прямо воротареві в руки.

            Загалом перших 30 хвилин гри можна віднести до активу господарям поля, вони більше контролювали м’яч в центрі поля, а останні 15 хвилин наші футболісти просто насіли на ворота Скали, завдаючи удар за ударом в площину. Та забити не змогли.

            В другому таймі ми побачили аналогічну картину. Обидві технічно сильні та швидкі команди в атаці, та обережні в захисті. Команди подарували уболівальникам гарне свято футболу, показавши хороший футбол високого рівня. Призначений цьому матчу статус «центрального», оправдав себе на 200%. Така спортивна боротьба, бажання перемогти і великі зусилля за кожен виграний м’яч. Свято футболу в Мостиськах вдалось, навіть попри те, що аншлагу вболівальників й далеко не було.

            Суперники більше били по воротах, заробляли небезпечні штрафні удари, та Маїк Степан впевнено справлявся з ударами по воротах. За 9 хвилин до кінця матчу відмінну нагоду забити вирішальний гол втратив Баличик, який виходив практично віч-на-віч з воротарем Скали, але той зумів його переграти. Спливали останні хвилини гри, результат на табло: нульова нічия – був оптимально справедливим за результатами гри команд. Обидві заслуговували перемоги. Та на третій доданій арбітром хвилині, господарі заробляють право виконати штрафний удар з дуже вигідної дистанції. Рукою собі підіграв Ізьо Коля. Удар вийшов дуже вдалим, м’яч влетів у самісіньку дев’ятку воріт, без шансів на успіх для воротаря.

            Пройшла ще хвилина, і арбітр дав фінальний свисток, який сповістив про здобуту мінімальну перемогу господарів поля. Трошки не пофартило  нашій Ниві сьогодні. Заслуговували на нічийний результат, а тут, на останній хвилині шикарний удар в ворота. Але це футбол, гра триває від першої і до останньої секунди, будемо вчитись на власних помилках. Тепер чекаємо в гості в Арламівську Волю наших друзів з Мостиськ – ФСК «Скала» в другому колі Прем'єр-ліги.

            Хочеться відмітити по-справжньому гарну та віддану гру нашої команди в цьому матчі. Врахуємо те, що за останніх 5 днів вони зіграли ще два матчі, де здобули перемоги. Цього разу фортуна була на стороні господарів поля, і ми вже вкотре не можемо виграти від Мостиської Скали на їхньому стадіоні. Та це не на довго, на нас чекають великі матчі і такі ж перемоги.

            Успіхів у подальших матчах, чемпіони. Тримайте планку високо, не опускаючи її. Пам’ятайте, що Ви здобули титул переможців Кубка Чемпіонів Львівщини, і в кожному матчі доказуйте своє чемпіонство все новими і вражаючими перемогами.

Андрій Горбатий,

Для ФК «НИВА» с. Арламівська Воля,

15 травня 2012 року.

Переглядів: 578 | Додав: gorbatuy_29 | Теги: Прем'єр-ліга, Мостиська, скала | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz