Середа, 01-05-2024, 14:51
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Серпень » 29 » Прем'єр-ліга 2013. 15 ТУР
21:11
Прем'єр-ліга 2013. 15 ТУР

Неділя, 1 вересня, 17:00,

стадіон «АРЕНА ВОЛЯ» с. Арл. Воля

Арламівська Воля – Мостиська – 0:3

Завершився цей драматичний для нашої команди матч, невтішний рахунок, поразка, яка сьогодні не потрібна нам. Результат не закономірний, адже перші два м’ячі були забиті практично без моменту. Далі контратака і красивий третій м'яч в ворота Ниви. Після цього, потужний натиск на ворота Скали, з десяток, по-справжньому гольових моментів, та м'яч просто не йшов у ворота, то воротар виручив, то стійка, то б’ючи по пустих воротах, попадаємо в захисника, і так далі. Як наслідок прикра поразка, яка розчаровує, але не будемо поспішати з висновками, і дочекаємось наступних турів, де багато буде вирішуватись в розподілі призових місць в цьогорічній Прем'єр-лізі.

Початок матчу, і розпочався дощ, не дуже зручно грати при такій погоді. Команди розпочали спокійно, як і в фіналі. Ми пропустили дуже смішний гол, м'яч виходив за межі поля, але від нерівного футбольного газону закотився під саму стійку, дуже прикро, 1:0 вже на 7-ій хвилині. Далі гра була такою ж спокійною, команди не створювали моментів біля воріт одна одної, не ризикували йти вперед, багато помилок в центрі поля, неточні передачі, не дуже видовищний футбол. Скала, маючи перевагу в рахунку, спокійно розігрувала м'яч, не даючи нашим створювати свої моменти. Так було майже весь тайм, в середині якого, ми почали володіти більше м’ячем і старатись завантажувати м'яч в штрафний майданчик, де боролись наші нападники, але гра захисту команди суперників була сьогодні на висоті.

Під кінець тайму, ми пропустили гол, який було забито з просто смішного моменту. Удар здалеку, замішання в воротарській зоні, і як наслідок, м'яч просто закотився у ворота, це все було на 43-ій хвилині.

Розпочалась друга половина гри, і ми повинні були відіграватись. Гравців та уболівальників шокували два пропущені м’ячі в першому таймі, тому права на помилку ми більше не мали, і кинули всі сили вперед. Суперники скористались помилкою на лівому фланзі нашої команди, перехопили м'яч, і гострою передачею на дальню стійку, один з нападників Скали, замкнув цей пас головою у ворота. Тут вже нічого не скажеш, гол красивий, не те що два попередні. Йшла 55-а хвилина матчу.

Після пропущеного третього голу, багато хто вже просто не вірив в команду. Та за ті 35 хвилин, які залишались до кінця матчу, ми створили стільки гольових нагод, що забивши хоча б половину з них, виграли б цей матч. А так, м'яч не йде в ворота, просто не щастить.

Згадуємо моменти наших. Баличик, обігравши воротаря, направився з гострого кута до воріт, віддав передачу на Сорокового, і той влучив у захисника, який прикривав пусті ворота. Далі вихід на побачення з воротарем у Квика, який не зміг забити. Потужний удар Плювака, який голкіпер парирував. Знову вихід на побачення в Сорокового, але м'яч після удару опинився за межами поля. Таких моментів було ще чимало, нам вдалось притиснути Скалу до власних воріт, хлопці з Мостиськ грали на відбій, почали помилятись, ми ж не змогли використати своїх шансів. До кінця матчу рахунок так і не змінився. Старались, бились наші воляни за кожен м'яч, до останнього, хоча й програвали 0:3, але вірили, що можуть забити. Не вийшло цього разу, фортуна була не на нашому боці, шкода.

От так, завершився черговий матч за участю нашої команди з Арламівської Волі. Ми поступились, рахунок далеко не по грі. За кількістю моментів, загалом в матчі, ми переграли Мостиська, але якби ж ті моменти були створені за іншого рахунку, чи, зіграйте так на початку матчу, так же гостро, як останні 30 хвилин, тоді рахунок був би іншим.

Не хочеться зараз нічого рахувати, а тим паче забігати наперед, ми поступились, хоча не мали права цього робити, не мали права на помилку. Тепер будемо надіятись, що таку ж грубу помилку допустяться наші суперники. Ми маємо шанси на успіх, і будемо боротись за перемогу до кінця. Наступні 3 тури вирішать все, тому попереду найцікавіше, дочекайтесь.

Звіт підготував

Андрій Горбатий

Для ФК «Нива» с. Арл. Воля

1 вересня 2013 року

 

 

 

AHOHC

Центральна битва туру, лідери футбольного району змагатимуться за вкрай важливі 3 очки під кінець цього чемпіонату. Гранди Мостиського футболу зіграють в Арламівській Волі вже в цю неділю, не пропустіть видовищного матчу за участю Володаря та фіналіста Кубка Незалежності 2013 року.

Про цей матч можна й цілу статтю написати. Минає 8 днів після фіналу, а команди знову зійдуться між собою на футбольному полі. «Скала» прагнутиме віддати нашим за поразку в фіналі, ми ж, будемо битись за свою перемогу, яка нам вкрай необхідна.

Після нічиєї у Старяві, ми маємо шанси на золото! Треба виграти 3 поєдинки, перший з них проти Мостиськ. Буде не просто. Тільки пригадайте матч між цими командами минулого року, програємо 0:3, і за 15 хвилин зрівнюємо рахунок. Цього року, ми можемо більше, і ми будемо це доказувати. На всіх присутніх під час матчу чекає, напевне, один з най видовищніших футбольних матчів цього сезону. Це буде не просто гра за 3 очки, а підкріплений різними обставинами бій за все, і Арламівська Воля, не збирається в цьому матчі втрачати очки.

Підтримаймо разом свою команду, забезпечимо своїй Ниві гідну підтримку. Адже, вже 7 матчів поспіль наші хлопці проводили на виїзді. Цей довгоочікуваний домашній матч, приходимо на футбол і вболіваємо за своїх у центральному матчі 15 туру Прем'єр-ліги району 2013.

Вперед воляни, головні матчі попереду. Суперники тримайтесь, Нива йде за перемогою, і не поступимось ні на крок.

Адміністрація сайту

Переглядів: 560 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
1 Ванька • 12:11, 01-09-2013
буду битися до ост. секунд...!!!!!!!!!!!! cool
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz