Понеділок, 06-05-2024, 04:08
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Жовтень » 7 » "Золота осінь 2013". 1/8 фіналу
14:01
"Золота осінь 2013". 1/8 фіналу

 

Неділя, 13 жовтня, 16:00, стадіон «АРЕНА ВОЛЯ»

АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ – ЗАВ‘ЯЗАНЦІ/РАДЕНИЧІ – 2:1

(Бабин 34′, Смола І. 58′)

Прекрасна перемога у цікавому матчі в День Празнику в рідному селі Арламівська Воля. Команда подарувала чергову перемогу своїм уболівальникам, забезпечивши гарне продовження святкування Дня Празнику.

Чемпіони району роблять впевнений крок назустріч черговому кубковому трофею Мостищини, впевнено обіграючи команду з сіл Раденичі та Зав‘язанці. Серйозний колектив, спеціально створений для перемоги в Кубку "Золота осінь 2013" - команда під назвою "Занзібар", припинила своє існування вже після першого матчу. Арламівська Воля вкотре доводить всьому футбольному району, що вона залишається найсильнішою командою поточного сезону, і впевнено йде до нової мети - по новий Кубок!

Перед початком матчу, коли команди виходили на футбольне поле, виявилось, що суперники не мають з собою документів, які дозволяють провести матч, мова йде про індивідуальні заявочні карточки кожного гравця. Згідно з регламентом, наша команда має повне право не проводити цього матчу, в такому випадку перемога зараховується нам і ми автоматично проходимо далі. Та ми все ж вирішили провести цей матч, подарувати свято уболівальникам, яких в цей день зібралось чимало на футбольному полі.

Отож гра розпочалась, а разом з нею, і старт у новому турнірі нашої "Ниви". За стартові 10 хвилин команди не подарували уболівальникам жодного гострого моменту. Зате вже на 13-ій хвилині рахунок в матчі було відкрито. Традиційно наша команда пропускає першою. Подачу з кутового відмінно замкнув головою гравець команди суперників. М‘яч у сітці воріт, невеличкий шок в уболівальників Арламівської Волі.

Пропустивши, наші хлопці відразу ж кинулись відіграватись. Минула хвилина і відмінна нагода у Конюховського, який пробивав з льоту після передачі Баличика, та м‘яч в руки забрав воротар. Через 9 хвилин черговий класний момент у Баличика, який не зміг переправити м‘яч головою у ворота, після непоганої подачі з кутового. М‘яч поголовно контролювала наша команда в центрі поля, намагаючись створити небезпечний момент біля воріт суперників. В одній з наступних атак нам вдалось зрівняти рахунок в матчі. Відмінна передача з глибини власної половини поля у виконанні Маїка, м‘яч пролітає захист суперників і Бабин, випередивши цю передачу, виходить на побачення з голкіпером. Прикривши м‘яч корпусом, він зумів прийняти і влучно переправити його у сітку воріт, перекинувши воротаря - 1:1 на 34-ій хвилині.

Після цього наша команда пішла вперед, щоб забити й другий гол, пропускаючи при цьому досить небезпечні контратаки. В одній з таких потужний удар на себе прийняла перекладина, в іншій помилкою нашого воротаря не скористались суперники. Перший тайм завершився, команди пішли відпочивати.

В другій половині гри на стадіон підійшла ще більша кількість уболівальників, підтримка зросла, і команда змушена була забивати переможний м‘яч та виходити далі. Хоча зробити це було не так вже й просто. На 50-ій хвилині суперники не скористались відмінною нагодою знову вийти вперед, далі слово було за господарями поля. Отож атака нашої команди, м‘яч влучає в руку захиснику суперників, який перебував у штрафному майданчику - це, без сумніву, пенальті. До точки підійшов Смола Іван і сильним точним ударом відправив круглого у лівий нижній кут воріт - 2:1 на 58-ій хвилині.

Тепер нашим завданням залишалось не пропустити, з ним наші хлопці справились на відмінно. Суперники намагались створити щось небезпечне біля наших воріт, організувати навалу на ворота і зрівняти рахунок, та захист Ниви в цьому матчі діяв бездоганно. Зробивши ряд замін, ми освіжили сили команди і зробили ставку на контратаки. Прекрасні нагоди забити були у Гуля Назара, який двічі виходив на ударну позицію і завдавав точних ударів, та голкіпер команди суперників зміг парирувати ці удари, не даючи можливості нам подвоїти свою перевагу в рахунку.

До кінця матчу залишались лічені хвилини, арбітр компенсував затримки часу 5-ма хвилинами, які наша команда провела в атаці. Забити більше не змогли, та вистачило й цього. І так, рахунок 2:1 на користь Арламівської Волі, а це означає, що наша Нива проходить далі, а напів обласна команда з Раденич за Зав‘язанець припиняє виступи в турнірі.

Футбол завершився, свято в селі продовжилось. Команду вітали з перемогою, яка підсолодила святкування празнику, ми пройшли до чвертьфіналу, де на нас чекає новий суперник, якого ми дізнаємось за результатами жеребкування.

Вітаємо наших Чемпіонів з черговою перемогою, вона була непростою. Суперник був досить непростим, тому й футбол вийшов видовищним та насиченим гострими моментами. Думаю, уболівальникам сподобалась гра у виконанні нашої "Ниви". Йдемо далі до нових перемог в кінці сезону 2013 року. Дякуємо за гарний день футболу і зичимо подальших успіхів ще в цьому сезоні.

Звіт підготував

Андрій Горбатий

Для ФК «Нива» с. Арл. Воля,

14 жовтня 2013 року

 

AHOHC

Арламівська Воля розпочинає боротьбу за наступний трофей, та разом з тим, буде відстоювати минулорічну перемогу в Кубку сільських колективів «Золота осінь». Наша команда готується до першого матчу турніру між сільськими командами «Золота осінь 2013».

Думаю багато хто помітив схожість з минулорічним турніром. Мова йде про матч в День празнику в нашому селі. Як і минулого року, команда «Нива» проведе Кубковий матч стадії 1/8 фіналу саме в День Празнику, і це буде знову домашній матч. Та до того всього згадайте минулорічного суперника, саме так, це були Зав‘язанці. Отож, знову Празник, знову футбол, домашній матч, 1/8 фіналу, знову суперник з села Зав‘язанці, які підсилились хлопцями з Раденич. Пригадуємо минулорічний матч, який подарував нам багато нервових моментів, і закінчився серією післяматчевих пенальті, яку ми все ж виграли.

Новий турнір на вибування, ціна помилки надто висока – виліт з турніру. Потрібна максимальна зосередженість на кожному етапі, а зараз – це 1/8 фіналу, і перед нами досить непростий суперник. Учасник цьогорічної Прем‘єр-ліги, якого ми двічі обіграли, та враховуючи те, що команда оновлена гравцями з села Раденичі, розуміємо, що буде дуже непросто нам у цьому матчі.

В цьому турнірі дуже часто створюються нові команди, об‘єднується кілька сіл в один колектив з єдиною метою – тріумфувати в турнірі. Наша команда, вже традиційно, виступає виключно власними силами, і доводить всьому району, що найкращі гравці футболу живуть в Арламівській Волі. Тепер треба відстояти минулорічну перемогу та вибороти Кубок «Золота осінь 2013», і тим самим, стати першою командою в історії району, якій вдалось двічі поспіль виграти цей турнір. Та про це говорити ще зарано. Перед нами суперник і завдання на цей матч – виграти його та пройти далі.

Запрошуємо, в День Празнику в селі Арламівська Воля, усіх любителів футболу, гостей свята, прийти на стадіон, підтримати свою команду, та переглянути один з найцікавіших поєдинків ігрового дня в районі. Адже Чемпіони району грають в футбол найкраще.

Зичимо нашій «Ниві» вдалої гри, переможного результату, а всім жителям села Арламівська Воля – веселого і гарного празнику.

Адміністрація сайту

Переглядів: 576 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 5
avatar
5 gorbatuy_29 • 03:56, 14-10-2013
Чемпіон району - ФК "Нива" впевнено долає стадію 1/8 фіналу, проходячи чергову "збірну району", створену для перемоги в турнірі. Ми черговий раз доводимо футбольному району, що Арламівська Воля - це лідер сезону, який йде до нової мети! Воляни, з Празником Вас і з перемогою.. Браво!))
avatar
4 критик • 00:49, 13-10-2013
Гістю сайту......Хто це "футбольне лайно" і хто це ми побачимо сьогодні.Вчи Українську мову "недоумку" хлухар,,,,,,,
Ниві ,, Виродок це ти який виліз з гамна і говориш багато , Вийди сьогодні і покажи що ти можеш Чи ти тільки поговорити.....
avatar
3 Нива • 01:42, 09-10-2013
появились критики в чемпіонів, а ми вже боялись шо всі так чемно привітають команду з перемогою, та ні, виродки завжди знайдуться! На футбольному полі не вийшло доказати, тепер будемо тут виписувати. Смішно то все, а перед командою кубок осені і суперкубок, ліга чемпіонів нам не потрібна бо ми вже її ВИГРАЛИ!!!
avatar
2 критик • 23:37, 08-10-2013
Слабо,,,,,,,,,,, Напевно всі бабки пішли на покупку ігор на чемпіонат району/ Судова Вишня, Соколя та інші,,,,,,,/ Мостиська забрали у ВАс двох чи трьох гравців і немає команди.Смішно. ХА_ХА. Ми думали Вас піжонів винести, Хоч хтось Вас накаже цього року а ви дали задню. БОЇТЕСЯ нас так і скажіть.
avatar
1 прихильник • 01:01, 08-10-2013
Чи буде Арламова цього року грати в кубку "Ліги-чемпіонів"
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz