Середа, 01-05-2024, 02:05
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Серпень » 19 » Кубок до Дня Незалежності України 2013. ФІНАЛ!!!
18:08
Кубок до Дня Незалежності України 2013. ФІНАЛ!!!

ФК «НИВА» Арламівська Воля –

Переможець і володар

 Кубка Незалежності 2013!



Субота, 24 серпня, 15:00,

центральний стадіон м. Мостиська


 АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ – МОСТИСЬКА

1:0 (Бабин Іван 87')

Ми продовжуємо писати велику футбольну історію Мостищини і Арламівської Волі зокрема. Перемога в Кубку Незалежності 2013 – ще раз підкреслює неймовірну силу футболу в нашому селі. Команда заслужено здобуває цей трофей, і всі разом святкуємо та радіємо з нагоди нашого спільного тріумфу.

Вітаю Арламівська Воля, ми володарі Кубка 2013. Ми зробили це, ми перемогли! 

 

Здобули велику перемогу, довго йшли до цієї мети, і рівно через 2 роки, після першого тріумфу команди в її новітній історії, зуміли повторити цей неймовірний успіх – виграти другий за престижністю турнір в районі – Кубок до Дня Незалежності України 2013 року! Незліченна кількість емоцій, які переповнювали гравців, уболівальників та усіх, хто підтримував команду «Нива» у цьому фіналі, коли на 87-ій хвилині матчу ми забили цей вирішальний гол. І вдруге, через 5 хвилин, коли арбітр матчу дав фінальний свисток, який сповістив про те, що ФК «Нива» села Арламівська Воля, тобто наша команда, ми, стали Володарями цього бажаного трофею – Кубка Незалежності 2013.

Ті моменти радості хочеться переживати якомога частіше, хочеться вигравати і здобувати нові та все більші перемоги. Вже втретє за 3 сезони, команда дуже урочисто відзначає перемоги в кубках. Традиційна святкова колона автомобілів, прикрашена жовто-блакитними прапорами, і Кубок – символ перемоги, який урочисто везуть рідним селом в першому автомобілі колони. Такі моменти хочеться переживати завжди, це незабутньо і дуже приємно. Воля перемогла, і ми всі радіємо цьому успіху, вітаємо один одного і тішимось з того, що перемогли.

А з чого все починалось? 16 квітня – жеребкування перших етапів Кубка Незалежності, 28 футбольних колективи розпочали боротьбу за Кубок, серед них, звичайно ж, була команда «Нива». І так на протязі чотирьох місяців, в районі велась боротьба за Кубок, команди змагались в раундах на виліт, і сильніші проходили далі. До великого фіналу пробились дві чине найсильніші команди району на сьогодні. Це Фіналісти з великої букви – Нива і Скала.

День фіналу – це також свято Дня Незалежності України, 24 серпня – великий день в історії нашої держави. І вже цього річ, 14 раз ФФМР розіграла Кубок району, присвячений цьому гарному святу. До фіналу готувались, фінал чекали понад місяць, бо вже 21 липня стали відомими фіналісти Кубка.

Стартовий склад команди «Нива» під час виконання Державного Гімну України

Отож фінальний день, атмосфера свята на стадіоні, вболівальники займають свої місця, фіналісти розминаються на футбольному полі. Всі в очікуванні початку вирішального матчу. Команди заходять в роздягальні, аби отримати останні настанови від тренерів та керівників команд. Кожен гравець розуміє, що має можливість зіграти у фіналі Кубка району, і це дуже важливо в житті футболіста.

Перед початком фіналу проходить традиційна коротка церемонія відкриття фінального матчу. Слова вітання надаються Голові ФФМР – Роману Матису. Після цього стадіон піднявся при виконанні Державного Гімну України, і футболісти займають свої стартові позиції, арбітр дає свисток про початок фінального матчу Кубка Незалежності 2013 року, отож поїхали.

Фінальний звіт

Дуже обережна гра з боку обох команд. Ризик занадто великий, гравці розуміли, що це не ті команди, які будуть забивати у фіналі купу м’ячів. Очікувалось, що переможця визначить один-два м'ячі, тому ціна помилки була великою. Спокійний початок, що не завжди побачиш в матчах команди «Нива». Ми звикли до гострих моментів на початку матчу, серйозних ударів по воротах, а тут, спокійне перепасування м’яча в центрі поля

Перший серйозний момент на обох команд фіналістів стався на 7-ій хвилині гри. Гарний пас Сорокового в розріз, виводить Бабина на хорошу позицію для удару по воротах, та його в останній момент збивають з ніг, в кількох метрах від лінії штрафного майданчику. Штрафний удар виконував Смола Іван, але м'яч влучив у стінку з захисників.

Гра нічим суттєво не загострювалась, команди випробовували різні тактики, намагаючись дуже обережно пройти до воріт суперників, і зробити там хоча б якийсь серйозний удар по воротах. Це був дуже рівний футбол, команди берегли м'яч. Старались обережно з ним поводитись, не втрачати в безглуздих ситуаціях. Ближче до кінця першого тайму, коли стадіон був вщент заповнений уболівальниками, відбулись найцікавіші моменти на полі за весь тайм.

Пригадуємо момент, коли Баличик ввірвався в штрафний майданчик, і вже готувався до удару, як його збивають з ніг, він падає, арбітр мовчить. Епізод спірний, можна було ставити пенальті, але в фінальних матчах, за таке не ставиться 11-и метровий удар. На 35-ій хвилині, ще одне загострення біля воріт Скали, кутовий удар виконує Маїк, м'яч виграють захисники суперників, та скидають його прямо на ногу Смолові, який з льоту завдає потужного удару, м'яч пролітає в сантиметрах від дальньої дев’ятки воріт.

Ближче до завершення першого тайму стались найцікавіші епізоди першої 45-и хвилинки. На 43-ій хвилині за грубу гру проти Ізьо Колі, арбітр показав жовту карточку нападнику Скали, потім згадавши що в цього гравця вже є гірчичник, швидко відмінив своє рішення, показавши попередження іншому гравцеві Скали, який нібито свідомо зачепив його за ногу. Таке рішення обурило гравців і вболівальників Ниви, вийшло дуже смішно для арбітра. Через хвилину після цього, атака нашої Ниви, удар Сорокового заблокований воротарем, на добиванні грає Баличик, м'яч влітає в сітку воріт, але це офсайд, гол не зараховано, а було так близько, і так хотілось забити м'яч під кінець першого тайму. І так 0:0, команди пішли відпочивати, перерва.

Другий тайм, емоції зростають, погода змінюється, бігати стає важче, жаркіше стає і на трибунах. Вболівальники «Ниви» женуть своїх хлопців вперед, вимагаючи забити гол.

Першу половину цього тайму ініціативою, в більшій мірі, на полі, володіли футболісти Мостиськ. Більше тримали м'яч, намагались закинути за комірець захисникам і створити щось серйозне біля наших воріт. Було декілька таких моментів, але гра воротаря Карпи та всієї захисної лінії нашої Ниви було сьогодні відмінною.

Знову середина тайму, і наші моменти. Спочатку на правому фланзі Груник скинув на Баличика, той накрутивши захисника зробив гостру подачу в штрафний майданчик, і як там не забив Смола, досі не зрозуміло. М'яч пролетів в сантиметрі від його голови, він мав замикати таку подачу, стадіон зірвався в розчаруванні, було дуже небезпечно біля воріт Скали.

На 74-ій хвилині напевне найгостріший момент в нашої Ниви. Блискучий пас верхом Смоли на Сорокового, той приймає, обробляє одного захисника, і в кількох метрах від воріт завдає потужного удару, м'яч влучає в штангу і виходить за межі поля, це був 100% момент, забий і все, але не пощастило. Гра продовжувалась, номінальні господарі матчу, тобто наша команда почала володіти м’ячем, але відмінна гра команди «Скала», не давала нам можливості розслабитись і просто грати в пас, це була постійний пресинг з обох команд, все йшло до завершення основного часу гри і до початку екстра-таймів. Атмосфера на стадіоні була напруженою, спливало 90 хвилин матчу, а рахунок 0:0. Такого фіналу вже й не пригадаєш. Обидві рівні і достойні перемоги команди ведуть запеклу боротьбу за забитий гол, який, вже всі розуміли, може вирішити долю цього фіналу.

Йшла 87-а хвилина матчу. Арламівська Воля проводила чергову атаку, цього разу центром поля. М'яч приймає Сороковий, прикриває його корпусом, і віддає розрізний пас на Бабина, той обробляє передачу, і намагається завдати потужного удару по воротах, але м'яч дещо зрізується, і летить під дальню стійку воріт. Здавалось, що влучить у штангу, або зараз воротар дотягнеться до цього м’яча, та ні, м'яч влітає в ворота, це гол! Саме так, м'яч в воротах, 1:0, і до кінця матчу залишаються лічені хвилини. Наше завдання втримати перемогу.

Арбітр компенсує затримки часу двома хвилинами, протягом яких на полі нічого суттєвого не сталось. Пролунав фінальний свисток, який сповістив, що Футбольна команда «Нива» села Арламівська Воля обіграла «Скалу» з рахунком 1:0 у фінальному матчі Кубка Незалежності 2013, і стала володарем Кубка району присвяченого Дня Незалежності України!

Продовження у наступній статті.

Підготував

Для команди «Нива» с. Арл. Воля

Андрій Горбатий

25 серпня 2013р.

 

 

За крок до перемоги, граємо у великому Фіналі Кубка до Дня Незалежності України. Неймовірний матч, гра сезону, вирішальний фінальний поєдинок, в якому зійдуться дві найкращі команди нашого району, щоб визначити володаря головного Кубкового трофею Мостищини – Кубка Незалежності!

Отож, далі фінал…

КУБОК 2013, на шляху до перемоги!

 

Фінал Кубка Незалежності – матч, в якому мріють зіграти футболісти усіх команд нашого району. Вирішальна кубкова гра, до якої прикута увага всього футбольного оточення Мостищини. Матч, за яким спостерігатимуть уболівальники з усіх футбольних сіл нашого району, престижність участі в такому матчі зрозуміла всім.

Велика честь для ФК «Нива» зіграти у цьому вирішальному кубковому фінальному матчі. Задля цього ми подолали непростий шлях попередніх раундів плей-оф , і заслужено пробились до фіналу. Впевнено долаючи етап за етапом, наша «Нива» йшла до цього вирішального поєдинку… $CUT$

Фінал – це гра нервів, емоцій, далеко не останню роль у визначенні переможця таких матчів відіграє фактор везіння. Вже неодноразово заявляли, що в таких матчах фаворитів не існує. Шанси на перемогу тут оцінюються рівними, тобто 50 на 50, незалежно від того, хто є твоїм суперником.

AHOHC ФІНАЛУ

ФСК «Скала» м. Мостиська – другий фіналіст Кубка до Дня Незалежності України 2013. Команда дуже добре знайома нам, матчі з якою прирівнюються до найцікавіших та найдраматичніших футбольних дуелей нашого району. Кожен з матчів між цими командами, в деякій мірі, запам’ятався усім справжнім уболівальникам цих команд, а таких матчів було чимало.

Спеціально до фіналу, ми проаналізували історію зустрічей команд «Нива» та «Скала» за останні роки. І ця історія є дуже цікавою. За останні 3 сезони, команди зустрілись між собою в офіційних матчах 7 разів. В двох матчах перемогу святкувала команда «Нива», 3 рази тріумфували Мостиська, і у двох матчах зафіксовано нічийних результат.

Ранг матчу

Дата проведення

Нива - Скала

Прем'єр-ліга 2013

9 червня 2013

2:1

Прем'єр-ліга 2012

13 травня 2012

0:1

Прем'єр-ліга 2012

19 серпня 2012

3:3

Супер Кубок 2011

14 жовтня 2011

0:0 (пен. 2:3)

Кубок Незалежності 2011

19 серпня 2011

2:1

Прем'єр-ліга 2011

17 липня 2011

1:2

Прем'єр-ліга 2011

2 жовтня 2011

1:1

 

Зелений колір – перемога Ниви, жовтий – нічия, червоний – поразка. І як бачимо, кожен з цих матчів завершувався мінімальною перевагою в рахунку однієї чи іншої команди. Тому можна спрогнозувати, що розгрому у фіналі не буде, це буде напружена та важка боротьба з першої та до останньої секунди матчу. І переможця може визначити одна не груба помилка когось з гравців фіналу.

Отож суперника знаємо, і розуміємо серйозність такого суперника. Мостиська «Скала» - найтитулованіша команда нашого району, це неодноразовий переможець чемпіонату району, неодноразовий володар Кубків Незалежності району. Команда, якій довгий час не було рівних в нашому районі. Але, сьогодні, є інший футбольний гранд Мостищини: команда, яка за останні 2 роки виграла більше ніж ця ж сама «Скала», команда, яка демонструє футбол обласного рівня, і в кожному матчі радує прекрасною грою своїх уболівальників. Отож, фіналіст Кубка до Дня Незалежності України 2013 року – Футбольна команда «Нива» села Арламівська Воля!

Історичною для нас була перемога в Кубку Незалежності 2011 року, тоді це був справжній прорив для команди.

            З фінального звіту Кубка Незалежності 2011: « Отож 24 серпня 2011 року – день який увійшов в історію Футбольної Команди «НИВА» села Арламівська Воля. День, який будемо завжди пам’ятати. Бо саме в цей день ми здобули те, до чого йшли багато років. Ми здобули перемогу в Кубку Незалежності. Трофей – це лише символ перемоги. А справжня перемога – це те, що ми заявили про себе на весь район, ми перемогли всіх суперників на шляху до перемоги, ми здобули визнання та повагу з боку суперників - це найголовніше! »

 Феєрія перемоги в Кубку 2011 року тривала досить довго. Віра в себе, у власні сили команди, допомогла нам здобути ще одну перемогу – виграти Кубок Чемпіонів Львівщини 2012 року. Після цього, ми зуміли вибороти Кубок сільських колективів «Золота осінь 2012». І зараз підійшли до дверей, за якими стоїть наступний, не менш важливий і бажаний для нас трофей – Кубок Незалежності 2013 року. Зробимо все можливе, аби перемоги у цьому важливому матчі в День Незалежності України. Виграти, та забрати Кубок району додому.

Заслуговуємо на перемогу не менше суперників. Це закономірно, що саме ці дві команди гратимуть у вирішальному матчі. Бо саме ці команди завжди, грають власними силами, не шукають підтримки гравців з інших команд. Вперше в історії футбольного району, фінал Кубка району між командами з Мостиськ та Арламівської Волі. Хто здобуде перемогу, звання Володаря Кубка району, та головний кубковий трофей Мостищини? - дізнаємось у суботу, 24 серпня, матч розпочнеться о 15:00. Запрошуємо уболівальників команди приїхати в Мостиська на центральний стадіон разом з командою, збираємось на стадіоні о 14 годині. Забезпечимо нашим фіналістам гідну підтримку і здобудемо цю перемогу разом.

Вперед воляни, вперед по Кубок Незалежності 2013, вперед до великої історичної перемоги!

Адміністрація сайту

Переглядів: 1159 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 8
avatar
8 gorbatuy_29 • 00:36, 27-08-2013
Всі фото з фінального матчу будуть розміщені вконтакті, і групі нашої команди у спеціально створеному альбомі.
avatar
7 Roma Kovalchyk • 12:55, 25-08-2013
молодці!!! Вітаю вас усіх з перемогою та дякую за свято, яке ви подарували нам!!! Ви - найкращі!!! Ми гордимося вами)))!!! smile
avatar
6 gorbatuy_29 • 12:14, 25-08-2013
Вітаю воляни, ми перемогли!))
avatar
5 Артур • 16:13, 22-08-2013
Кубок Мостиськам biggrin
avatar
4 Любомир • 13:57, 21-08-2013
Ми ВОЛЄНИ, ми НАЙСЕЛЬНІШІ)))
avatar
3 Павло • 09:55, 21-08-2013
Загальна мобілізація!!! Кубок Волєнам!!!
avatar
2 gorbatuy_29 • 13:40, 20-08-2013
Цікавий факт фіналу. Номінальним господарем цього матчу є наша команда "Нива", домашній стадіон "Скали", а господарі ми!)))
avatar
1 gorbatuy_29 • 01:53, 20-08-2013
Кубок на Волю!))
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz