Понеділок, 06-05-2024, 04:48
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Жовтень » 15 » "Золота осінь 2013". 1/4 фіналу
22:48
"Золота осінь 2013". 1/4 фіналу

Неділя, 20 жовтня, 15:00, стадіон с. Мишлятичі

МИШЛЯТИЧІ - АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ –

1:1 (пен. 0:3)

(Смола Іван 73′)

Доза адреналіну для уболівальників Ниви та блискуче виконана серія пенальті командою, а до того, важка гра на дуже незручному та вузькому полі, забитий нашою командою гол і пенальті на останній хвилині в наші ворота. Цікавий, напружений, енергійний матч побачили сьогодні всі присутні на стадіоні. Чемпіони доводять високий клас майстерності команди та проходять далі.

Бойовий склад нашої Ниви налаштований лише на перемогу. Дебют нового запасного воротаря команди – Чопка Ярослава, який у свій час, в далеких 2002-2004 роках виступав за нашу молоду команду в турнірах області серед юніорів, тоді наша команда виборола 2 місце. А вже сьогодні, цей воротар знову став у ворота команди з Арламівської Волі, і відразу став героєм серії пенальті, а відтак і всього поєдинку.

Важко було грати нашим хлопцям протягом всього матчу, ми звикли грати на великому полі, розтягувати суперників по флангах, а тут що, виходиш на ударну позицію, а тебе вже зустрічає 7 захисників – відверто нестандартне поле, на якому добре навчились грати господарі – команда села Мишлятичі. Перші 20 хвилин сплили дуже непомітно, моментів практично не було. Кількість аутів за весь матч перевищила середньостатистичну кількість по сезону, десь у 5 разів. Перше загострення, удар Смоли зі штрафного, воротар перед собою, на добиванні наші не встигли – це була 23-я хвилина. Потім момент в Сорокового, його удар головою після подачі Карпи Степана, та воротар забрав м‘яч в руки. Далі удари Смоли повз ворота, Квика зі своєї половини поля, і м‘яч над самісінькою дев‘яткою воріт забрав голкіпер. Був і момент в суперників, сильний удар з лету, м‘яч над поперечиною.

Спостерігаємо цікавий факт на 39-ій хвилині. Збивають Смолу Івана в штрафному майданчику, арбітр оцінив падіння як симуляція, але ж це пенальті, товариш суддя! Через 2 хвилини Маїк прострілював дуже різко, замикав цей постріл Смола, але повз ворота.  В кінці тайму ще момент в суперників, воротар переправив м‘яч на кутовий.

Друга половина гри, і команда розуміє, що потрібно забивати, оскільки, згідно з регламентом турніру, після завершення основного часу гри, команди пробиватимуть 11-и метрові удари, чого нам не дуже хотілось.

Почали гостріше суперники. На 49-ій хвилині змарнували практично гольовий момент відкрити рахунок в матчі, після помилки захисників Ниви. Середина тайму, і неймовірний сейв у виконанні нашого воротаря, який переправив м‘яч на кутовий. Нива провела заміну в матчі, на поле вийшов Смола Володя, який почував себе дуже зручно на футбольному полі таких розмірів, про що свідчить його гольова передача на молодшого брата – Івана, який і відкрив рахунок в цьому матчі, прийнявши подачу, зумів з гострого кута пробити під дальню стійку – 1:0 на 73-ій хвилині.

Минула хвилина і гарна нагода подвоїти перевагу в рахунку у Квика, який пробивав зі штрафного, та воротар зумів все ж парирувати цей непростий удар. Наша команда почала грати спокійніше, суперник на деякий час заволодів м’ячем, створивши свої моменти біля наших воріт.

Останні хвилини матчу спливали, атакував суперник, один з гравців падає в карній зоні, арбітр свистить, фіксуючи порушення правил – пенальті. Таке рішення обурило гравців нашої команди, адже в аналогічному епізоді в першому таймі біля воріт Мишлятич, суддя пенальті не призначив. Гравець команди суперників пробив сильно по центру, і зрівняв рахунок на 90-ій хвилині. Арбітр компенсував затримки 4-ма хвилинами, за які нічого серйозного не відбулось. І так, на всіх нас чекала, така небажана, серія пенальті.

Забігаючи наперед хочеться сказати, що наші хлопці навчились бити пенальті. Багато разів ми програвали в серії цих ударів, але, щоб не згладити, останні рази були для нас успішними, як і ця серія.

Першим пішов бити Груник Андрій. Психологічно дуже важко бити першому, відповідальність велика, та Андрій справився з хвилюванням, пробивши холоднокровно у лівий кут воріт  - 1:0. Відповідь суперників: удар сильно по центру, і наш голкіпер справляється з ним на відмінно – промах суперників. Другий удар у виконанні Смоли Володі. Тут можна сказати так: спокій, техніка, майстерність і досвід – 2:1, просто неймовірно виконане пенальті, чітко під праву стійку. Суперники відповіли ударом вище. Далі справа за Квиком Іваном, який вже пенальті пробиває внутрішньою стороною ноги, теж дуже технічно, браво – 3:0! Суперник – повз ворота. Все, на тому й закінчили. Свої удари не виконали Смола І. і Сороковий, але, думаю, вони були б не менш влучними ніж попередні.

Отже, перемога, Арламівська Воля у півфіналі Кубка сільських колективів «Золота осінь 2013». Вітаємо команду з цією міні-перемогою та рухаємось далі, адже завдання ще не виконане. Перед нами вирішальні матчі, перший з яких – це півфінал.

Команда знову радує нас гарною грою та переможним результатом, дякуємо їй за це та зичимо подальших успіхів. Арламівська Воля продовжує боротьбу за наступні нагороди футбольного району. Вперед Воляни, вперед до бою, Ви творите історію, робіть це яскраво!

 

Звіт підготував

Андрій Горбатий

Для ФК «Нива» с. Арл. Воля

20 жовтня 2013 року

 

 

АНОНС

Арламівська Воля зіграє свій наступний поєдинок проти команди села Мишлятичі. Це вже чвертьфінал турніру, боротьбу ведуть 8 команд за вихід до півфіналів. Цікавий факт: в цьому матчі зустрічаються між собою переможці даного турніру сезонів 2011 та 2012 років відповідно. Пригадуємо, як у 2011 році Нива вилетіла з Кубка осені, поступившись в серії післяматчевих пенальті команді з Золоткович, які програли фінал Мишлятичам. А минулого року, наша Нива вже тріумфувала в турнірі, і зараз залишається діючим володарем Кубка сільських колективів «Золота осінь».

Цікавим буде і наступний факт. В цьому матчі зустрічаються цьогорічні переможці своїх ліг в чемпіонаті району. Як відомо, команда «Нива» - новоспечений Чемпіон району, переможець Прем‘єр-ліги району, а Мишлятичі – це переможець Першої ліги району, команда, яка зіграє в наступному сезоні у найвищій лізі району. Тому, говорячи про суперника, знаємо, що це переможці Першої ліги, тому, в будь-якому випадку, нам буде непросто. Ще й врахувати те, що граємо на виїзді, можна стверджувати, що серйозної переваги перед цим матчем, ми не маємо. Звичайно ж, фаворитами є команда «Нива», але повністю розуміємо серйозність цього матчу, і недооцінка суперника може коштувати нам подальшої участі у турнірі.

Команди зустрічались між собою десь років 5 тому, коли грали ще в одній лізі. Команда розуміє важливість кожного матчу, адже він може стати останнім. Тому налаштовуємось на бій, максимальна координація на гру, та мусимо здобути перемогу.

Підтримаймо своїх чемпіонів у цьому виїзному матчі, зичимо нашій Ниві тільки перемоги. Вперед Воляни, на тебе чекають чергові великі перемоги!

Адміністрація сайту

Переглядів: 696 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 3
avatar
3 Уболівальник • 22:52, 21-10-2013
грали не настільки сильно, але пенальті пробиваєте влучно! Треба виграти кубок.. вперед хлопці, ми з вами!)
avatar
2 Ванька • 13:11, 16-10-2013
Треба)
avatar
1 gorbatuy_29 • 22:48, 15-10-2013
Зможемо вийти до півфіналу?))
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz