Неділя, 05-05-2024, 11:21
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Липень » 16 » Кубок до Дня Незалежності України 2013. ПІВФІНАЛ
13:27
Кубок до Дня Незалежності України 2013. ПІВФІНАЛ

ФК «Нива» ФІНАЛІСТ КУБКА ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ 2013!

Неділя, 21 липня, 14:00, стадіон с. Раденичі

АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ – 

ЗОЛОТКОВИЧІ/ГУСАКІВ– 3:2

(Маїк Тарас 32', 62'; Груник Андрій 70')

Статистика півфінального матчу

Нива - Старт

16 (12)

УДАРИ

10 (5)

9 (6)

УДАРИ В ПЛОЩИНУ ВОРІТ

7 (4)

5 (2)

КУТОВІ

8 (3)

4 (2)

ОФСАЙДИ

2 (2)

12 (7)

ФОЛИ

11 (8)

1

Попередження

0

0

Вилучення

0

*в дужках вказано показник після першого тайму


МИ В ФІНАЛІ КУБКА РАЙОНУ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!!!

Ми творимо історію футболу в Арламівській Волі, історію Мостиського футболу. Перемога в півфінальному матчі виводить нашу команду «Нива» у фінал Кубка району до Дня Незалежності України!

Важлива перемога у важливій грі, характер команди на високому рівні. Кубкові матчі завжди цікаві та напружені, коли це півфінал – то напруга зростає і емоції сягають вершини, рідна команда бореться за путівку до фіналу.

Знову камбек у виконанні Арламівської Волі. Ми двічі програвали, і двічі змогли зрівняти рахунок, забити вирішальний гол і виграти цей півфінальний матч.

Гра була надзвичайно цікавою та багатою на гості моменти біля обох воріт. Гостріше розпочали наші хлопці, створили декілька небезпечних моментів, виконавши удари по воротах. За стартові 15 хвилин гарний момент був  у Гуля, який з лівого флангу змістився в центр та пробив з лівої, м’яч заблокував голкіпер.

Рахунок в матчі відкрили Золотковичі, відмінно виконавши штрафний удар з неблизької відстані. М’яч зрикошетив і влетів у ворота на 16-ій хвилині, треба було відіграватись.

Відразу всі сили кинули в атаку, почали загострювати ситуацію біля воріт Старту, простріл від Сорокового з лівого флангу ніким не замкнутий, а через декілька хвилин сильний удар з дуже вигідної позиції, прямо в руки воротарю. Красиву комбінацію розіграли наші футболісти на 32-ій хвилині, коли й було зрівняно рахунок. Груник віддав пас на Бабина, той в дотик на Сорокового, той на Маїка, який відкривався в центрі, і Тарас з 11-и метрів пробив у неприкритий воротарем кут воріт – 1:1.

Далі були гострі моменти у обох команд, нас виручив Карпа, суперників рятувала неточність ударів наших гравців. Під кінець першого тайму, суперники заробили право виконати ще один небезпечний штрафний удар, метрів з 17 до воріт. Влучним пострілом від перекладини, м’яч було відправлено у ворота – неймовірний гол, ми знову поступаємось.

В перериві атмосфера в команді була напруженою, тут все зрозуміло, матч важливий, ми поступаємось, треба забивати. Розпочали другу половину гри, гострих моментів не було, але гру повністю контролювали футболісти Ниви.  Йшла 17-а хвилина, ми заробили право виконати кутовий удар, Сороковий навісив на ближню стійку, де знаходився Маїк, який головою переправив м’яч у ворота, оформивши дубль.

Далі все розвивалось вже за традиційним сценарієм футболістів Ниви. Ми просто рвались вперед і прагнути забити м’яч, який би вивів нас до фіналу. Так і сталось, пройшло заледве 8 хвилин після того, як ми зрівняли рахунок, коли було забито вирішальний, п’ятий гол в матчі.

Смола кинувши м’яч з ауту в штрафну зону на Сорокового, який переправив м’яч далі, де головою відмінно зіграв Груник Андрій, пробивши влучно в ворота. Це 3:2 і ми ведемо в рахунку.

До кінця матчу залишалась половина тайму, нашим завданням було зберегти результат, що нам добре вдалось. Суперники кинулись відігравати різницю в рахунку, відмінні нагоди виникали у наших на контратаках, багато моментів, ударів, але забити більше не змогли. Матч так і завершився, ми зуміли втримати перемогу і вийти до фіналу.

 Варто віддати належне суперникам в цьому матчі. Команда «Старт» - дуже грамотна команда, демонструє футбол високого районного рівня, молодий склад гравців в майбутньому дозволить їм виграти ще не один трофей. А в цьому матчі сильнішими були наші хлопці, наша фізична витримка, характер команди, відданість гравців та уболівальників – подарували нам путівку до Фіналу Кубка Незалежності 2013 року.

Інший півфінальний матч, в якому зустрілись Мостиська та Стоянці, завершився з рахунком 1:0 на користь «Скали», яка й буде нашим суперником у фіналі за Кубок.

Вітаємо команду з перемогою, на нас чекає фінал – вирішальна гра. Будемо готуватись до нього і з надією на перемогу йти до кінця. Попереду в нас матчі чемпіонату, де ми лідируємо і повинні тримати високий рівень гри та перемог, яких у нас вже 8 поспіль. Йдемо разом по Кубок, по велику перемогу команди «Нива» села Арламівська Воля.

Звіт підготував

Андрій Горбатий

Для ФК «Нива» с. Арл. Воля

25 липня 2013 р.

Історична довідка

Як і позаминулого року, ми пробились до півфіналу. За останні 5 років це наш третій півфінал головного Кубка району. Великий кубковий матч, гра, в якій розігрується путівка до вирішального матчу – фіналу.

Саме в 2008 році, в новітній історії футболу Арламівської Волі, наша команда вперше пробилась до фіналу Кубка району, обігравши у півфінальному матчі команду з с. Малнів з рахунком 2:1. І півфінальний матч тоді відбувався на полі села Раденичі, де й цього року. Минає ще 3 роки, і Нива знову у півфіналі 2011 року. Тоді ми обіграли Мостиську «Скалу» з аналогічним рахунком 2:1, та вже в доданий час зуміли вибороти путівку до фіналу.

Після цього минуло ще 2 роки, і ми у півфіналі будемо знову виборювати всій шанс зіграти в фінальному матчі на центральному стадіоні в День Незалежності України – 24 серпня.

AHOHC

Наш суперник – команда «Старт» сіл Золотковичі та Гусаків.

Минулорічний володар Кубка до Дня Незалежності, і команда вдруге поспіль дійшла до стадії півфіналу, де буде боротись та відстоювати здобутий минулого року Кубок району.

Історія зустрічей команд є доволі багатою, за останні 3 роки зустрічались між собою чималу кількість разів. Зокрема, лише тиждень тому зіграли календарний матч чемпіонату. Минулого сезону двічі перемогу святкувала наша команда (в регулярних матчах Прем'єр-ліги). Та окрім цього, у 2011 році команди зустрілись у ще одному півфіналі, це був так званий «Кубок осені» між сільськими колективами, який ми сенсаційно програли у серії післяматчевих пенальті (7:6).

Тому як бачимо, команда показує зовсім іншу гру у чемпіонаті та кубку. Доведенням цього є статистика минулого сезону. «Старт» вигравши Кубок району, посів лише 4 сходинку в турнірній таблиці Прем'єр-ліги, і позаминулий сезон: в чемпіонаті 5 місце, і фінал Осіннього кубка. ми повинні розуміти особливе ставлення суперників до кубкових матчів. Цього річ, справи у команди «Старт» в чемпіонаті ідуть не найкращим чином, тому суперник робить всі ставки на Кубок, який прагнутиме виграти. Ми ж, повинні завадити їм це зробити.

Готуємось до великого півфінального матчу, відкидаємо прогнози та ставки любителів футболу, максимально налаштовуємось на гру та доклавши всіх зусиль, будемо боротись за перемогу в цьому матчі та за путівку до фіналу Кубка Незалежності 2013 року.

Запрошуємо усіх уболівальників нашої команди приїхати в Раденичі на півфінал, в таких матчах команді потрібна підтримка рідних уболівальників. Вперед воляни, вперед до фіналу, вперед до перемоги!

Адміністрація сайту

Переглядів: 908 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 6
avatar
6 gorbatuy_29 • 22:45, 22-07-2013
Вітаю команду з перемогою та виходом до омріяного фіналу Кубка Незалежності! Це була цікава та емоційно-напружена гра, хлопці молодці.
Традиційний звіт з матчу, статистика та всі новини, пов‘язані з Кубком, чекайте на сайті у середу, 24 липня. Перепрошую за затримку..
avatar
5 Павло • 10:21, 18-07-2013
Недооцінки не буде точно, основне щоб всі гравці були!!! "Нива" іде по трофеї!!!)
avatar
4 maik-94//// • 17:34, 17-07-2013
Фк.Нива---чемп...)))
avatar
3 Masja • 16:55, 16-07-2013
Нива ще покаже всім.....)))
avatar
1 Ваня • 15:46, 16-07-2013
ой відамо їм за пів-фінал рік тому, коли програли по пенальті....ой відамо)))
avatar
2 gorbatuy_29 • 16:47, 16-07-2013
тоді ми суперника трохи недооцінили, та й всі сили були кинуті на лігу чемпіонів, тому й програли.. а зараз маємо шанс довести, що Нива заслуговує грати в фіналі))
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz