Неділя, 05-05-2024, 16:27
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Липень » 10 » Прем'єр-ліга 2013. 9 ТУР
01:39
Прем'єр-ліга 2013. 9 ТУР

Неділя, 14 липня, 14:00,

стадіон «АРЕНА ВОЛЯ» с. Арл. Воля

Арламівська Воля – Крисовичі – 4:2 (60хв)

(Смола В. 41'; Конюховський 45+4', 60'; Квик 46')

Згідно з рішення КЗФП ФФМР, команді с. Арламівська Воля в цьому матчі зараховано перемогу з технічним рахунком 3:0.

Гра такого рівня просто заслуговує на золото. Це просто неймовірно, яка сила волі у гравців Ниви, щоб програючи 0:2, переламати гру в кращої команди минулого сезону, і забити 4 м’ячі у відповідь так, щоб суперник морально зламався і не завершив гру, зійшовши з поля. Найвища оцінка для Арламівської Волі, для нашої рідної команди, хлопці, Ви молодці, браво!

Статистика центрального матчу 9 туру Прем'єр-ліги**

12 (9)

УДАРИ

6 (6)

8 (6)

УДАРИ В ПЛОЩИНУ ВОРІТ

4 (4)

2 (1)

КУТОВІ

1 (1)

2 (1)

ОФСАЙДИ

1 (1)

13 (8)

ФОЛИ

7 (5)

1

Попередження

2

0

Вилучення

0

*в дужках вказано показник після першого тайму

**показники до 60-ої хвилини, на якій було зупинено гру

 

ЗВІТ

Чергова непроста та незвичайна гра для команди. Останні матчі за участю «Ниви», спостерігаємо зовсім інший початок гри та хід розвитку подій на футбольному полі. Пригадуємо, як раніше, ми за перші хвилини гостро домінували, то тепер ми віддаємо ініціативу супернику, а потім додаємо під кінець тайму, створюємо свої гострі моменти та забиваємо.

Серйозні проблеми зі стартовим складом виникли у команди перед цим матчем. Не змогли зіграти з різних причин в цьому матчі  аж 6 гравців основи команди, тому виходили з цієї ситуації як могли, підтягували резерв команди. Важкі погодні умови диктували гру командам, які дуже обережно розпочали цей матч.

Зі старту матчу і до першого пропущеного голу, ми завдали декілька небезпечних ударів у площину воріт, та всі вони були не складними для воротаря Крисович. Гра виглядала доволі рівною та спокійною. В середині тайму, рівновагу в рахунку порушили Крисовичі, обійшовши по лівому флангу, гравець змістився в центр і завдав влучного удару під ближню стійку, м'яч влетів у ворота, йшла 26-а хвилина. Пропустивши гол ми були трохи шоковані, і кинулись відіграватись, та не пройшло і ще двох хвилин, як рахунок вже був 2:0 на користь Крисович. Обрізка в центрі поля, удар здалеку, м'яч відбився від землі, змінив напрямок та черкнувши стійку, влетів у ворота – дуже прикрий гол – 28-а хвилина.

Це вже було не до жартів для господарів, тепер треба було йти ва-банк, зрівнювати рахунок. Та час спливав, перший тайм добігав до кінця, а моментів у наших Волян просто не було. І тут своє слово сказав найстарший гравець команди – Смола Володя, який майстерно прийняв м'яч на груди, і метрів з 25 до воріт, а то й дальше, пробив з лівої, м'яч по неймовірній траєкторії влетів у сітку воріт – 2:1 на 41 хвилині. Цей гол став немовби поштовхом для команди, тут ми завелись і пішли гострі моменти біля воріт Крисович.

Через затримки, які були в першому таймі, арбітр компенсував 6 хвилинами доданого часу. Нива атакувала, і гол тільки назрівав.

Порушення правил в центрі поля, штрафний йде виконувати Маїк, який навішує м'яч на голову Конюховському, котрий вибігши на ближню стійку, переправив м'яч головою у ворота, ще один прекрасний гол у виконанні нашої команди – 2:2.

Неймовірно, рахунок зрівняно ще у першому таймі. Та на останніх хвилинах першої половини гри, ми повинні були виходити вперед, вихід віч-на-віч з голкіпером суперників не зміг використати Сороковий, який обвівши двох захисників, вийшов на таку вигідну позицію.

Після дуже цікавого та багатого на красиві голи першого тайму, перед нами була друга половина гри, в якій ми ставили завдання забити та виграти цей поєдинок. В центрі поля м'яч розвели суперники, та зусиллями Конюховського і Квика, м'яч було перехоплено, і дуже швидко організовано контратаку, яку завершив відмінним потужним ударом у ворота Квик, і це гол! А пройшло лише 30 секунд від початку тайму, неймовірно.

Далі все традиційно у виконанні нашої команди: забиваємо один, і несемось вперед, наступний гол був тільки питанням часу. Так і сталось, численні атаки команди, моменти і гострі удари, призвели і до четвертого м’яча в ворота Крисович.

Відмінна контратака, Груник віддає пас вперед на Конюховського, той спочатку думав що знаходиться в офсайді, та потім зрозумів що можна й далі грати, і вийшовши сам на сам з воротарем, спокійно розібрався в ситуації та технічно перекинув голкіпера Крисович – 4:2 на 60-ій хвилині матчу, Арламівська Воля робить неможливе, відіграли 2 м’ячі і забила ще два.

Далі ми побачили неспортивну, ганебну поведінку деяких гравців команди Крисович, один з який підбігши до бокового арбітра, почав грубо апелювати про можливе порушення правил, з якого було забито 4 гол, мовляв автор голу знаходився в офсайді. Та це була не просто груба апеляція, а застосування фізичної сили в бік арбітра, до місця епізоду відразу збіглись інші гравці команди Крисович, ще один з яких провокував уболівальників нашої команди на грубі дії з метою зірвати матч через вихід уболівальників на поле, та цього не сталось. Після цього команда Крисович, Чемпіони району 2012 року, зійшли з поля. Такий ганебний поступок. Наша команда не вітає цього рішення, арбітр матчу дав час гравцям щоб ті добре подумали перед тим, як покидати поле, та все дарма, команда демонстративно зійшла з поля без дозволу арбітра.

Тепер звертаємось до регламенту проведення чемпіонату району з футболу, де в розділі 9, пункті 10, вказано: «Якщо команда без дозволу арбітрів, самовільно залишила футбольне поле то їй зараховується поразка (0:3) при умові, що суперник не виграв цей матч з більшим рахунком (тоді в силі залишається рахунок, який був на момент зупинки гри), і вона може бути знята з розіграшу.» А гравці, які групо порушили регламент, застосували фізичну силу до арбітра, будуть відсторонені від змагань – так пише регламент. Та все це буде розбирати комітет здійснення футбольного правосуддя у вівторок. Ми впевнені в одному, що перемога в цьому матчі на боці команди «Нива», і скоріш за все, це буде 3:0. І крім цього, наступний матч з Крисовичами, друге коло, ми зіграємо теж на домашньому стадіоні «Арена Воля», оскільки суперник залишив футбольне поле без дозволу арбітра. От такі грубі покарання для команди за цей поступок.

Дуже шкода, що так сталось, адже ми хотіли продовжувати гру та радувати уболівальників футболом, які прийшли на стадіон в цей день. Та через грубі дії деяких гравців, постраждає вся команда.

Нива – це команда, для якої спортивний принцип на першому місці, за останні роки, не пригадаєш такого, щоб наша команда покинула поле до завершення матчу без дозволу арбітра. Це приклад для усіх інших команд.

Отже, вітаємо команду з красивою перемогою. Завершено перше коло змагань, і команда посідає першу сходинку в чемпіонаті, випереджаючи найближчих суперників на 3 пункти. Це прекрасний показник для нас.

Чекаємо остаточного рішення щодо цього матчу, всі новини читайте лише на нашому сайті. Команда йде до головної мети сезону 2013 року, разом йдемо до великих перемог!

Звіт підготував

Андрій Горбатий,

Для ФК «Нива» с. Арл. Воля,

15 липня 2013р.

 

AHOHC

Минулого року, матч між цими командами був найважливішою грою всього сезону. Цього річ перед нами два представники з числа найсильніших команд Мостищини. Центральний матч останнього туру першого кола Прем'єр-ліги району, буде зіграно саме на домашньому стадіоні нашої команди. Арена Воля чекає на один з найцікавіших матчів сезону!

Перед командою лише одне завдання – 3 очки в цьому матчі, тільки перемога. Розуміємо серйозність нашого суперника. Крисовичі - це Чемпіон району 2012 року. З повагою ставимось до цієї команди та максимально налаштовуємось на непросту гру.

Після восьми турів, як відомо, наша Нива посідає першу сходинку в турнірці, та все це дуже відносно, оскільки одна помилка може все кардинально змінити, оскільки відставання від лідерів знаходиться на відстані однієї перемоги.

В недільному матчі розраховуємо на участь всіх гравців основного складу команди, зіграє також основний воротар команди – Карпа. З максимальним настроєм на гру налаштовується вся команда, і ми підтримуємо її в цьому важливому та центральному матчі туру.

Воляни – вперед до перемог і до головної мети сезону 2013 року.

Адміністрація сайту

Переглядів: 693 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
avatar
2 Болійник • 13:55, 18-07-2013
Найкраща команда в районі, найцікавіша гра за участю нашої команди! Молодці))
avatar
1 Павло • 10:24, 18-07-2013
Чемпіонська сила волі "Ниви"!!!)
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz