Вівторок, 07-05-2024, 04:00
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Травень » 13 » We are the champions!!!
21:48
We are the champions!!!

CHAMPIONS LEGUE LVIV REGION 

FINAL 2012

АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ

WINNERS

Історичний успіх, здобуте чемпіонство і щира радість команди та вболівальників

Наша команда здобуває найважливішу перемогу в своїй історії, у фінальному матчі Кубка Чемпіонів Львівщини сезону 2011/2012, виграючи в серії післяматчевих пенальті від команди футбольного клубу «Лапаївка». 

            Футбольна команда «НИВА» села Арламівська Воля – чемпіон Кубка Чемпіонів Львівщини 2011/2012, володар трофею чемпіонів, переможець цього турніру! Саме так, важко повірити, але це правда, ми здобули найважливішу перемогу, виграли найпрестижніший в своїй історії трофей – КУБОК ЧЕМПІОНІВ!

            Здобута перемога об‘єднує всіх нас, причетних до цієї перемоги. Виграний турнір «Кубок Чемпіонів» - це заслуга усіх, хто приклався до великої перемоги Арламівської Волі. Виграний Кубок – це перемога Мостищини в обласних змаганнях, адже наша Нива була єдиним представником нашого району в турнірі цього року, і наша Нива виграла цей турнір, подарувавши перемогу всьому Мостиському району.

Чемпіони дякують своїм вірним уболівальникам          

         Ця перемога є проривом. Всі добре знаємо, що Арламівська Воля вперше у своїй історії бере участь в турнірі рівня області. Ми вперше заявляємось в Кубок Чемпіонів Львівщини, і крок за кроком, матч за матчем, перемога за перемогою, долаємо наших суперників на шляху до Кубка, до перемоги. І хто б казав ще 7 місяців тому, коли подали заявку в турнір, що наша команда виграє цей Кубок. Ніхто про це й не думав, завдання стояло вийти з групи, а далі побачимо. Навіть про вихід з групи говорили неохоче, бо розуміли, що суперники серйозні і буде непросто здобувати будь-які очки. Та попри це, зроблено велику роботу по підготовці команди до кожного матчу і досягнуто результату, про який могли тільки мріяти. 

            Після не забитої шостої пенальті Лапаївкою, ФК «НИВА» стала чемпіоном Кубка Чемпіонів Львівщини сезону 2011/2012. Через декілька хвилин відбулась церемонія нагородження учасників фіналу, і зокрема його переможців. Кожному гравцю нашої команди переможну медаль вручав заступник голови ФФЛ, сам ж Голова Федерації Футболу Львівщини Ярослав Грисьо, був присутнім на матчі, та до його завершення він покинув стадіон у справах.

            Трофей «Кубок Чемпіонів» отримує капітан команди Нива Арламівська Воля – Бабин Іван, і традиційно піднімає його над головою. В цю секунду Арламівська Воля – ВОЛОДАР КУБКА ЧЕМПІОНІВ ЛЬВІВЩИНИ 2011/2012. Розпочинаємо святкувати прямо на стадіоні, роблячи пам’ятні фотографії з Кубком. Завжди вірні команді вболівальники «13 сектору» разом з футболістами виконують Гімн Арламівської Волі, всім знайому нам пісню «Мені наснилась рідна хата…», така урочиста і тривожна мить перемоги. Переможці Кубка дякують вболівальникам, аплодуючи їм, робимо ще декілька фото на пам'ять і святкування переноситься у роздягальню команди.

            Це просто неймовірно, не передати словами тих подій, які там відбувались в хвилини перемоги. Вперше в своїй історії взяти участь у змаганнях обласного рівня, і відразу виграти такий престижний і серйозний турнір, як Кубок Чемпіонів.

            Після цього вболівальники знову формують колону автомобілів, і цього разу на чолі з Кубком вирушають в Арламівську Волю. Перед тим по дорозі в село, заїжджаємо в Судову Вишню, Мостиська, Підгать і Соколю. Колона рухається по хуторах села, після чого заїжджаємо на «АРЕНУ ВОЛЯ». Кубок Чемпіонів Львівщини на рідному стадіоні в Арламівській Волі! Ми привезли трофей додому, ми здобули велику перемогу, і можемо гордитись нею. Привітати переможців Кубка Чемпіонів в Арламівську Волю приїхав Голова ФФМР Роман Матис, який, до речі, теж був присутнім на фінальному матчі. Він побажав команді подальших перемог на районному рівні, відмітивши те, що цьогорічний склад учасників Прем‘єр-ліги є досить сильним, і нашій команді не так просто буде здобути перемогу.

            Відтепер Кубок Чемпіонів Львівщини знаходиться в Арламівській Волі. Цьогорічний розіграш Кубка Чемпіонів є ювілейним – десятим. Починаючи з сезону 2001/2002 років в області проводиться змагання під назвою «Кубок Чемпіонів». Жодного разу один район не вигравав цього трофею двічі, жоден, крім Мостиського, який цього року оформлює четверте чемпіонство. До нас цей трофей вигравала Мостиська «Скала», Судововишнянська «Вишня», минулого року Раденицький «Ураган» і вже тепер діючі чемпіони, володарі Кубка Чемпіонів Львівщини сезону 2011/2012 – Арламівськоволянська «Нива».

            Вітаємо з перемогою Арламівську Волю, ФК «НИВА», її футболістів: Котович Володя, Дуда Юрій, Карпа Іван, Баша Михайло, Галабут Володя, Квик Іван, Ізьо Микола, Швець Микола, Карпа Степан, Озимко Назар, Сакалош Юрій, Баличик Михайло, Груник Василь, Смола Володя, Груник Андрій, Плювак Іван, Смола Іван, Сороковий Павло, Бабин Іван, Маїк Тарас, Михальчук Юрій. Вітаємо президента ФК «НИВА» Квика Володю, тренерів, представників, керівництво команди. Вітаємо вболівальників з «13 сектора», всіх вболівальників команди, присутніх на фінальному матчі, всіх людей, хто причетний до цієї перемоги. Вітаємо і себе: адміністрацію сайту з перемогою.

            Хочу подякувати усім, хто підтримав мене і вболівав за команду під час фіналу, коли ми разом з барабаном придумували різні кричалки і тому подібне. Разом ми організували досить непоганий фан-сектор підтримки нашої команди.

            Дякуємо вболівальникам з сіл району, яку прибули підтримати команду, і разом з нами вболівали за її перемогу. Це, зокрема, з Соколі, Підгаті, Крисович, вболівальники з Мостиськ і Судової Вишні. Дякуємо усім хто прийшов на стадіон, і зробив свій невеличкий внесок у нашу спільну перемогу.

              Отож вітаю Тебе, Арламівська Воля, - село, про яке говорять в усій футбольній області, яке стало відомим, як село з командою «НИВА» - переможцями і володарями Кубка Чемпіонів Львівської області 2011/2012.

            Цією перемогою ми довели багатьом командам, що на такому рівні можна вигравати власними силами, без додаткового фінансування. Лише воля до перемоги, велике бажання перемогти, а також любов до рідного села, команди, власний ентузіазм, вірні вболівальники і трошки везіння та обов‘язково Божа допомога. Завдяки цьому ми й здобули перемогу. Ми вірили в себе, в свої сили, і знали що буде не просто, але вірили у власну перемогу до кінця, і здобули її. Ми не ставили перед собою якихось завдань пробитись до певного етапу розіграшу Кубка, а крок за кроком, проходили суперників, і дійшли до успіху, стали чемпіонами. Завдання завжди ставилось перед кожним матчем – виграти його, здобути перемогу, забити гол.

Ось такий секрет успіху Футбольної команди «НИВА», а вже тепер – секрет чемпіонства. Нічого особливого, власні сили і бажання, ось що потрібно найбільше, а перемога прийде з часом.

До всього сказаного треба додати ще одне. На дуже високому рівні проводили матчі турніру арбітри. В кожному матчі було приємно дивитись на якісь роботи суддівських колегій. Все було справедливо і чесно, але відмічаємо з нашої сторони, з цим згідні і багато незалежних людей, не до кінця справедливе суддівство у матчі-відповіді півфіналу (Сновичі – Арламівська Воля), і що дуже неприємно, у самому фіналі Кубка Чемпіонів. Звичайно арбітр гри не засудив (про півфінал), та є багато підстав стверджувати, що судді «працювали» на вихід Снович до фіналу. Візьмемо до уваги сам фінал. Наша думка наступна: аматорський футбол рівня області – це крім інтересу ще й бізнес, де багато вирішують правильно скеровані грошові ресурси. Не хочеться зараз згадувати ті моменти, в яких були несправедливі дії арбітрів, і це підтвердить відео трансляція, яка робилась на фінальному матчі, та дуже хочемо, щоб на майбутнє матчі таких рівнів були справедливими для усіх команд в тому числі і сільських.

Отже, Футбольна команда «НИВА» села Арламівська Воля, Мостиського району – переможець і володар «Кубка Чемпіонів Львівщини 2011/2012». Чемпіони живуть в Арламівській Волі. Попереду на нас чекають великі перемоги, про це я давно писав, одна з таких перемог вже здобута. Разом творимо історію футбольного села Арламівська Воля, перегортаємо історичний момент тріумфальної перемоги і рухаємось далі, до ще більших перемог. Дякую за Лігу Чемпіонів хлопці, за високий рівень футболу і велику перемогу.

 

Андрій Горбатий,

для ФК «НИВА» с. Арламівська Воля,

12 травня 2012 року.

Переглядів: 1121 | Додав: gorbatuy_29 | Теги: переможці, нива, володарі, чемпіони, ска, Лапаївка, КУБОК ЧЕМПІОНІВ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
1 voskalo • 00:19, 15-05-2012
Хлопці - супер!
Чемпіони - є чемпіони!
Інші фото - П.Сороковий роздасть...
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz