Середа, 01-05-2024, 09:28
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Серпень » 28 » FC "NYVA" - WINNER FINALS 2013!
01:17
FC "NYVA" - WINNER FINALS 2013!

Продовжуємо здобувати історичні перемоги, виграючи Кубок Незалежності 2013!


«Кубок Незалежності»

Для Арламівської Волі!

В момент, коли пролунав фінальний свисток, що сповістив про закінчення матчу, вболівальники Арламівської Волі вибігли на поле, щоб привітати своїх переможців, розпочалось святкування перемоги в Кубку району. Церемонія нагородження учасників фіналу. Привітальне слово від заступника Голови районної ради. Свої нагороди спочатку отримують судді, які обслуговували фінальний поєдинок. Далі Кубок фіналістам – Мостиській «Скалі». Нагорода кращого гравця фінального матчу вручається капітану ФК «Нива», автору переможного голу в фіналі – Бабину Івану. Після цього, нагородження Кубком Незалежності переможців. Хвиля аплодисментів та неймовірна радість присутніх уболівальників та гравців команди. Кубок району в руках Арламівської Волі. Трофей перемоги піднімає капітан над головою, і на уболівальників полилось шампанське, ми перемогли, ми здобули цю велику спільну перемогу в Кубку, та довели всьому футбольному району, що Арламівська Воля грає в футбол дуже добре, і перемагає найскладніших суперників. Вітаю тебе, Футбольна командо «НИВА» - Володаря Кубка До Дня Незалежності України 2013 року!

Святкує Арламівська Воля дуже яскраво, це вже всі знаємо. Вже традиційно формуємо колону автомобілів і рушаємо з Кубком додому. Проїжджаючи центральні вулиці м. Мостиська, далі рухаємось в сторону рідного села. Об’їзд навкруг села і центральною дорогою їдемо на стадіон. Все як 2 роки тому, той самий маршрут, майже той самий склад, уболівальники, святкуємо та радіємо з нагоди перемоги на рідному стадіоні «Арена Воля», де колона зупинилась, Кубок району в центрі футбольного поля.

Багато присутніх на стадіоні згадували перемогу в Кубку 2011, порівнювали емоції та радість дворічної давності. Святкування перемоги проходить за ідентичним сценарієм, що й в 2011 році. Привітання з боку ветеранів команди, відомих гравців, вихідців з села. Кожен присутній має можливість висловитись та привітати команду з цим великим успіхом. Радіє вся Арламівська Воля, вже кожен житель нашого села знає про цю перемогу, яку сповістили сирени автомобілів святкової колони, яка провезла Кубок селом, привезли його додому.

Арламівська Воля святкує заслужену перемогу. Все ж хочеться віддати належне та подякувати нашим суперникам по фіналу – Мостиській «Скалі», за віддану та напружену футбольну боротьбу у фіналі. Ви заслуговували на цю перемогу не менше нас, та нам пощастило більше. Це був дуже складний фінальний матч, ми вибороли цю перемогу, а могли й програти. Команди-фіналісти подарували присутнім уболівальникам на стадіоні, яких за даними сайту Федерації було понад 800, цікавий та напружений двобій за Кубок, битву до останніх хвилин. Такими повинні бути фінали, безкомпромісними, футбольна боротьба до останнього, і перш за все – це повага до суперників. Тоді буде справжній футбол, гідний фінального матчу.

Окремо хочемо відзначити не до кінця належну підготовку фінального матчу з боку Федерації футболу Мостищини. Перш за все мова йде про медалі для фіналістів та переможців Кубка, яких просто не було. Це вже вдруге поспіль, спочатку Кубок Осені без медалей для фіналістів, тепер Кубок Незалежності. Якщо про це не говорити, то дуже скоро і забудемо про медалі для призерів чемпіонату району. Думка команд-фіналістів Кубка Незалежності 2013 є такою, що медалі повинні бути вручені, це дуже прикро. Гравці заслужили на те, аби мати цю пам’ятну нагороду в себе вдома, не кожного року граєш у фіналі, а тим паче виграєш його. Далі говоримо про неприбраний стадіон, листя з дерев грубим шаром вкрили частину стадіону, на якому проводиться фінал Кубка, це трохи не гарно.

От таким вийшов великий Фінал Кубка до Дня Незалежності України 2013 року. Переможний для нашої команди фінал. Ми зуміли вдруге в своїй історії виграти Кубок Незалежності, який цього річ вже розігрувався в чотирнадцятий раз. Не втомлюємось повторювати, що це велика і радісна перемога, не кожного дня виграєш Кубок району. Тому радіємо і святкуємо зараз, але вже через декілька днів нам доведеться забути про цю перемогу, бо головна ціль сезону ще попереду. Нам залишилось зіграти 4 матчі в Прем'єр-лізі району, і в разі успіху в кожному з ним, будемо мати хороші шанси на золото чемпіонату. Та про це ще зарано говорити, поки що готуємось до важливих матчів, які очікують на нас ще в цьому сезоні найближчим часом.

Отже, команда «Нива» Арламівська Воля – переможець Кубка Незалежності 2013. Ще раз вітаємо всіх з цією перемогою і зичимо нашим хлопцям подальших успіхів, як в цьому, так і в наступних сезонах. Вперед воляни, до наступних великих перемог, адже вони ще попереду!

Підготував

Андрій Горбатий

Для переможців Кубка Незалежності 2013

27 серпня 2013 року.

Переглядів: 437 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
avatar
2 Павло • 14:24, 29-08-2013
Дякуємо і прес-службі за стабільно доступний і детальний репортаж!!!
avatar
1 gorbatuy_29 • 01:29, 28-08-2013
Переможці Кубка Незалежності 2013 - гравці ФК "Нива". Це ті хлопці, які заслужили на медалі за перемогу в Кубку:
Бабин Іван
Карпа Іван
Ізьо Микола
Квик Іван
Баличик Михайло
Карпа Степан
Груник Андрій 
Маїк Тарас
Сороковий Павло
Смола Іван
Плювак Іван
Озимко Назар
Іванейко Назар
Колодій Богдан
Конюховський Любомир
Гуль Назар

Дякуємо Вам за цю радісну мить перемоги!))
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz