Вівторок, 30-04-2024, 23:49
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Серпень » 28 » Прем'єр-ліга 2013. 14 ТУР
12:48
Прем'єр-ліга 2013. 14 ТУР

П’ятниця, 30 серпня, 17:00

стадіон с. Старява

Старява - Арламівська Воля – 2:2

(Баличик 1', Маїк (Р) 48' )

Команда продовжує боротись за чемпіонство, нас не зупинить тиск з боку суперників. Брудна політика футболу Мостищини, «суддівська сліпота» - це все ніщо, проти сили духу футболу в Арламівській Волі. Ми ще не програли, наша перемога попереду, воляни ведуть боротьбу за золото. Вперед Арламова, вперед до бою, докажемо всьому району, що ми сильніші.

 

Післяматчевий звіт

Безперечно, один з най видовищніших футбольних поєдинків цього сезону. Арламівська Воля демонструє характер сильної та досвідченої команди. Суперник дивує видовищною та швидкою грою в дрібний пас, що завдяки невеликому розміру футбольного поля, дозволило їм нав’язати серйозну боротьбу нашій команді.

Ми домінували повністю на футбольному полі до 30-ої хвилини. Де були суперники, не відомо. Швидкий гол на першій хвилині, точніше кажучи, на 37-ій секунді. М'яч протягнув по лівій бровці Сороковий, віддав Бабину, той прострілив на дальню стійку, де замкнув атаку Баличик – 1:0. Потім момент в Сорокового, помилка голкіпера, та Павло не сподівався такого подарунку, і не забив з вигідної позиції. В середині тайму помилки в центрі захисту нашої команди, подвійний момент в суперників, м'яч в перекладину, нам щастить. Відмінна гра воротаря – Карпи, і все ніби за планом. Є моменти, треба забити другий м'яч, і все, гру зроблено. Та тут розчарування, помилка в центрі, вихід віч-на-віч, удар в кут воріт – гол, рахунок зрівняно на 30-ій хвилині матчу. Перед тим був момент у Бабина, м'яч потрапив у перекладину.

Під кінець тайму, ми побачили цирк у виконанні головного арбітра. Це смішно і не дуже, призначаємо пенальті, думаємо, підтверджуємо рішення, потім відміняємо і ставимо спірний удар. Таке можливо тільки в нашому районі, чи як. Якщо пенальті була, то чому відміняти своє рішення, думати 3 хвилини, і передумати, це не гарно з боку виглядало, просто смішно.

Все ж на останній хвилині першого тайму, арбітр призначив пенальті у ворота Старяви, коли в штрафному майданчику збили Баличика. З 11-и метрів пробивав Квик, але воротар зумів його переграти, це промах.

Другий тайм, стартові хвилини, рука в штрафній команди Старяви, пенальті. Бити пішов Маїк, сильний удар по центру – гол, відмінне виконання – 2:1 на 48-ій хвилині матчу.

Гра була напруженою, рівні команди бились за кожен м'яч, багато боротьби, порушень правил з боку обох команд. За рахунку 2:1, ми могли подвоювати свою перевагу, і знову ставити всі крапки над «і» в цьому матчі, та не зробили цього. Моменти в Баличика, Сорокового і так далі, забивати треба було, та не вийшло, шкода.

За 10 хвилин до закінчення матчу, порушення правил в штрафній вже нашої команди, чергове пенальті. Відмінна реалізація, гол, 2:2. І тут почалось найцікавіше. Такого вже давно ми не бачили. Обидві команди рвуться вперед, нічийний рахунок нікого не влаштовує, м'яч вводять швидко футболісти обох команд, темп гри надзвичайно високий, ідеальні моменти вийти вперед у Старяви, м'яч в перекладину, та в нас, коли Смола Володя на останній секунді не зміг переправити м'яч в ворота з ідеально вигідної позиції.

Ще цікавий момент в кінці матчу, це що стосується арбітра. Гравець зачепився за м'яч в центрі поля, впав, арбітр свиснув, порушення правил і жовта карточка нашому гравцю за з грубу гру. Це вже було просто не смішно, цирк, а не футбол. Надіємось, що більше таких дій з боку арбітрів не буде, бо це не додає видовищності футболу в нашому районі.

Матч завершився, обидві команди розчаровані результатом, а суперники - представники інших чотирьох команд, які змагаються за перше місце, радіють такому результату. Їх ми розуміємо, та заявляємо, що Нива продовжує боротьбу за золото, головні матчі попереду, і все найцікавіше попереду.

Звіт підготував

Для команди «Нива» Арл. Воля

Андрій Горбатий

31 серпня 2013 року

 

AHOHC

Завершились Кубкові баталії, ми здобули свою перемогу в Кубку Незалежності, і зараз продовжуємо боротьбу за головний трофей футбольного року на Мостищині – Перемогу в Прем'єр-лізі 2013, що є нашою основною метою у цьому сезоні.

У перенесеному матчі 14 туру, новоспечені Володарі Кубка Незалежності їдуть в Старяву, де зіграють проти місцевої команди. Пригадуємо матч першого кола між цими командами на домашньому стадіоні нашої Ниви. Напружена гра була тоді, обидві сильні команди, переможця визначив єдиний влучний удар в середині першого тайму. Тому розуміємо, що суперник непростий.

Оцінюючи шанси нашої команди на позитивне завершення чемпіонату, говоримо про можливість здобути перше місце, та розуміємо складність та важливість ігор, які чекають нас попереду. Залишилось зіграти нам 4 матчі, і в разі перемоги в кожному з них, буде досягнуто цього позитивного результату. Тому матч зі Старявою потрібно тільки вигравати, іншого результату бути не може.

Для команди зараз є важливим настрій на гру. Після тріумфу в Кубку, нам зараз необхідно знову «опуститись на землю», і на деякий час забути про цю перемогу, задля досягнення головної мети.

Запрошуємо уболівальників Ниви приїхати у Старяву в цю п’ятницю, щоб підтримати свою команду у цікавому та напруженому матчі чемпіонату. Зичимо нашим хлопцям відданої гри і, звичайно ж, лише перемоги.

Вперед воляни, вперед Володарі Кубка, до нових перемог!

Адміністрація сайту

Переглядів: 596 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
avatar
4 Павло • 09:39, 29-08-2013
Серйозний настрой на гру і присутність всіх гравців - основні важелі нашої перемоги!!! Залишилось зовсім мало - треба перетерпіти!!!
avatar
3 Любомир • 14:11, 28-08-2013
повинні зібратися заради чемпіонства
avatar
2 maik-94//// • 13:56, 28-08-2013
обовязково це зробимо...
avatar
1 gorbatuy_29 • 12:49, 28-08-2013
Ну що, Володарі Кубка Незалежності, порадуєте нас ще однією перемогою в п'ятницю?))
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz