Неділя, 05-05-2024, 19:31
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Липень » 5 » Прем'єр-ліга 2013. 8 ТУР
12:04
Прем'єр-ліга 2013. 8 ТУР

Неділя, 7 липня, 14:00,

Стадіон с. ГУСАКІВ

Золотковичі/Гусаків – Арламівська Воля – 2:3

(Смола В. 17', Груник А. 21', Конюховський 28')

Команда здобуває досить важливу перемогу, яка дозволяє нам переміститись на першу сходинку в чемпіонаті району. Програючи по ходу матчу з рахунком 0:2, Нива зуміла в досить короткий час переломити хіт гри на свою сторону, забити три м’ячі за 11 хвилин, і до кінця матчу диктувати умови гри суперникам, тримаючи вигідний для себе рахунок.

Дуже несподіваний старт матчу видали господарі поля, яким вдалось використати два моменти з двох можливих за перші 15 хвилин, та відповідно зробити рахунок в матчі 2:0 на свою користь. Це був удар по команді гостей, ми не чекали такого початку матчу. Перший гол команда «Старт» забила закинувши м'яч за комірець голкіперу у дальній верхній кут воріт на 9-ій хвилині. Минуло ще 3 хвилини, і в наступній атаці, при виконанні кутового суперниками, ми пропустили вдруге, коли головою м'яч у ворота переправив гравець «Старту».

Пропустивши два м’ячі, в нас не залишалось вибору, окрім того, щоб іти в атаку всіма силами та відігравати при можливості пропущені м’ячі. Така можливість виникла майже відразу. Найстарший гравець команди – Смола Володимир пробив влучно під дальній кут з вигідної для удару позиції, м'яч влетів у сітку воріт.  Не минуло й 4-ох хвилин, як рахунок в матчі зрівняв Груник Андрій. Випередивши суперника та перехопивши м'яч, він вийшов на побачення з голкіпером і влучно пробив під дальній кут воріт, воротар не зміг зреагувати на цей постріл – 2:2 на 21-ій хвилині гри.

Завдання мінімум здавалось було виконаним, ми зуміли зрівняти рахунок, та через декілька хвилин «Нива» вже вигравала. Прекрасний пас з центру видав Смола на Конюховського, який маючи в активі достатньо часу на роздуми, зблизився з воротарем, та ефектно перекинув м'яч через нього у ворота – і це 3:2.

Просто нереальну гру видали наші футболісти, це все досвід і майстерність команди, адже не кожен зможе вирвати перемогу у виїзному матчі, програючи 0:2.

До кінця першого тайму гра вирівнялась, по декілька моментів забити мали обидві команди. В середині тайму ми провели заміну воротарів. В ворота «Ниви» став наш основний воротар Карпа, який не зміг приїхати на початок матчу.

Друга половина гри була скупою на забиті м’ячі, але нас це влаштовує. Тут можемо віддати належне команді суперників, які зуміли, починаючи з 70-ої хвилини, притиснути нашу команду до власних воріт, і створити декілька хороших нагод щоб зрівняти рахунок в матчі, та відмінна гра захисту та воротаря Ниви, не дозволила їм цього зробити. Були гарні моменти і у нашої команди, зокрема, забивати мали Бабин, Груник, яким м'яч просто зрізався з ноги при виконанні вирішального удару по воротах. Декілька моментів було у Баличика, який теж не зміг записати своє ім’я у автори забитих м’ячів цього матчу.

Спливали останні хвилини гри, рахунок влаштовував нас, і ніщо не віщувало біди, як раптом, на передостанній хвилині гри, рукою у власному штрафному майданчику зіграв Карпа Степан, арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку. В цей момент багато хто з уболівальників і футболістів Ниви думали що це вже втрата двох очок, адже це пенальті. Всі завмерли в очікуванні та надії на воротаря нашої команди. І тут нам щастить, суперник не зміг переграти Карпу, той відбив це пенальті, і тим самим зберіг для команди таку важливу перевагу в рахунку. Ось такий собі напів драматичний матч чемпіонату, але все завершилось добре, ми зуміли вивести три очки з цього далекого виїзного матчу.

Перемога у восьмому турі Прем'єр-ліги району виводить нас на перше місце чемпіонату. Тепер все в наших руках, попереду більша половина чемпіонату, ключові та важливі матчі, боротьба за золото тільки загострилась. Ми вперше за останні роки вийшли на 1 місце, і будемо триматись за нього до останнього.

Отже, вітаємо всіх з черговою перемогою, серія виграшів триває, вона вже складає 6 матчів. Продовжуємо боротьбу за головну перемогу в сезоні, йдемо разом для досягнення головної мети сезону 2013 року. Вперед Воляни, вперед до перемог!

Звіт підготував

Андрій Горбатий

Для ФК «Нива» с. Арл. Воля,

9 липня 2013р.

 AHOHC

Після чотирьох підряд домашніх поєдинків, наша команда вирушить цієї неділі у далекий Гусаків на виїзну гру передостаннього туру першого кола чемпіонату району в Прем'єр-лізі 2013.

В неділю на нас чекає ще один цікавий матч за участю Ниви, в якому наші хлопці спробують продовжити виграшну серію та здобути важливі три очки в цьому непростому матчі. Команда «Старт» сіл Золотковичі та Гусаків – досить хороша команда, володар Кубка Незалежності 2012 року, так само, один з претендентів на перемогу в Прем'єр-лізі. Минулого сезону обидва поєдинки між цими командами виграла наша Нива, та пригадуємо, що не простими були ці матчі, тому сьогодні налаштовуємось на важку гру проти досить серйозного суперника.

В останні тури ситуація в верхній частині турнірної таблиці не змінюється, три команди, а це Стоянці, Арламівська Воля і Мостиська, виграють кожен свій матч, і вже відірвались від найближчих переслідувачів на 5 очок. Та різниця між цими командами складає всього один пункт, тому будь яка помилка у вигляді нічиєї чи поразки, може відкинути кожну з команд, на деякий час, з боротьби за лідерство. Значить нам потрібно тільки перемагати.

Запрошуємо уболівальників своєї команди підтримати Арламівську Волю і в цьому виїзному матчі. Вперед до перемоги та до головної мети цьогорічного сезону.

Адміністрація сайту

Переглядів: 570 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz