Понеділок, 06-05-2024, 02:05
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Жовтень » 22 » "Золота осінь 2013". 1/2 фіналу
13:36
"Золота осінь 2013". 1/2 фіналу

«НИВА» Арламівська Воля у фіналі

Кубка сільських колективів

 «Золота осінь 2013»

Субота, 26 жовтня, 15:00, стадіон с. ВОЛИЦЯ

ПІВФІНАЛ

АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ – КРИСОВИЧІ - 2:1

(Смола Іван 45+1΄, Груник Андрій 47΄)

Чемпіон району та Володар Кубка району – команда «Нива» Арламівська Воля, черговий раз доводить свій високий статус чіткою перемогою над Крисовичами у півфінальному матчі Кубка «Золота осінь 2013». Характер гри, воля до перемоги, відданість кожного гравця команди впродовж всього матчу – це і є складові нашого успіху. В нас чудова команда, яка грає разом вже багато років, і кожен її гравець ідеально вивчив свого партнера та може повністю розраховувати на його підтримку.

Ми здолали чергову «збірну району», це вже не ті Крисовичі які грали в чемпіонаті, команда підсилилась футболістами з Мостиськ-2, Золоткович, Гусакова. Це вже кращі гравці на кожній позиції команди, та не кращі за команду «Нива»! Воля демонструє справжню чемпіонську гру і впевнено йде до нових перемог.

День півфіналі в селі Волиця, свято футболу, перший матч між командами Підгать – Бортятино завершився перемогою перших з рахунком 2:0. Після цього почався матч, якого всі чекали, одна з найцікавіших футбольних битв сезону.

Футбол був дуже цікавим, напружена гра з перших і до останніх хвилин, інтрига в матчі трималась до фінального свистка. Суперники в першій половині гри активніше володіли м’ячем в центрі поля, намагались загострити ситуацію біля наших воріт, та відмінна гра захисників Ниви – Квика, Ізя, Карпи та Колодія, не дала можливості їм створити бодай щось серйозне біля наших воріт. Тим часом, лінія нападу нашої команди створила по-справжньому гострий момент біля воріт Крисович, що призвело до відкриття рахунку в матчі. Були в суперників небезпечні кутові удари, але впевнена гра нашого воротаря дозволила нам залишити ворота сухими в першому таймі.

Ми забили перший гол на 46-ій хвилині, тобто йшла додана хвилина в першому таймі. Штрафний удар, подачу виконує Маїк прямо на голову Смолові Івану, який в прекрасному стрибку виграє цей м’яч і переправляє його потужним ударом головою у верхній кут воріт – це гол, неймовірно, ми відкриваємо рахунок в матчі.

Друга половина гри, ми виграємо, потрібно зберегти перевагу в рахунку, але Воляни кидаються вперед, і швидко забивають другий гол в ворота Крисович. Отож кутовий удар, знову подачу виконує Маїк, м’яч відбивається і на дальній стійці знаходить Груника, який ефектним ударом з льоту відправляє його в ближній кут воріт, прекрасний гол – 2:0 на 47-ій хвилині. Здавалось, що перемога в руках, але суперники швидко скоротили відставання в рахунку, забивши м’яч через дві хвилини після того, як пропустили. Помилка захисників нашої Ниви, і розстріл воротаря з кількох метрів.

До кінця матчу залишалось понад 40 хвилин. Команди грали більш відкрито, суперники атакували, ми ж створювали гострі моменти на контратаках. Були моменти в Крисович, коли Квик вибив м’яч з лінії воріт, але момент в Бабина, який з вигідної позиції просто змазав по воротах, був куди кращим. Далі моменти в Смоли, його удари здалеку і головою після подачі з кута, воротар врятував своїх і цього разу.

Команду з Арламівської Волі, вже традиційно, підтримувала велика кількість уболівальників. Створили своїй команді справжню футбольну атмосферу, і тим самим допомогли зберегти переможний для нас рахунок, та вийти до фіналу Кубка.

Якщо аналізувати загалом цю гру, то вона була дуже непростою для нас, можна сказати, однією з найважчих в сезоні. Крисовичі розгромили в чвертьфіналі срібних призерів цьогорічної Прем‘єр-ліги – Соколю, та не змогли пройти нас, команду «Нива», яка йде до нових перемог, пишемо історію футболу Мостищини. За останні півтора року наша команда зіграла у всіх фіналах районного футболу. Це вже наш третій фінал, який ми прагнемо виграти.

Заслужена перемога, важка дорога пройдена, та головний матч турніру попереду. Згадуємо попередні перемоги та йдемо по Кубок, відстоюємо здобутий минулорічний трофей та будемо боротись за цьогорічний в матчі фіналу з командою села Підгать.

Вітаємо з перемогою, з виходом до фіналу. Гарна гра, переможний результат – це тільки радує. Запрошуємо всіх відвідати останні матчі сезону за участю нашої команди, а це – Фінал Кубка «Золота осінь» та матч за Суперкубок району.

Вперед Воляни, до перемоги, впишемо ще раз своє ім‘я в історію футболу Мостиського району! Слава Арламівській Волі і команді «Нива», разом до перемоги!

Звіт підготував

Андрій Горбатий

Для ФК «Нива» Арл. Воля

27 жовтня 2013 року


Попереду півфінальний матч, чергова важлива гра, перемога в якій – дарує путівку до фіналу. Перед нами суперник непростий, команду села Крисовичі знаємо дуже добре, і не раз обігравали їх. Тому й цього разу команда налаштовується на непросту гру, буде до кінця битись за перемогу та вихід у фінал Кубка.

В минулорічному розіграші Кубка «Золота осінь», команди зустрічались між собою на стадії ¼ фіналу, тоді наша Нива здобула мінімальну перемогу з рахунком 2:1 на власному полі і пробилась до півфіналу. Цього року, чергова зустріч команд, тепер вже на стадії півфіналу. В сезоні цього року, Крисовичі з Арламівською Волею зустрічались двічі, в рамках Прем‘єр-ліги району. В першому матчі перемогу святкували наші хлопці – 4:2, в матчі другого кола ми поступились 3:1.

Перед нами дуже важка та відповідальна гра, для перемоги в турнірі, треба здолати цього непростого суперника. Запрошуємо любителів футболу, уболівальників команди «Нива» - прийти та підтримати своїх чемпіонів на шляху до чергової перемоги, яка ми віримо, дістанеться нам.

Вперед Воляни, вперед до фіналу!

Адміністрація сайту

 

Переглядів: 696 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 5
avatar
5 Уболівальник • 23:02, 22-10-2013
надіємось на вихід в фінал, нам потрібен кубок, вперед Воляни!
avatar
4 Марічка • 20:35, 22-10-2013
Волєни-найсильніші)))Ми віримо у Вас)))) applause
avatar
3 Ванька • 15:34, 22-10-2013
буде цікаво... biggrin biggrin biggrin
до точок не дійде...
avatar
2 Павло • 15:34, 22-10-2013
Мінімальна перемога "Ниви"!!!
avatar
1 gorbatuy_29 • 13:37, 22-10-2013
Ваші прогнози на матч?
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz